Jármű megosztó appok

A legjobb jármű megosztó applikációk összehasonlítása, top jármű megosztó appok magyarul. Összgyűjtöttük a legnépszerűbb applikációkat jármű megosztó témakörben.
 • BlaBlaCar

  blablacar A BlaBlaCar az egyik legnépszerűbb ingyenes utazási applikáció, szinte nélkülözhetetlen bármely okostelefon tulajdonos számára. A közösségi alkalmazás gyors és egyszerű megoldást kínál azoknak, akik kényelmesen és biztonságosan szeretnek utazni! A közös autózás ugyanis nemcsak a vezetőnek, de az utasoknak is pénz takarít meg, nem is beszélve a megspórolt átszállásokról és a hosszú várakozási időről. Most tényleg másodpercek alatt egymásra találhatunk azzal, akivel egy irányba tartunk, hiszen online már egy kattintással elérhetőek és hirdethetőek a szabad ülések.

 • GreenGo

  greengo A GreenGo egy innovatív elektromos autó bérléssel foglalkozó alkalmazás, amely elektromos autók kölcsönzésével segít minket kényelmesen és költséghatékonyan közlekedni. Az app Magyarországon ingyenesen letölthető Android és iPhone telefonokra. Ezzel az applikációval megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb lévő elektromos autót, és lefoglalhatjuk magunknak a kiválasztott járművet. A GreenGo az egyik legjobb választás azok számára, akik szeretnének környezetbarát módon közlekedni, és csökkenteni a környezetszennyezést.

 • Mol Limo

  mollimo

  A Mol Limo egy ingyenes közösségi autózás applikáció, amely magyar nyelven telepíthető minden Android- és iPhone-készülékre. Igazi élménnyé teszi az autózást, hiszen se a parkolási díjjal, se a tankolással, sem pedig a feltöltéssel nem kell törődnünk. Jó hír, hogy már környezetkímélő elektromos járművet is foglalhatunk Budapest legnagyobb autómegosztó appjával. Munkába menet, buli után is megbízható és naprakész, a MOL Limo app-pal közlekedni könnyű! Csak töltsük le, máris bizonyít.

 • ORFK Rutin

  orfk-rutin Az ORFK Rutin ingyenes applikáció a közúti forgalomról ad teljes körű tájékoztatást, amelyet érdemes minden autóban ülőnek letöltenie az Android vagy iPhone készülékre. Az átlátható, könnyen használható és folyamatosan frissített alkalmazással elkerülhetjük a baleseti helyszíneket, informálódhatunk a pillanatnyi közúti feltorlódásról. A szöveges üzenetek és térképes helyzetjelentések egyéb eseményekről is pontos tájékoztatást nyújtanak. A Rutint saját útvonalunkhoz igazíthatjuk, és mindig értesít bennünket a közúti akadályokról.

 • Oszkár

  oszkar Az Oszkár applikációval könnyen elérhető a pénztárcabarát és jó hangulatú közösségi utazás. Az android és iPhone készülékekre ingyenesen telepíthető alkalmazás remek megoldásokat kínál: nem kell többé a ritka és gyakran borsos áru járatokhoz igazodni, mert ezen a felületen gyorsan egymásra találhatnak az azonos irányba közlekedők. Az Oszkár app rugalmas, kényelmes és kifizetődő – mindennapi és alkalmi utazáshoz is.

 • Uber

  uber Az Uber egy rugalmas, közösségi alapú taxis alkalmazás, ingyenesen letölthető bármely android és iphone telefonra. Az utazás teljesen új formája - elkerülhetjük a sorban állást és a foglalás körülményes folyamatát is. Elég csupán regisztrálni az Uber felületére, máris egy valóban pezsgő közösségbe csöppenünk, ahol az utazási igények és a szolgáltatások gyorsan egymásra találnak. Az út igénylését követően alig néhány percet kell várnunk a befutó járműre, hiszen valóban a hozzánk legközelebbi fuvart irányítják hozzánk.

Jelenlévők

Oldalainkat 23 vendég böngészi