uTorrent

utorrentletoltes Az uTorrent vagy (micro) Torrent egy széles körben elterjedt torrent-kliens letöltőszoftver, mellyel gyorsabban és hatékonyabban tudunk letölteni az automatikus sávszélesség menedzselési megoldásának köszönhetően. Az uTorrent gyakorlatilag ugyanazt az alkalmazást takarja, amit BitTorrent néven is le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.

Dropbox

dropbox A Dropbox egy online, cloud vagy felhő alapú adattároló alkalmazás, amely lehetővé teszi az adatvesztések elleni hatékony védekezést. Arról is gondoskodik, hogy legfontosabb adatainkat és fájljainkat a világ bármely részéről, bármikor azonnal elérhessük, letölthessük, szerkeszthessük, vagy éppen megoszthassuk másokkal. Az program segítségével bármilyen jellegű fájlt biztonságosan tárolhatunk az interneten.

BitTorrent

bittorrent letoltes A BitTorrent egy torrent alapú program, mellyel megosztott fájlokat tudunk fel- illetve letölteni. A torrentek az un. p2p vagy peer to peer protokollon keresztül futnak, aminek nagy előnye, hogy letöltés közben a feltöltési sávszélességét is ki tudjuk használni. A letöltések egyesével állíthatóak, mind le és feltöltési sebesség, mind a prioritásuk, de ütemezhetjük is a fájlokat. A letöltést bármikor megszakíthatjuk, később folytatódik ha újra elindítjuk a programot.

FlashGet

FlashGet letöltés A FlashGet az egyik legjobb letöltés vezérlő program, amely intelligens sávszélesség kihasználó technológiájának köszönhetően felgyorsítja fájlok letöltését. Ingyenesen elérhető és böngészőkbe is beépíthető, integrálható. A FlashGet funkciói közül az egyik kiemelkedő opció a Site Explorer, amivel FTP vagy HTTP szerverekről tudunk több fájl egyszerre kezelni, és böngészhetünk egy Windows Intézőhöz hasonló felületen.

TeamViewer

teamviewer_logo A TeamViewer arra hivatott, hogy az interneten keresztül képesek legyünk egy másik gépet használni, irányítani. Elég megadni az célszámítógép azonosítóját és egy általunk megadott jelszó megadása után már el is tudjuk érni a gépet. A kapcsolatot létesítése után, a távoli gépet saját monitorunkon láthatjuk, és ez visszafelé is tud működni. Használata végtelenül egyszerű, így aki gyorsan szeretne egy másik számítógépre csatlakozni, a TeamViewer rá a megfelelő program.

Vuze

vuzeletoltes A Vuze egy freeware, ingyenesen felhasználható Bittorrent-kliens, amely korábban Azureus néven volt ismert. A program alapja a Java, és az Azureus Engine-t használja fel. A Vuze emellett arra is képes, hogy médialejátszóként működjön – nem csak a letöltött fájlokat, de az online található tartalmakat is lejátszhatjuk a segítségével. A program legfontosabb funkciója, hogy képes a .torrent fájlokhoz kapcsolt adatok letöltésére az Interneten keresztül.

DownloadX ActiveX Download Control

DownloadX ActiveX Download Control letöltés A DownloadX ActiveX Download Control szoftver egy letöltésvezérlő, amelyet az ActiveX fejlesztett ki azzal a céllal, hogy gyorsabbá tegyék a weben és belső hálózatokon keresztül elérhető állományok letöltését. A DownloadX számos olyan funkcióval rendelkezik, amely segítségével gyorsabbá és kényelmesebbé teheti a hagyományos, böngésző alapú letöltéseket. A program ingyenesen letölthető és szabadon felhasználható, amelyet a fejlesztők kedvük szerint integrálhatnak hálózati alkalmazásaikba.

mHotspot

mhotspot A mHotspot egy teljesen ingyenes szoftver, amely pillanatok alatt virtuális wifi routerré alakítja át Windows 7 vagy 8 operációs rendszerű laptopunkat, számítógépünket. Az mHotspot lehetővé teszi, hogy akár tíz eszközhöz kapcsolódhasson számítógépünk. Segítségével könnyen megosztható az internetkapcsolat más laptopokkal, okostelefonokkal, Android telefonokkal, iPhone és Ipad-ekkel. Az mHotspot működéséhez nincs szükség külső hardverre, csupán a már meglévő szükségeltetik.

