Walli

walli A Walli ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével egyedi és minőségi háttérképekkel díszíthetjük okostelefonunkat. Az applikációban kiválasztott alkotók által készített háttérképek közül válogathatunk, így biztosan megtaláljuk a személyes ízlésünknek megfelelőt. A Walli lehetőséget biztosít az egyedi háttérképek ingyenes letöltésére, a háttérképek magas minőségűek és szabványos méretekkel rendelkeznek. Ezek nem a szokványos mindennapi héttérképek, hanem neves grafikusok által készített remekművek.

Gyártó:
Megnevezés: Walli
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 660
Kategória: Személyreszabás
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a Walli?

A Walli alkalmazás igazi különlegessége, hogy kiváló grafikusok által készített háttérképek közül válogathatunk. Az alkalmazás felülete szervezett, így a legnépszerűbb háttérképek, kategóriák és a készítők által kiválasztott háttérképek egyszerűen böngészhetőek. A Walli appal könnyedén megtalálhatjuk a hozzánk illő háttérképünket, és ingyen letölthetjük azt a telefonunkra. Egy sor kollekció közül megadhatunk amennyit szeretnénk, és csak a kiválasztott kategóriák háttérképeit látjuk, így nem zavarnak a számunkra nem érdekes stílusok. Vannak itt extravagáns autók, gyönyörű tengerpartok, de olyan meglepő fotókat is találunk, amilyenekre nem is gondolnánk.

Walli app használata

A Walli alkalmazás letöltése után, az alkalmazás felajánlja, hogy válasszunk ki legalább 4 az érdeklődésünknek legmegfelelőbb képkollekciót. Ezt követően feljönnek a képek, a kiválasztott kategóriákhoz gyorseléréssel hozzájuthatunk a főképernyőn. Az alkalmazás felülete szervezett, így a legnépszerűbb háttérképek, kategóriák és a készítők által kiválasztott háttérképek egyszerűen kiválaszthatók. Ha szeretnénk a háttérképünket kicsit módosítani, akkor az alkalmazásban található szerkesztő segítségével könnyedén változtathatunk a háttérképen. A Walli alkalmazás használata egy remek módja annak, hogy személyre szabjuk a készülékünket, és több lehetőséget kínál, mint a többi hasonló alkalmazás, ahol háttérképeket tölthetünk le. A nagy felhasználói közösség miatt nagy a választék, ami teszi ezt az alkalmazást igazi kincsesbányává remek háttérképek számára.

walli-1
walli wallpaper mobile, walli wallpaper android.
walli-2
walli wallpaper for iphone, walli wallpaper free.

Ha ezeket a háttérképeket használjuk, még segíthetünk is a művészeken, hiszen a háttérképek készítői jutalékot kapnak az alkalmazás által (de ez nem a zsebünkből jön, ne aggódjunk).

Nézd meg videón is

Walli - Háttérképek háttérképek mobilra ingyen, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 135 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura