Könnyű magyar billentyűzet

magyar-billentyuzet A Könnyű magyar billentyűzet ingyenes alkalmazással végre minden karakter szem előtt van, és bámulatosan gyorssá válik bármely Androidos telefon használata. A könnyített kezelési felülettel jól boldogulnak a friss okostelefon-tulajdonosok, de azoknak is praktikus megoldás, akik nagy mennyiségű szöveges üzenetet küldenek a nap mint nap. A gombok méretre állíthatók, a nehézkes bogarászást már el is felejtheti az ujjunk. A betűket a legmegfelelőbb helyen találjuk meg, hogy gyorsan végezhessünk a sorokkal.

ZEDGE

zedge A ZEDGE ingyenesen letölthető app személyre szabja az okostelefonunkat, és az igazi erőssége, hogy vele igazán változatossá tehetjük a csengőhang-készletünket! Verhetetlen tehát a csengőhang-gyűjtemény, de ez az app nyújtja a jelző- és figyelmeztető hangok legváltozatosabb kínálatát is. Kitűnő keresési felülettel böngészhetünk a legszebb és legújabb mobilhangok, háttérképek, ikonok között, és még a szabad időnkhöz is tartalmas játékokat kínál a ZEDGE alkalmazás! Itt az ideje lecserélni a régi csengőhangokat.

iKeyboard

ikeyboard Az iKeyboard alkalmazásnak köszönhetően lehet izgalmas és vicces is a pötyögés, most búcsút inthetünk az unott üzenetküldéseknek. Az ingyenes app-pal több mint 100 kreatív téma közül választva alakíthatjuk saját igényünkhöz a billentyűzetet. Böngésszük át a rendkívül színes kínálatot, ahol az állatos, animációs képek mellett sok vidám hangulatú hátteret is találunk. Társítsunk ikonokat és GIF-eket az üzenetekhez, keressük meg a legjobb billentyűzet hangokat, válogassunk a rendkívüli betűtípusok közül.

GO billentyűzet

go-billentyuzet A GO billentyűzet ingyenesen telepíthető és sokkal többre képes, mint a mobiltelefonok hagyományos és unalmas billentyűzetei: egyedi háttér, új színek, 800+ hangulatjel és emoji, hasznos pluginok, több, mint 60 nyelv, autókorrekció, és a slide-írás lehetősége, ami még viccesebbé teszi a gépelést. Természetesen mindent úgy, ahogyan mi beállítjuk! A mobiltelefon szinte hozzánk nőtt, már az életünk része, legyen akkor tényleg olyan a kommunikációs programunk is, mint mi. Egyedi, színes, könnyű és gyors – ez a GO billentyűzet!

Vicces csengőhangok

vicces-csengohangok A Vicces csengőhangok ingyenes alkalmazás egy mozdulattal félretessékeli a megszokott és unalmas gyári hangbeállításokat. Telepítsük androidos mobiltelefonra vagy táblagépre, és, lehet, hogy mi magunk is meglepődünk majd! Nyávogó e-mail jelzés, békakuruttyoló telefoncsörgés? Bohócnevetés vagy pezsgős üveg pukkanás? Állítsunk be vicces üzenetjelző hangot, rendeljünk a telefonunkhoz egyedi és mókás csengéseket. Töltsük le most, és reggel már a Vicces csengőhangok ráz ki bennünket az ágyból!

CM Launcher

cm-launcher A CM Launcher ingyenesen biztosítja mindezt: töltsük le az okostelefonunkra, és újjá varázsolja a készülékünket. Nem véletlen, hogy a gyors, energiatakarékos, biztonságos és szép alkalmazásokat szeretjük! Az applikáció talán a legnépszerűbb launcher, ezért, ha a gyári beállításokon túl egy valóban szépen dizájnolt felültre vágyunk, érdemes a CM Launchert telepíteni. Felejtsük el a hagyományos képernyőt, a 3D-s grafikus effektusokkal elegánsan és gördülékenyen lapozhatunk és válthatunk mappát!

