Jármű appok

A legjobb jármű applikációk összehasonlítása, top jármű appok magyarul. Összgyűjtöttük a legnépszerűbb applikációkat jármű témakörben.
 • Vodafone Easy Rider - autópálya matrica

  autopalya-matrica Az Vodafone Easy Rider autópálya matrica alkalmazással bárki ingyenesen vásárolhat matricát vagy megkönnyítheti a parkolást Androidos készüléken keresztül. Minden nagyobb telefonszolgáltató létrehozta saját app-ját, az Autópálya -matricával a Vodafone Magyarország ügyfelei intézhetik könnyedén a matricák beszerzését. Kényelmes és gyors, valamennyi gépjármű kategóriára elérhető. Az Autópálya-matricáért nem kell sorba állni, ezzel az applikációval bárhol és bármikor hozzájuthatunk!

 • Drivvo

  drivvo A Drivvo – járműkezelés applikációval pontosan nyomon követhetjük, mikor és mennyit költöttünk az autó tankolására, javítására, karbantartására. Az androidra ingyenesen telepíthető alkalmazás nemcsak tárolja az adatokat, de kimutatásokat készít, így a hó végén a kiadások átláthatóak lesznek. A Drivvo – járműkezelés optimalizálja az autóhasználatot. A szolgálati járművel és a családi autóval közlekedőknek egyaránt érdemes letölteni, mert megkönnyíti a jármű karbantartását!

 • GreenGo

  greengo A GreenGo egy innovatív elektromos autó bérléssel foglalkozó alkalmazás, amely elektromos autók kölcsönzésével segít minket kényelmesen és költséghatékonyan közlekedni. Az app Magyarországon ingyenesen letölthető Android és iPhone telefonokra. Ezzel az applikációval megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb lévő elektromos autót, és lefoglalhatjuk magunknak a kiválasztott járművet. A GreenGo az egyik legjobb választás azok számára, akik szeretnének környezetbarát módon közlekedni, és csökkenteni a környezetszennyezést.

 • Kreszteszt

  kreszteszt A Kreszteszt mobilalkalmazással hatékonyan felkészülhetünk a KRESZ vizsgára. Több ezer kérdést tartalmaz a teljes magyar KRESZ ismeretanyagból, és minden kérdés jó válaszára van magyarázat. Az mobilapp lehetőséget biztosít a témakörök kiválasztására, és a vizsga teszten kívül témakör is választható. A magyarázatok segítik a kérdések megértését. Ezen felül elmenthetjük és visszanézhetjük az eredményeket, valamint ingyenes próbaidőszakot is biztosít.

 • Momondo

  momondo A Momondo nevével ellentétben nem valami cuki kis játék szanaszét guruló kristályokkal vagy begyűjtendő vattacukrokkal, hanem egy ingyenesen letölthető utazási applikáció, amivel kereshetünk magunknak repülőjegyeket, hoteleket sőt, még autót is bérelhetünk a kiválasztott városban, így ha a mostani, kicsit kizökkent világból visszaállva újra felkerekedhetünk, akkor ez a kis alkalmazás bizony nagy segítségünkre lehet majd a következő vakációnk megszervezésében. Az app hibátlanul fut androidon és iPhone-okra is letölthető.

 • OMV töltőállomások

  omv-kereso Az OMV töltőállomások kereső ingyenes applikáció a leggyorsabb és legolcsóbb módja, hogy okostelefonnal azonnal megtaláljuk a legközelebbi OMV töltőállomást. A részletesen listázott helyek nyitva tartási idejét már a keresőben is beállíthatjuk, így biztosan nem csalódunk később. A leírásokból előre tájékozódhatunk a felszereltségről és szolgáltatásokról, így valóban a legmegfelelőbbet választhatjuk ki. Gyors és könnyen kezelhető, sürgős helyzetben azonnali megoldást biztosít!

 • ORFK Rutin

  orfk-rutin Az ORFK Rutin ingyenes applikáció a közúti forgalomról ad teljes körű tájékoztatást, amelyet érdemes minden autóban ülőnek letöltenie az Android vagy iPhone készülékre. Az átlátható, könnyen használható és folyamatosan frissített alkalmazással elkerülhetjük a baleseti helyszíneket, informálódhatunk a pillanatnyi közúti feltorlódásról. A szöveges üzenetek és térképes helyzetjelentések egyéb eseményekről is pontos tájékoztatást nyújtanak. A Rutint saját útvonalunkhoz igazíthatjuk, és mindig értesít bennünket a közúti akadályokról.

 • PackKing

  packking

  A PackKing ingyenesen letölthető mobilalkalmazás iPhone és Android okostelefonokra egyaránt és őszintén elgondolkoztat, hogy e nélkül az app nélkül hogyan tudott bárki is eddig elindulni úgy egy-egy utazásra, hogy minden szükséges és persze kevésbé szükséges ruha, higiéniai és egészségügyi eszköz, egyéb kütyü, dokumentum, élelmiszer és miegyebek mind bekerültek a gurulósokba, kézipoggyászokba, hátizsákokba, nesszeszerekbe és ridikülökbe s még a tennivalók közül sem maradt semmi az indulás napjára.

 • Parkl

  parkl A Parkl Magyarország leggyorsabban fejlődő parkoló kereső szolgáltatása, amely innovatív parkolási és elektromos töltési megoldásokat kínál a modern autósok számára. Alkalmazása segíti a városi autózást, könnyen találhatunk parkolóhelyet az alkalmazásban hozzáférhető parkolók hálózatában, valamint egyszerűen intézhetjük az utcai parkolást is. A célja megreformálni a városi parkolást és elektromos töltést, kiszámítható parkolást biztosítva, valamint átlátható elektromos autó töltési folyamatot és készpénzmentes fizetési lehetőséget.

 • Traffi Hunter

  traffi-hunter A Traffi Hunter alkalmazás az Appra Magyar! verseny győzteseként került a felhasználókhoz. Egy igazi magyar fejlesztésről beszélhetünk, amely valóban felhasználóbarát! A sokoldalú app-ot az autósok igényeihez szabták. A visszajelzések alapján egy olyan traffipax előrejelző született, ami segítséget és információt nyújt az úton levőknek. A POI listán dohányboltok, éttermek, benzinkutak, autószerelő műhelyek szerepelnek. Mivel a legmodernebb traffipaxoknak már 2km sem szükséges, hogy bemérjék a járművet, egy igen okos alkalmazás szükséges a szűréshez.

Jelenlévők

Oldalainkat 162 vendég böngészi