PuTTY

putty_logo A PuTTY egy freeware Telnet és SSH kliens Windowsra, amely segítségével biztonságos vonalon keresztül léphetünk kapcsolatba távoli számítógépekkel. A szoftver kódolt kapcsolaton keresztül, tehát biztonságosan képes a távoli gépeket elérni, az SSH titkosítókulcsot és protokollverziót pedig magunk állíthatjuk be. Így tehát bárhol tartózkodjunk is, biztonságos módon férhetünk hozzá az otthoni vagy munkahelyi gépünkön tárolt fájlokhoz, adatokhoz.

eMule

emuleletoltes Az eMule egy ingyenes az eDonkey alapjaira épült fájlcserélő szoftver. Óriási előnye, hogy a félig lejött adatokat is kezelni képes, majd a későbbiekben összerakja a maradék letöltésből a fájlokat. Internetes világban ez a program talán az egyik legelterjedtebb P2P fájlcserélő program volt, de napjainkban is igen közkedvelt. A legújabb verzió fejlesztésénél nagy erőfeszítéseket tettek számítógépünk biztonságának megnövelésére is.

DC++

dcplusplus A DC++ ingyenes fájlmegosztó, valójában nevezhetjük a torrent elődjének is. Alapjaiban minden fontos funkciót ismer, amellyel különböző tartalmakat oszthatunk meg egymással. Ez a kliens program teszi lehetővé, hogy egy központi számítógépen, a hubon keresztül kapcsolódjunk össze más felhasználókkal. Ingyenes és rendkívül hasznos funkciót tölt be, saját kedvenc filmeket, zenéket és programokat is megtalálhatnak egymásnál a hubra csatlakozók. Egy kattintással pedig letölthetjük a kiszemelt tartalmat, akár azonnal.

FileZilla

filezilla_logo A FileZilla egy sokoldalú, hasznos funkciókkal rendelkező FTP-kliens. A program teljes változata ingyenesen letölthető, nyílt forráskódú. A forráskód a program hivatalos honlapjáról szabadon letölthető és szerkeszthető, szabadon beépíthetőek további kiegészítők. A szoftver támogatja az FTP, SFTP, FPTS kapcsolatokat. Segítségével gyorsan és könnyedén fel- vagy letölthetünk fájlokat, szinkronizálhatjuk adatainkat és kereshetünk könyvtárainkban vagy összehasonlíthatjuk a bennük található fájlokat.

WinSCP

winscp_logo A WinSCP egy ingyenesen letölthető, nyílt forráskódú FTP-kliens Microsoft Windows operációs rendszerekre. Legfontosabb funkciója a fájlok biztonságos le- és feltöltésének végrehajtása a helyi és a távoli számítógépek között, de rendelkezik beépített fájlkezelővel és szinkronizálóval is. Használata egyszerű, ezért is lehet az egyik legnépszerűbb FTP-kliens már egy évtizede, és magyar nyelven is letölthető.

BitComet

bitcomet A BitComet segítségével P2P fájlokat tölthetünk le, ugyanakkor lényegesen felgyorsítja a HTTP és FTP letöltéseket is. Nem jelenthet kihívást azok számára, akik használtak már BitTorrentet, hiszen lényegében ennek a mintájára épül. A BitComet segítségével könnyedén kicserélhetjük és megoszthatjuk fájljainkat más felhasználókkal is, de természetesen a használata a legálisan letölthető fájlokra kell hogy korlátozódjon. A felhasználó felület az eMule és a BitTorrent-re emlékeztet a megszokott indító, szüneteltető és stop gombokkal.

