Tv távirányító

taviranyito A Tv távirányító ingyenes alkalmazással az okostelefon egy mozdulattal távirányítóvá változik! Akár a konyhából is csatornát válhatunk a nappaliban elheverő televízión. Ugyanis wi-fi segítségével akárhonnan vezérelhetjük a digitális televíziónk műsorát, mert az alkalmazás felülete leegyszerűsítve tartalmazza a távirányító funkcióit is. Csak interneten keresztüli IPTV-szolgáltatásnál működik az app - az optikai hálózat, sajnos, nem elegendő hozzá.

Zseblámpa

zseblampa A Zseblámpa olyan alkalmazás, amelyet bárki letölthet az okostelefonjára. A legátlagosabb hétköznapi helyzetekben bosszankodhatunk, hogy nincs nálunk zseblámpa. Például esténként ajtónyitáskor, sötétben. Szinte biztos, hogy nagyon kevesen hordanak maguknál hagyományos világító eszközt. Az androidos készülék viszont kézenfekvő megoldás: különféle fényforrásaival és eltérő színű fényeivel praktikus eszköz életünkben. Akitől távol áll a gondolat, miszerint a vakuból lesz a legjobb lámpa, itt az ideje, hogy letöltse ezt az appot.

Avast

avast mobile Az Avast víruskereső védelmet nyújt minden Android és iPhone telefonnak, táblagépnek - az alkalmazás ingyenesen letölthető bárki számára. Az okostelefonok sokoldalú felhasználása egy szintén jól felépített vírusirtót kíván - ahol a biztonság elsődleges szempont! Minél több adatot, minél több személyes információt osztunk meg saját készülékünkkel, annál szembetűnőbb, hogy szükséges a megfelelő védelem. Az Avast egy mindenre kiterjedő víruskereső, amit magyar nyelven is elérhetünk!

uTorrent

utorrent A uTorrent piacvezető torrent alkalmazás, amelyet bárki ingyenesen letölthet az iPhone-jára, illetve Androidjára. Az app igazán hatékony, akár párhuzamosan több fájlt is menthetünk egyszerre a világhálóról. A µTorrent kis erőforrás igényű, valamint az okostelefon memóriájával is helytakarékosan bánik. Egy valóban népszerű és felhasználó barát alkalmazásról beszélünk: megbízható, gyors és könnyű. Senki se habozzon, mert itt a legjobb megoldás!

Clean master

clean-master A Clean master az androidos készülékek legnépszerűbb takarító alkalmazása - és még ennél is több! Bármely okostelefonra ingyenesen letölthető. Már 5 másodperc alatt kideríti a legtöbbet letöltött Android-csomag, hogy a spamek és vírusok mennyire lepték el készülékünket. A gyors és biztonságos Clean Master optimalizáló, memória- és sebességgyorsító funkciói valóban lehetővé teszik a biztonságos böngészést és letöltést. Magyar nyelven is elérhető az app.

QR Droid

vonalkod-qr-scanner A QR Droid egy nagyszerű QR kódolvasó alkalmazás Android telefonokhoz! A QR kódok egyre népszerűbbé és elterjedtebbé váltak, így egyértelmű igény mutatkozott a hozzájuk passzoló mobilalkalmazások elkészítésére. A QR Droid egyike a legsikeresebb és legismertebb QR kódolvasó applikációknak, amelyet áttekinthető és kényelmes felülete tesz igazán népszerűvé. Mindeközben a QR kód egyre praktikusabbá válik, ma már sok területen alkalmazzák ezt a kétdimenziós vonalkódot.

Total commander

total-commander A Total commander az egyik legnépszerűbb fájlkezelő alkalmazás, amely android és iphone készülékekre ingyen letölthető. Az asztali számítógép után már az okostelefonunkat is rábízhatjuk erre app-ra. A kétpaneles fájlkezelő 20 évvel ezelőtt indult útjára. Könnyed és gyors felhasználása csak megerősítette piacvezető szerepét. A beépített funkciókkal a felhasználók valóban könnyen eligazodnak a telefonon tárolt adatok, képek, zenék között.

Hívásrögzítő

hivasrogzito A Hívásrögzítő app-pal ingyenesen rögzíti a telefonos beszélgetéseinket és tovább is oszthatjuk, át is szerkeszthetjük és elmenthetjük a híváshanganyagainkat. Az adatainkat pedig okostelefonnal és táblagéppel, a Google Drive és Dropbox-on keresztül, most a felhőben tárolhatjuk el, így bárhonnan elérhetővé válnak a számunkra fontos hívások. Igazi hangos jegyzetet állíthatunk össze a Hívásrögzítővel, amelynek mi magunk szabjuk meg, mit rögzítsen és mit ne.

Smart Voice Recorder

hangrogzito A Smart Voice Recorder ingyenes alkalmazással kiváló minőségű felvétel készíthető bármilyen androidos készülékkel. Igazi praktikus napló a Smart Voice Recorder, amit nem kézzel, hanem hanggal írunk. Előadások, üzleti találkozók, beszédek rögzíthetők, de a fergeteges esti koncert hangulatának sem kell búcsút mondanunk, hiszen azt is felvehetjük. Sőt, akár csengőhangként is beállíthatjuk! Az applikáció egyszerű és könnyen kezelhető, a minőséges diktafonhoz szokott kezek is szívesen használják, olyan jó munkát végez.

Battery Doctor

battery-doctor A Battery Doctor alkalmazással tovább tart bármely Android és iPhone készülék akkumulátor töltöttsége! Az ingyenesen letölthető app nemcsak menedzseli az okostelefonok energia-megtakarítását, számos más funkcióval kiegészül. A mobilok sokoldalúsága magas energiafelhasználással jár együtt. Minél okosabb készülékre vágyunk, annál több alkalmazást töltünk le és a megterhelés mértéke is állandóan nő. A Battery Doctor felveszi a lépést az igényekkel: az akku töltöttségi szintjét befolyásolhatjuk vele, vagyis a készülékünk működési idejét!

Astro

astro Az Astro az egyik legnépszerűbb fájlkezelő alkalmazás az Android-felhasználók körében, ingyenesen telepíthető táblagépekre is. Egyszerű, átlátható és pontos - nem is kívánhatnánk többet egy kiváló menedzsertől! Az Astro fájlkezelő bárki számára hatékony segítség a fájlok rendszerezésében. Az elmúlt időszakban a fejlesztéseknek köszönhetően látványosan megnőtt a tárolható információ mennyisége, ezért jóval nagyobb adathalmazzal kell megküzdenünk már a mobilunkkal is.

GO billentyűzet

go-billentyuzet A GO billentyűzet ingyenesen telepíthető és sokkal többre képes, mint a mobiltelefonok hagyományos és unalmas billentyűzetei: egyedi háttér, új színek, 800+ hangulatjel és emoji, hasznos pluginok, több, mint 60 nyelv, autókorrekció, és a slide-írás lehetősége, ami még viccesebbé teszi a gépelést. Természetesen mindent úgy, ahogyan mi beállítjuk! A mobiltelefon szinte hozzánk nőtt, már az életünk része, legyen akkor tényleg olyan a kommunikációs programunk is, mint mi. Egyedi, színes, könnyű és gyors – ez a GO billentyűzet!

Stopper

stopper A Stopper a Jupiter Apps legújabb fejlesztése, amely egy kiváló ingyenes alkalmazás androidos készülékekre. Rendkívül letisztult, egyszerű formák jellemzik a felületet, amely nem csak sugallja, de garantálja is a megbízhatóságot. Nagyon egyszerű és könnyű a használata, bármilyen esemény mérésére praktikus, akár a konyhában, akár a sportpályán töltjük az időt. Főzés, sport, játékok, de munkafeladatok teljesítményeinek összehasonlítására is alkalmas. A stopper továbbá időzítőként is alkalmazható.

