Traffi Hunter

traffi-hunter A Traffi Hunter alkalmazás az Appra Magyar! verseny győzteseként került a felhasználókhoz. Egy igazi magyar fejlesztésről beszélhetünk, amely valóban felhasználóbarát! A sokoldalú app-ot az autósok igényeihez szabták. A visszajelzések alapján egy olyan traffipax előrejelző született, ami segítséget és információt nyújt az úton levőknek. A POI listán dohányboltok, éttermek, benzinkutak, autószerelő műhelyek szerepelnek. Mivel a legmodernebb traffipaxoknak már 2km sem szükséges, hogy bemérjék a járművet, egy igen okos alkalmazás szükséges a szűréshez.

Gyártó:
Megnevezés: Traffi Hunter
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 12 538
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
3.9 (10 értékelés)

Mi a Traffi Hunter?

A tarffipax mobilos alkalmazás minden olyan traffipax-ot listáz, amely nyilvánosan ismert a rendőrségi adatbázisból. Működik mobilinternet nélkül is, de a frissítéshez ez már elengedhetetlen. Interaktívvá teszi, hogy naprakész információkat közöl az úton levők által észlelt mérési pontokról is. Közösségi jellege még népszerűbb ezt az alkalmazás, hiszen a felhasználók egymásnak is üzenhetnek, kinek merre érdemes kerülnie, hol kellene lassítania, illetve merre érdemes kizárólag műszakilag megfelelő járművel elhaladni. Szimpatikus apróság, hogy a Traffi Hunter nem követi nyomon a felhasználók útvonalát. Nemcsak a bírságtól menti meg az okos felhasználókat, a szűk környezetben gyorsan elérhető lehetőségek is böngészhetőek. A 0-24-es állandó Mobil Autósegély illetve Mobil Gumiszerviz mellett mindig találhatunk Dohányboltot is a közelben, vagy gyorséttermet, ha megéheztünk. Ez a letölthető app el is navigál bennünket a POI-listáról kiválasztott helyhez.

Traffi Hunter használata

A Traffi Hunter gyorsan telepíthető - amennyiben a telefonos memóriánkat tehermentesítenénk, már azonnal a memóriakártyára tölthető. Az applikáció átlátható, a lehetőségek egyértelműek. A program indítását követően aktuális helyzetünket láthatjuk. A térkép feletti menüsorral a szolgáltatások között lépdelhetünk: az ellenőrző pontok, különböző praktikus helyeket tömörítő POI-lista mellett találjuk a Beállításokat.

traffi-hunter-1
traffi-hunter-2

A térkép egyébként felülnézetből és 3D-s vezetési módban is szemlélteti a pályánkat, ez utóbbinál már automatikusan a menetirány felé fordul, ami roppant nagy segítség! A Zoom funkcióval tetszés szerint ránagyíthatunk a részletesebb felbontáshoz. A jobb felső sarokban elhelyezett sárga háromszög ikon segítségével az ellenőrzési pontokat illetve a közúti ellenőrzéseket is külön-külön listázhatjuk. Azonban, ha frissítjük az adatokat, útközben haladva minden traffipaxot megjelenít a letöltött alkalmazás. Természetesen a riasztás távolságát, módját is rögzíthetjük. Ha településen haladunk át, érdemes a Város mód-ot élesíteni, mert így már 100m körzetben hírt kapunk. Járművezetés közben praktikus és biztonságos, ha vízszintes állapotba fektetve a mobilt, a traffic hunter app-ot teljes képernyőnagyságban követhetjük. Ekkor a menüsor eltűnik. A Folyamatos képernyőmód pedig mindig láthatóvá teszi a kijelzőt. Sőt, az értesítést akár beszédként is kérhetjük az alkalmazástól, ami sokkal kényelmesebb, mint egy váratlan csippanás, vagy egy SMS, amit vezetés közben kell elolvasni! Ajánlott az okostelefonunk autós töltésre helyezni, mivel a traffic hunter app GPS-használata gyorsan meríti az akkumulátort.

Traffi Hunter traffipax figyelő, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.