Monsterball Icon Pack Lite

monsterball A Monsterball Icon Pack Lite applikációnak köszönhetően pillanatok alatt kedves és bájos külsőt varázsolhatunk az Androidos készülékeinkre. Az alkalmazás nagy öröm lehet a gyerekeknek, de a játékos kedvű felnőttek számára is kedves dizájnként szolgálhat. Az alkalmazás letöltése gyors és egyszerű; a segítségével Pokémon golyóként jelennek meg a legfőbb ikonjaink. Összesen mintegy 20 különböző ikon áll rendelkezésre, amelyek tökéletesen ábrázolást nyújtanak számunkra.

Háttérkép HD

hatterkep-hd A Háttérkép HD ingyenes app-pal megkereshetjük a hangulatunkhoz vagy a személyiségünkhöz leginkább illő képet, és azonnal beállíthatjuk be háttérképként. Ha fontos számunkra, hogy gyors, biztonságos Androidos készüléket vegyünk kézbe, tegyük magasra a mércét a képernyő megjelenésével kapcsolatban is. Hiszen a tekintetünk legtöbbször a mobil felületével találkozik. Ez a HD minőségű háttérképeket biztosító alkalmazás könnyen a kedvencünk lesz: keressük meg, válasszuk ki, szerkesszük meg, állítsuk be a legjobb képet.

Lock Screen & AppLock Security

lock-screen A Lock Screen & AppLock Security az egyik legokosabb ingyenes képernyőzár alkalmazás. Az androidos mobiltelefonoknak és a táblagépeknek teljes körű biztonságot nyújt, ráadásul szebbnél szebb háttérképekkel frissíthetjük fel a készülékünket. A személyes adataink és fotóink a folyamatos adatforgalom miatt egyre kiszolgáltatottabbak az adathalászoknak, de a Lock Screen & AppLock Security app telepítése megoldja ezt a kényes helyzetet. Bátran mobilozzunk, a többit bízzuk erre az intelligens appra!

CM Locker

cm-locker A CM Locker most ingyenesen érhető el az okostelefonokra és a táblagépekre. Egyszerű, gyors és megbízható ilyen egy jól működő biztonsági alkalmazás. A képernyőzár erőssége azonban nemcsak a magas szintű készülék- és adatvédelem, a CM Locker-rel személyre szabhatjuk a mobiltelefonunk, és további számos fontos funkciót egyesít magában. Eltávolítja a fájldarabokat, hogy a gyakori adatforgalommal keletkező szemét ne lassíthassa le az Androidot. De folyamatosan monitorozza az akkutöltöttséget, az időjárás előrejelzéseken túl az események emlékeztetőit is jól kezeli.

Hola Launcher

hola-launcher A Hola Launcher egy speciális megoldás azok számára, akik rendkívül kicsi és gyors launchert keresnek. Az Android operációs rendszer egyik nagy előnyét a testre szabható megoldások jelentik, ezek némelyike viszont nem lenne elképzelhető launcher alkalmazás nélkül. 1 MB tárhelyigényével rendkívül erőforrás kímélő megoldást kínál; mivel a többi hasonló applikáció ennek a sokszorosát követeli. Érdemes még megjegyezni, hogy a Hola Launcher app az Android 2.3+ verziós eszközeit támogatja, így gyakorlatilag minden felhasználó számára egyedi megoldást jelent.

Átlátszó Wallpaper

atlatszo-hatterkep A Átlátszó Wallpaper ingyenes alkalmazással most az egész világot háttérképként állíthatjuk be. Hogyan is? Bármilyen androidos készülékkel elérhető ez az app, sőt, táblagépre is telepíthető. Válasszuk ki ezt a különleges háttérképet, és a mobilkameránk segítségével a környezetünk lesz a borítókép. Gyönyörű tájon utazunk át? Ne hagyjuk veszni a pillanatot, a jó közérzetünk mellett az Átlátszó Wallpaper app-pal még a mobilunkat is feldobhatjuk! Izgalmas érzés, töltsük le és tapasztaljuk meg!