AVG AntiVirus

avg-antivirus Az AVG AntiVirus ingyenes vírusirtó, amely teljes körű adatvédelmet nyújt az Android-készülékeknek, és optimalizálja az okostelefonok folyamatait. Viszont, ha egy óvatlan pillanatban mi magunk veszítjük el, a zárolt képernyő beállításai segíthetnek a megtalálónak a kapcsolatfelvételben. Az AVG Antivirus app garancia az ártalmas vírusokkal, kémprogramokkal és veszélyes üzenetekkel szemben, de ezen túlmenően is támogatja a felhasználó adatainak biztonságát.

RAR

rar A RAR ingyenesen letölthető alkalmazással most okostelefonnal és táblagéppel is tömöríthetünk fájlokat. Fotózzunk, amennyit csak szeretnénk, mentsünk el számos videót. Ugyanis, ha ezt a népszerű app-ot telepítjük az Android-készülékünkre, nem kell aggódnunk a fájlküldésnél, mert sokkal gyorsabban továbbíthatjuk a tömörített változatot. Továbbá létrehozhatunk RAR és ZIP archívumokat, de az app alkalmas többféle formátum kibontására is.

Parkolóóra

parkoloora A Parkoló Óra amivel a legnagyobb városi zűrzavarban is nyomon követhető a parkolás. Az applikáció ingyenesen letölthető bármely androidos készülékre. Késésben vagyunk, alig találtunk egy gépjárműnyi helyet az utcában, már rohannunk is kell tovább? Ez a történet büntetőcédula nélkül is véget érhet. A Parkoló Óra ugyanis gyors és praktikus eszköz - a segítségével már 10 másodperc alatt elintézhető a parkolási díj. Az alkalmazás a gépjármű rögzített adatai alapján küldi el a parkolást igénylő SMS-t, így egyszerűsíti le az amúgy is forgalmas hétköznapokat.

Microsoft Word

microsoft-word A Microsoft Word alkalmazás most Android, illetve iPhone készülékkel is élménnyé teszi a szövegszerkesztést. Az ingyenes app-pal már utazás közben is szerkeszthetővé válnak a dokumentumaink. A Microsoft Word ugyanazt a megbízható szolgáltatás kínálja, amit korábban a PC-n megszokhattunk: alakítsuk könnyedén a szöveget, illesszünk be képeket, diagramokat egyetlen mozdulattal. Érintsük meg, húzzuk át – az alkalmazás felületén hatékonyan és gyorsan dolgozhatunk. Töltsük le, mert okos munkatárs!

Raindrop.io

raindrop A Raindrop.io ingyenes applikáció arra szolgál, hogy egy helyre gyűjthessük össze a kedvenceket, majd pedig szinkronizálhassuk őket. Böngészés könyvjelzővel – manapság szinte elképzelhetetlen, hogy a böngészés könyvjelző nélkül történjen meg. Míg régen a könyvjelzőket papírlapokhoz használtuk, hogy megjegyezzük hol tartunk, ma már mobiltelefonokra töltünk le alkalmazásokat ahhoz, hogy megcímkézzük kedvenc internetes oldalainkat és tartalmainkat.

Tangram Mobil böngésző

tangram-browser A Tangram Mobil böngésző egy új internetes alkalmazás telefonra optimalizálva. Míg régen a böngészést kizárólag az asztali számítógépekhez kötöttük, ma inkább a laptopok kerülnek előtérbe. Az okostelefon képernyőjén azonban nem kifejezetten kényelmes és kellemes böngészni, pedig egyre inkább böngészünk a mobiltelefonokkal és a táblagépekkel, a készülékek pedig már mind többre képesek, nemcsak a közösségi portálok és chat-ablakok használatára alkalmasak.

Vonalzó

vonalzo A Vonalzó alkalmazás tökéletes arra az esetre, ha egy pontos és stílusos mérőeszközre van szükségünk. Ráadásul elég csak telepíteni az Android telefonunkra ezt a programot, és bárhova magunkkal vihetjük. Mindegy, hogy centiméterben vagy inchben van szükségünk az értékre, a telefonunk kijelzőjén mindkét mértékegységet egy időben láthatjuk. Az átváltást is nyugodtan rábízhatjuk a Vonalzó alkalmazásra. Ezt a mérőeszközt biztosan nem hagyjuk majd otthon, hiszen a zsebünkben mindig elfér – és még szép is!

