Waze

waze A Waze olyan navigációs alkalmazás, amely információ-megosztással gördülékennyé és költséghatékonnyá teszi a közlekedés! Ingyenesen letölthető Android, iPhone és Windows Phone készülékekre egyaránt. A többség ennek a közlekedési app-nak szavazott bizalmat! A Waze a világ legnépszerűbb navigációs alkalmazása. Úgy működik, ahogyan egy valódi közösség: információ-megosztással segítik egymást a környékbeli tagok. A közölt adatok hasznosak, aktuálisak, így időt, pénzt és üzemanyagot is megspórolhatnak, akik rákapcsolódnak a Waze-csatornára.

GPS Navigation

gps-navigation A GPS Navigation applikáció kiváló partnerünk lesz, amikor útra kelünk. Bátran rábízhatjuk magunkat, hiszen ezzel az alkalmazással biztosan nem tévesztjük el az úti célt. A beállítások átlátható menüpontjai pontosan vezetnek bennünket. Az OpenStreetMap nyilvános térképeivel irányító GPS Navigation tehát érthető parancsszavakkal és egy letisztult menüvel várja az autósokat. A POI pontok pedig bármikor kisegítenek, akár olajcseréről, akár egy finom kávéról vagy közeli benzinkútról legyen szó.

Traffi Hunter

traffi-hunter A Traffi Hunter alkalmazás az Appra Magyar! verseny győzteseként került a felhasználókhoz. Egy igazi magyar fejlesztésről beszélhetünk, amely valóban felhasználóbarát! A sokoldalú app-ot az autósok igényeihez szabták. A visszajelzések alapján egy olyan traffipax előrejelző született, ami segítséget és információt nyújt az úton levőknek. A POI listán dohányboltok, éttermek, benzinkutak, autószerelő műhelyek szerepelnek. Mivel a legmodernebb traffipaxoknak már 2km sem szükséges, hogy bemérjék a járművet, egy igen okos alkalmazás szükséges a szűréshez.

Bkv menetrend

bkv-menetrend A Menetrend.app olyan ingyenes, magyar nyelvű applikáció, amely a budapesti tömegközlekedést segíti, és mobilnet nélkül is elérhető bármely Android vagy iPhone tulajdonos számára. Nemcsak a Budapestre érkezők számára nagy segítség a BKK-menetrend felülete, a fejetlenségen már jól megedzetteknek is biztos pont, ha egy átlátható alkalmazást tarthatnak a kezükben. A Budapesti Menetrend (BKK-menetrend) szoftvere a helyi tömegközlekedésről nyújt szöveges illetve térképes információkat.

Budapest GO (Bkk futár)

bkk-futar

A Budapest GO (Bkk futár) olyan ingyenesen letölthető, magyar nyelvű applikáció, amely segít a könnyű és pontos útvonaltervezésben, valamint végigkövethető vele bármely BKK-jármű útvonala és valósidejű menetrendje. Gördülékeny budapesti tömegközlekedést? Lehetséges! Nem véletlen a Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer, ismertebb nevén a BKK-futár, népszerűsége. Az új BKK-alkalmazás pontosan azt segít kivédeni, amire a korábbi fejlesztéseknek nem sikerült felkészülniük: a váratlan helyzeteket.

Telvira

telvira A Telvira magyar nyelvű ingyenesen letölthető alkalmazás átláthatóvá teszi a vasúti menetrendet. Pontosan nyomon követhetjük bármely vonat pillanatnyi helyzetét - sőt, a fejlesztőknek köszönhetően a késésekről külön tájékoztatást kapnak a felhasználók. A keresővel, beállítható szűrőkkel és részletes találati listával valóban egy hiánypótló alkalmazásról beszélhetünk. A valós idejű információkhoz elengedhetetlen az internetkapcsolat, azonban a menetrend offline módban is böngészhető, ha azt korábban lementettük.

Uber

uber Az Uber egy rugalmas, közösségi alapú taxis alkalmazás, ingyenesen letölthető bármely android és iphone telefonra. Az utazás teljesen új formája - elkerülhetjük a sorban állást és a foglalás körülményes folyamatát is. Elég csupán regisztrálni az Uber felületére, máris egy valóban pezsgő közösségbe csöppenünk, ahol az utazási igények és a szolgáltatások gyorsan egymásra találnak. Az út igénylését követően alig néhány percet kell várnunk a befutó járműre, hiszen valóban a hozzánk legközelebbi fuvart irányítják hozzánk.

Moovit - Busz és vonat infó

moovit A Moovit - Busz és vonat infó ingyenes applikációval a világ bármely helyi busz- és vonatinformációja azonnal elérhető az okostelefon és iPhone-felhasználóknak. Nemcsak a felesleges várakozásnak vet véget ez a népszerű alkalmazás, de igazi közösségépítő is, hiszen a mindig naprakész információkat épp maguk az úton levők szolgáltatják egymásnak. Kifejezetten jó hír, hogy nemcsak Budapest, de Székesfehérvár teljes közlekedési hálózatát is megtaláljuk a felületen.

