Tor Browser

tor-browser A Tor Browser egy ingyenes böngésző alkalmazás, amely lehetővé teszi az anonim és titkosított böngészést az interneten. A Tor nevének jelentése "The Onion Router", ami azt jelenti, hogy az adatforgalom több rétegen keresztül jut el a célhoz, ami növeli a böngészési biztonságot. A Tor Browser letölthető Android és egyéb platformokra is. A telepítése után biztosak lehetünk benne, hogy a böngészésünk teljesen privát marad és nehéz lesz majd a kíváncsiskodóknak lekövetni.

Gyártó:
Megnevezés: Tor Browser
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 954
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a Tor Browser?

A Tor Browser egy nagyszerű választás azoknak, akik magas szintű biztonsági és privát böngészést szeretnének, illetve akik a böngészési adataikat szeretnék a lehető legjobban védeni, elrejteni. Az app használatával elrejthetjük az IP címet és a tevékenységet az interneten, ami megakadályozza, hogy követni lehessen. A felhasználói élmény is kiváló, hasonlóan a megszokott böngészőkhöz. Lehetőség van a böngészés nyelvének beállítására is, így a Tor Browser Magyar nyelven is használható. Az app használatával biztosak lehetünk benne, hogy a böngészése privát és biztonságos marad, és megnehezíti vagy inkább lehetetlenné teszi a kutakodók, kíváncsiskodók dolgát.

Tor Browser app használata

A Tor Browser letöltése után az alkalmazás első indításkor néhány lépésben bemutatja, hogyan hasznosíthatjuk a funkciókat. A böngészés alapértelmezetten anonim és titkosított, de a beállításokban további lehetőségek állnak rendelkezésre a biztonság növelésére. A Tor Browser használata elég egyszerű, hasonló a megszokott böngészőkhöz. A keresési mezőbe írjuk be a keresni kívánt kifejezést, és nyomjuk meg az Keres gombot. A böngészés során az oldalak betöltődése néhány alkalommal kissé lassabb lehet, mint a megszokott böngészőkben, de ez a cserébe járó magasabb biztonsági szint miatt szükséges. A Tor Browser applikációban különböző biztonsági szinteket is beállíthatunk, amelyek a böngészés biztonságát és privát voltát szabályozzák.

tor-browser-1
tor böngésző letöltés, tor böngésző magyar.
tor-browser-2
tor böngésző beállítása, tor böngésző android.

A Tor Browser-ben található további hasznos funkciók is, mint például a privát ablakok, amelyek segítenek elrejteni a böngészési előzményeket, és a könyvjelzők, amelyekkel könnyedén elérhetjük a gyakran látogatott oldalakat.

Tor Browser tor böngésző használata, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.