Google Drive

google-drive A Google Drive ingyenes alkalmazás biztonságosan tárolja a dokumentumainkat, amelyeket már bárhonnan elérhetünk. Androidos vagy iOS rendszerű készülékekkel most 15 GB-ot kapunk térítésmentesen – itt a fotóink és egyéb adataink is magas fokú védelmet élveznek. A saját felületünket csak mi érhetjük el a Google-regisztrációnkkal, ám a fájljainkat bármikor megoszthatjuk más partnerekkel is. A Google Drive hatékonyan dolgozik: szerkesszünk közösen dokumentumokat! És mindent leegyszerűsít – töltsük le most!

Antutu Benchmark

antutu Az Antutu Benchmark alkalmazás okostelefon készülékek teljesítményét méri, bárki ingyenesen letöltheti. Olyan gazdag az Android és iPhone mobilok piaci kínálata, hogy ember legyen a talpán, aki határozottan dönt ebben a helyzetben! Össze lehet-e egyáltalán hasonlítani a különböző okostelefonokat, és, ha igen, mégis milyen jellemzők alapján? Az Antutu egy hatékony és jó válasz a felmerülő kérdésekre. Olyan elemző alkalmazás, amely a méréseket követően pontszámokkal írja le a készülékek tulajdonságait, ezáltal saját telónk pillanatnyi teljesítőképességéről is képet kapunk.

Greenify

greenify A Greenify app energiát spórol az androidos telefonoknak és táblagépeknek, ez az alkalmazás-kezelő most ingyenesen érhető el bárki számára. Optimalizálja a mobilon futó programok működését, vagyis nem kell aggódnunk amiatt, hogy okos készülékünk elbutul és lelassul. Folyton lemerül az akkumulátorunk? A Greenify erre a helyzetre is megoldás! Ha nincs szükségünk egy appra, akkor hibernáljuk. Egész nap a mobilunkkal kommunikálunk – töltsük le ezt a kezelő programot, és látni fogjuk a változást!

Clip Stack

clip-stack A Clip Stack lehetőséget nyújt arra, hogy többé ne legyen probléma a mobiltelefonról vagy a táblagépről szövegrészeket kivágni és egy másik dokumentumba átmásolni – egér hiányában sem! A többfunkciós vágólap kezelő alkalmazás pár kattintással helyezi át egyik helyről a másikra a kivágott tartalmat, sőt, ami a vágólapra kerül, azt biztosan elmenti! Hasznát vesszük az iskolában, a munkahelyen, de a szabadidőnkben is. Az alkalmazás gyors, rendkívül könnyen kezelhető, kifejezetten hasznos.

Office Lens

office-lens Az Office Lens ingyenes alkalmazással bármit digitalizálhatunk a környezetünkben. A zsebünkben is elfér ez a scanner! Vegyük elő az okostelefonunkat, és rögzítsük az egyetemi jegyzeteket, a szakmai képzések anyagait, vagy akár a névjegykártyákat is. Többé egy fontos dokumentumot sem szórunk el. Ez az alkalmazás feljavítja és olvashatóvá teszi a scannelt szövegeket. Méretre vághatunk vele, és a képeket pedig PDF-, Word- vagy akár PowerPoint-fájlként is konvertálhatjuk.

Flava

flava A Flava app most ingyenesen letölthető, így az okostelefonunkkal és táblagépünkkel már bárhol elkészíthetjük a legújabb bejegyzésünket. Valójában egy személyes digitális napló ez a népszerű alkalmazás. Mindent tud, amit már megszerettünk a közösségi oldalakon, hiszen posztolhatunk képeket, szövegeket, számtalan ikonnal kiegészítve, de videót és zenét is tárolhatunk a felületen. És mindezt saját magunk számára. Egy igazi multimédia-felület a Flava, amely okosabb és profibb a hagyományos naplónál.