MÁV Vonatinfó

mav-vonatinfo A MÁV Vonatinfó alkalmazás az egyik legjobb és leghasznosabb közlekedési app. Mindent tud a vonatmenetrendről és -útvonalakról, ráadásul ingyenesen elérhető bármilyen android vagy iPhone-készülékkel. Gyorsan és könnyedén megtervezi az utazást, részletesen tájékoztat a kedvezményekről, és a szerelvények valós idejű mozgását is nyomon követhetjük a felületen. Mivel sok esetben a vonatos utazás a legjobb megoldás, ehhez minden lényeges információ elérhető a Vonatinfóval!

ORFK Rutin

orfk-rutin Az ORFK Rutin ingyenes applikáció a közúti forgalomról ad teljes körű tájékoztatást, amelyet érdemes minden autóban ülőnek letöltenie az Android vagy iPhone készülékre. Az átlátható, könnyen használható és folyamatosan frissített alkalmazással elkerülhetjük a baleseti helyszíneket, informálódhatunk a pillanatnyi közúti feltorlódásról. A szöveges üzenetek és térképes helyzetjelentések egyéb eseményekről is pontos tájékoztatást nyújtanak. A Rutint saját útvonalunkhoz igazíthatjuk, és mindig értesít bennünket a közúti akadályokról.

Térképek és navigáció

terkep-navigacio A Térképek és navigáció nem véletlenül népszerű: az ingyenes okostelefon applikáció az egyik leginteraktívabb közlekedés tervező! A Googlemaps-nél is részletesebb felbontású térképek segítségével nemcsak célba érünk, de sok érdekességet is megtudhatunk az útvonalról. A Wikipédián rákereshetünk az izgalmas épületekre, vagy videókat nézhetünk. A közlekedés így sosem válik unalmassá, amellett, hogy pontosan oda érkezünk, ahova szerettünk volna!

Vodafone Easy Rider - autópálya matrica

autopalya-matrica Az Vodafone Easy Rider autópálya matrica alkalmazással bárki ingyenesen vásárolhat matricát vagy megkönnyítheti a parkolást Androidos készüléken keresztül. Minden nagyobb telefonszolgáltató létrehozta saját app-ját, az Autópálya -matricával a Vodafone Magyarország ügyfelei intézhetik könnyedén a matricák beszerzését. Kényelmes és gyors, valamennyi gépjármű kategóriára elérhető. Az Autópálya-matricáért nem kell sorba állni, ezzel az applikációval bárhol és bármikor hozzájuthatunk!

OMV töltőállomások

omv-kereso Az OMV töltőállomások kereső ingyenes applikáció a leggyorsabb és legolcsóbb módja, hogy okostelefonnal azonnal megtaláljuk a legközelebbi OMV töltőállomást. A részletesen listázott helyek nyitva tartási idejét már a keresőben is beállíthatjuk, így biztosan nem csalódunk később. A leírásokból előre tájékozódhatunk a felszereltségről és szolgáltatásokról, így valóban a legmegfelelőbbet választhatjuk ki. Gyors és könnyen kezelhető, sürgős helyzetben azonnali megoldást biztosít!

Parkolóóra

parkoloora A Parkoló Óra amivel a legnagyobb városi zűrzavarban is nyomon követhető a parkolás. Az applikáció ingyenesen letölthető bármely androidos készülékre. Késésben vagyunk, alig találtunk egy gépjárműnyi helyet az utcában, már rohannunk is kell tovább? Ez a történet büntetőcédula nélkül is véget érhet. A Parkoló Óra ugyanis gyors és praktikus eszköz - a segítségével már 10 másodperc alatt elintézhető a parkolási díj. Az alkalmazás a gépjármű rögzített adatai alapján küldi el a parkolást igénylő SMS-t, így egyszerűsíti le az amúgy is forgalmas hétköznapokat.

MOL benzinkút kereső

mol A MOL benzinkút kereső applikáció a váratlan helyzetekben is remek segítség: nemcsak a legközelebbi MOL üzemanyagtöltő állomást keresi meg nekünk, de kiszámolja azt is, hány liter üzemanyagot tankoljunk a tervezett útvonalra. Bármilyen android készülékre ingyenesen letölthető! Keressük meg a legközelebbi benzinkutat a legrövidebb idő alatt, és tájékozódjunk előre a felszereltségről. A részletes szűrőbeállítások miatt is érdemes most megnézni.

Menetrendek

menetrendek A Menetrendek alkalmazással ingyenesen és internetkapcsolat nélkül érhetőek el a közlekedési menetrendek. Nemcsak Budapesten, de Pécsett, Miskolcon és Szegeden is érdemes telepíteni az androidos mobilokra, hogy bárhol és bármikor tájékozódhassunk a járatokról. Ezzel az app-pal gyorsan és egyszerűen találjuk meg az utazási információkat. Nincs többé hosszú várakozás, eltévesztett járat, megálló utáni kutatás. Olyan jó szervező, hogy akár pénzt és időt is megtakaríthatunk vele.

