Bolt (Taxify)

bolt

A Bolt (Taxify) ingyenesen letölthető utazás megosztó app, a telepítést követően androidos és iPhone készülékkel is csak néhány mozdulat, hogy elérjük a legközelebbi sofőrt, autót. Egy modern és megbízható alternatíva a közlekedésben, hogy gyorsan és kényelmesen juthassunk célba. A felhasználóbarát felület pontosan mutatja, mennyit kell majd fizetnünk, így a pénztárcánk is szeretni fogja ezt a népszerű alkalmazást. Töltsük le a Bolt (Taxify) appot most, hogy a mobilunk könnyedén hazajuttathasson bennünket!

Gyártó:
Megnevezés: Bolt (Taxify)
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 1 945
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a Bolt (Taxify)?

Mindent egyesít magában ez okostelefon alkalmazás, amiért hálásak lehetünk egy sofőr kereső fejlesztésnek. A Bolt (Taxify) keresője már több mint 20 országban, köztük Magyarországon is azonnal megmutatja a közelünkben tartózkodó autókat. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ár-értékelés-szimpátia jegyében kiválasszuk a legmegfelelőbb opciót. Az alkalmazás felületén bárki könnyen eligazodhat, letisztult és elegáns arculatot kínálnak a fejlesztők. A Bolt (Taxify) különlegessége, hogy iPhonunkat vagy Android készülékünket szinkronizálja a taxiórával, így bármikor első kézből láthatjuk, mennyiért is utazunk. Ez az alkalmazás segít megtalálni, épp hol tartózkodunk, valamint a célba érést követően egy összesítő e-maillel igazolja vissza az utazás adatait. Megbízható és okos, ráadásul a sofőröket sem kell teljesen ismeretlenül megrendelnünk: a kijelzőn értékelések alapján is választhatunk. Érdemes az utazást követően nekünk is visszajelezni a tapasztalatainkat. A Bolt (Taxify) így lesz igazán egy ingyenes közösségi app.

Bolt (Taxify) app használata

Nagyon kis helyen is elfér, mégis fontos app a Bolt (Taxify)! A letöltést követően azonnal regisztrálhatunk a felületen. Sőt, lehetőségünk van sofőrként is csatlakozni a fejlesztéshez. Aktiváláskor ne felejtsük el felhasználni a barátainktól kapott kedvezmény-kódot sem. Ezzel az alkalmazással akár fizethetünk is, ha a szükséges adatokat rögzítjük – így sosem kerülünk kellemetlen helyzetbe, ha otthon felejtettük a pénztárcánkat. A Bolt (Taxify) funkciójának segítségével egy mozdulattal elintézhetjük az utazás költségeit. Az app visszajelzést is küld, így segíti a felhasználókat a biztonságos fizetésben.

bolt-1
bolt-2

Első lépésként adjuk meg a pontos pozíciónkat. Kevésbé ismerős a környék? Semmi gond, ez az androidos app a segítségünkre siet és rögzíti a helyzetünk. A közelünkben elérhető sofőrök aktuális helyzetét láthatjuk a kijelzőn, így biztosan gyors fuvarra számíthatunk. Az applikációban a gyakran használt úti célokat el is menthetjük, így pedig a rendelés ideje is lerövidül. Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb közösségi utazós app a Bolt (Taxify), időt spórol és megbízható.

Bolt: Rendelj egy taxit taxi, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 105 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura

Ezt is megnézték