Evernote

evernote Az Evernote az egyik legokosabb jegyzetkezelő alkalmazás, amely ingyenesen érhető el bármilyen Android vagy iPhone készülékkel. Vizsgaidőszakhoz, projektmegbeszélésekhez különösen ajánlott, erőssége a rendszerezés és a kitűnő kereső. Evernote-tal videó- és hangfájlokat is csatolhatunk a feljegyzésekhez, majd mindezt egyetlen mozdulattal oszthatjuk tovább. Gyors, intelligens és felkészült, ezért fogjuk nagyon szeretni jegyzetelésnél. Egy felület, amely inspirál a közös gondolkodásban. Töltsük le most!

Opera Max

opera-max Az Opera Max ingyenesen telepíthető app megoldja tárterület problémánkat: az adatforgalomra többé nem kell, hogy gondunk legyen, mert az alkalmazás elvégzi helyettünk a feladatot. A legnagyobb probléma általában a telefon tárhelye körül adódik, nem tudjuk, hogyan és melyik alkalmazással is spóroljunk. Megtarthatjuk a kedvenc app-jainkat, az Opera Max megtakarítja a helyet az okostelefonon, így nem kell lemondani több hasznos alkalmazásról, de a zenehallgatás és a képnézegetés, felöltés, megosztás is elérhető marad.

Yellow Booster

yellow-booster A Yellow Booster ingyenes teljesítménynövelő app, amely kihozza a legjobbat az okostelefonunkból. Bármilyen androidos készülékre vagy táblagépre telepíthető. Nagyfokú hatékonysággal dolgozik, mégis roppant kicsi app. Kitakarítja a telefonszemetet, figyel a központi processzor megfelelő hőmérsékletére – a készülékünket felrázza, hogy mindent a megszokott gyorsasággal intézhessünk el a felületén. Felpörgetheti a mobilunk, és mindezt biztonságosan. Hihetetlen? Nézzük meg.

Kaspersky Antivirus & Security

kaspersky A Kaspersky Antivirus & Security ingyenes vírusirtó 0-24 órában nyújt védelmet az Android-készülékünknek, így a jelszavaink, a személyes adataink, de a családi fotók sem kerülhetnek adathalászok kezében. Számos kiegészítő funkcióval érhető el ez az apró és okos program, amely képes akár az ellopott telefonunkat is nyomon követni. A Kaspersky Antivirus & Security az egyik legnépszerűbb vírusirtó. Telepítsük most – ez az app kiszűri a veszélyes weboldalakat is, így nyugodtan böngészhetünk bárhol, bármikor!

Microsoft OneDrive

onedrive A Microsoft OneDrive app több mint kellemes meglepetés azoknak, akiknek egy biztonságos, nagy méretű és folyamatosan elérhető tárhelyre van szükségük. Szinkronizáljuk néhány mozdulattal androidos vagy iPhone-készülékünk tartalmát a laptopunkkal, a táblagépünkkel, így akár útközben is dolgozhatunk a OneDrive felületére töltött adatokkal. Profi szerkesztő, fájlmegosztásban is kifejezetten könnyen kezelhető. Mobilis és okos, tökéletesen hangolja össze a munkát és a szórakozást, ráadásul ez az app offline üzemmódban is fantasztikusan működik!

OneNote

onenote

A Microsoft OneNote ingyenes app az egyik legkorszerűbb jegyzetelő program. Mindegy, hogy Android-, Apple- vagy Windows-eszközt használunk, akár telefonálás közben is leírhatjuk a gondolatainkat. Gépeljünk, scanneljünk, vagy akár jegyzeteljünk kézírással az app felületén, és mentsük el egy mozdulattal. Meglepődünk majd, mennyire hatékony ez a fejlesztés! A Microsoft OneNote egy remek megoldás a munkahelyi ötleteléshez, de kiváló személyes titkos naplóként is, töltsük le most!