Drivvo

drivvo A Drivvo – járműkezelés applikációval pontosan nyomon követhetjük, mikor és mennyit költöttünk az autó tankolására, javítására, karbantartására. Az androidra ingyenesen telepíthető alkalmazás nemcsak tárolja az adatokat, de kimutatásokat készít, így a hó végén a kiadások átláthatóak lesznek. A Drivvo – járműkezelés optimalizálja az autóhasználatot. A szolgálati járművel és a családi autóval közlekedőknek egyaránt érdemes letölteni, mert megkönnyíti a jármű karbantartását!

Oszkár

oszkar Az Oszkár applikációval könnyen elérhető a pénztárcabarát és jó hangulatú közösségi utazás. Az android és iPhone készülékekre ingyenesen telepíthető alkalmazás remek megoldásokat kínál: nem kell többé a ritka és gyakran borsos áru járatokhoz igazodni, mert ezen a felületen gyorsan egymásra találhatnak az azonos irányba közlekedők. Az Oszkár app rugalmas, kényelmes és kifizetődő – mindennapi és alkalmi utazáshoz is.

Komoot

komoot

A Komoot egy olyan útvonaltervező alkalmazás, ami nemcsak a főbb útvonalakat, hanem a kisebb, alig ismert erdei ösvényeket is figyelembe veszi a túránk megtervezéséhez. Választható a kerékpár, azon belül országúti, mountain bike és tracking, ugyanakkor alkalmas terepfutáshoz, túrázáshoz is. A letöltése ingyenes és magába foglal egy kiválasztott régiót, de egy kisebb összegért örök hozzáférést kapunk a komplett világtérképhez. Ebben a konstrukcióban offline is le tudjuk tölteni régiónként az egész világot.

Bolt (Taxify)

bolt

A Bolt (Taxify) ingyenesen letölthető utazás megosztó app, a telepítést követően androidos és iPhone készülékkel is csak néhány mozdulat, hogy elérjük a legközelebbi sofőrt, autót. Egy modern és megbízható alternatíva a közlekedésben, hogy gyorsan és kényelmesen juthassunk célba. A felhasználóbarát felület pontosan mutatja, mennyit kell majd fizetnünk, így a pénztárcánk is szeretni fogja ezt a népszerű alkalmazást. Töltsük le a Bolt (Taxify) appot most, hogy a mobilunk könnyedén hazajuttathasson bennünket!

Mol Limo

mollimo

A Mol Limo egy ingyenes közösségi autózás applikáció, amely magyar nyelven telepíthető minden Android- és iPhone-készülékre. Igazi élménnyé teszi az autózást, hiszen se a parkolási díjjal, se a tankolással, sem pedig a feltöltéssel nem kell törődnünk. Jó hír, hogy már környezetkímélő elektromos járművet is foglalhatunk Budapest legnagyobb autómegosztó appjával. Munkába menet, buli után is megbízható és naprakész, a MOL Limo app-pal közlekedni könnyű! Csak töltsük le, máris bizonyít.

Here WeGo

here-wego A Here WeGo egy ingyenes navigációs alkalmazás, amely segít a tökéletes útvonaltervezésben. Magyarországon is használható Android és iPhone készülékeken. Az appal többféle útvonal javaslatot is kapunk, beleértve a tömegközlekedési lehetőségeket. A Here WeGo alkalmazás segítségével megtervezhetjük az útvonalunkat, beleértve a busz, metró, villamos utazási lehetőségeket is.

GreenGo

greengo A GreenGo egy innovatív elektromos autó bérléssel foglalkozó alkalmazás, amely elektromos autók kölcsönzésével segít minket kényelmesen és költséghatékonyan közlekedni. Az app Magyarországon ingyenesen letölthető Android és iPhone telefonokra. Ezzel az applikációval megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb lévő elektromos autót, és lefoglalhatjuk magunknak a kiválasztott járművet. A GreenGo az egyik legjobb választás azok számára, akik szeretnének környezetbarát módon közlekedni, és csökkenteni a környezetszennyezést.

Parkl

parkl A Parkl Magyarország leggyorsabban fejlődő parkoló kereső szolgáltatása, amely innovatív parkolási és elektromos töltési megoldásokat kínál a modern autósok számára. Alkalmazása segíti a városi autózást, könnyen találhatunk parkolóhelyet az alkalmazásban hozzáférhető parkolók hálózatában, valamint egyszerűen intézhetjük az utcai parkolást is. A célja megreformálni a városi parkolást és elektromos töltést, kiszámítható parkolást biztosítva, valamint átlátható elektromos autó töltési folyamatot és készpénzmentes fizetési lehetőséget.