Ares Galaxy

ares galaxy Az Ares Galaxy egy ingyenesen letölthető peer-to-peer fájlmegosztó alkalmazás, amelynek segítségével a felhasználók gyorsan, közvetlenül oszthatnak meg egymással akár nagyméretű állományokat is, tekintet nélkül azok formátumára. Ezzel a P2P szoftverrel több letöltést futtathatunk egy időben. A program segítségével akár szöveges üzeneteket is válthatunk más felhasználókkal. A nyílt forráskódú programot jelenleg a SourceForge.net gondozza.

Norton Zone

norton zone A Norton Zone egy cloud vagy felhőalapú tárhelyszolgáltatás, amelynek kliens alkalmazásai szinte minden eszközön futtathatóak, így PC-ken, tableteken és okostelefonokon is. Az alkalmazás lehetőséget ad a feltöltött fájlok kezelésére, beállításaink módosítására, a tárhelyünkön található fájlok megosztására bárkivel. Jól használható fájlmegosztás vagy biztonsági másolatok készítése céljából, s része egy hatékony szűrő is, amely káros programok után kutat. A szolgáltatást a Symantec 2014. augusztus 6.-n megszüntette.

Free Download Manager

Free Download Manager letöltés

A Free Download Manager mint azt neve is mutatja, egy ingyenesen letölthető és felhasználható letöltésvezérlő program, melyet Microsoft Windows operációs rendszerekre terveztek. A segítségével állományokat vagy akár egész weboldalakat is lementhetünk, akár hatszor gyorsabban, mint a hagyományos módszerek által. A nyílt forráskódú szoftver rendelkezik BitTorrent támogatással és beépített feltöltésmenedzserrel.

Amaya

amaya Az Amaya ingyenes webszerkesztő, lehetővé teszi, hogy közvetlenül a webfelületen hozzunk létre és frissítsünk dokumentumokat. Beépített böngészőt kínál, a jelenlegi dokumentációs, fordítói és kódírás funkciók mellett elvégzi a szoftverek portolását is. Pontosan és letisztultan dolgozik, bízzuk rá a honlapunk megvalósítását. Nemcsak a Windows, a Linux, de a MacOS X PowerPC és Intel operációs rendszerekkel is kompatibilis. Az Amaya webszerkesztő otthoni célra hasznos program, nézzük meg, töltsük le!

First Page

first-page A First Page ingyenes webszerkesztővel még a kezdők is látványos és megbízható weboldalt készíthetnek el. Könnyen és gyorsan dolgozik ez a rendkívül átláthatóan felépített program. A különböző fejlesztői szinteknek köszönhetően profik és amatőrök egyaránt szeretni fogják. Végre nem a kódok javítására kell szánni a webszerkesztő időt, a First Page ugyanis nem terheli nem kívánt HTML kódokkal a műveletsorokat. Hozzunk létre stabil és szép felületet, mindezt a legkevesebb időbefektetéssel. Töltsük le most!

RoboForm

roboform A RoboForm ingyenes jelszókezelő hihetetlenül megkönnyíti az adataink védelmét. Akár egyetlen kattintással anélkül beléphetünk a bankfiókunkba, hogy beírtuk volna a jelszónkat, mert a profi program nemcsak megjegyzi helyettünk, de biztonságos módon tárolja is azt. Így több időnk marad a böngészésre, és akkor sincs gond, ha épp nem jut eszünkbe a jelszavunk. Pedig sokszor kerültünk már kellemetlen helyzetbe, ugye? Próbáljuk ki, milyen egyszerű a RoboFormmal, telepítsük most!

Jelenlévők

Oldalainkat 110 vendég böngészi