Asteroids 3D

asteroids3d Az Asteroids 3D alkalmazással a világűrt varázsolhatjuk a mobiltelefonunk képernyőjére. Eredeti és gyönyörű az app: a kisbolygók mozgása végtelenített. A fejlesztők most nem egy villogó, gyenge kivitelezésű univerzum-képet adnak a kezünkbe, hanem minőséges és elámító grafikát. Az Asteroids 3D vizualitása már több tízmillió felhasználót meggyőzött arról, hogy az appot érdemes letölteni. A háttérképek között is különleges helyet elfoglaló aszteroidák akár a kedvenc színűnkben is beállíthatóak, de igazíthatjuk a pillanatnyi hangulatunkhoz is a száguldó, kerengő kisbolygókat.

Nova Launcher

nova-launcher A Nova Launcher alkalmazással szép és egyedi külsőt adhatunk a mobilképernyőnknek. Bármilyen androidos készülékkel ingyenesen telepíthetjük ezt az appot. Cseréljük le az ikonjainkat, frissítsük a kezdőképernyőt, változtassunk az ikonok elrendezésén, helyezzünk ki a felületre gyorsindítókat – a Nova Launcher applikációval teljesen felügyelhetjük és irányíthatjuk a mobilunkat. Alakítsuk a saját igényeinkhez az okostelefont, találjuk meg, nekünk hogyan praktikus! Töltsük le most, és nézzük meg, mennyire igényes app!

GO Launcher

go-launcher A GO Launcher lehetővé teszi, hogy olyan felhasználói felületet használjunk, amely a leginkább megfelel a saját ízlésünknek. Az Android operációs rendszer egyik legnagyobb erőssége az igény szerint testre szabható tulajdonságokban mutatkozik meg; több más alkalmazás mellett ezt a célt szolgálja ez az ingyenes applikáció is. Nemcsak magát a képernyőt, hanem akár a menürendszert is a személyiségünkhöz igazíthatjuk. A GO Launcher használatával tehát elérhetjük, hogy az Android telefonunk minél inkább igazodjon a felhasználói szokásainkhoz, és felületet egyedi módon alakíthassuk ki.

Moonshine

moonshine A Moonshine egyike a legkedveltebb és legsikeresebb ikongyűjteményeknek, amelyeket Android készülékeken futtathatunk. Az okostelefon alapértelmezett készletei sokak számára unalmasak lehetnek. Nekik kínál egyszerű és könnyen kezelhető megoldást a Moonshine applikáció. Nincs szükség másra, csupán az alkalmazás telepítésére, és a konfigurálás után már élvezhetjük is a megváltozott látványt. A Moonshine appal kihasználjuk az Android rendszer egyik legnagyobb előnyét a személyre szabást.

Font Studio

font-studio A Fonts - Lettering Font Design ingyenes app-pal a most több mint 120 féle képfelirat közül választhatunk – de nemcsak a betűkészlet miatt érdemes letölteni! Már nemcsak a beállításokkal tehetjük egyedivé saját fotóinkat, de szerkeszthetjük is azokat, hogy kreatív és személyre szabott képekkel őrizzük meg a legszebb emlékeket. Képszerkesztő és matrica funkciókkal egészítették ki a fejlesztők, így valóban a teljesség igényével nyúlhatunk hozzá a képekhez. Nem is kell egyéb, mint az okostelefonunk. A legjobb képeket pedig osszuk meg a barátainkkal.

Belle UI

belle-ui A Belle UI ikongyűjtemény megfelelő választást jelent a minimalista és a kidolgozottabb ikonok kedvelőinek is. Az ikonokat mérsékelt lekerekítés jellemzi, ami modern külsőt kölcsönöz a gyűjteménynek. A vektorgrafikus megoldásnak köszönhetően az ikonok minden méretben tökéletes felhasználói élményt biztosítanak, legyen szó akármilyen képernyőméretről és felbontásról. A dizájn teljesen egyedi, más ikongyűjteményekkel nem téveszthető össze; igényesség és kiforrottság jellemzi, tökéletes felhasználói felületet biztosítva mindannyiunk számára. Érdemes meggyőződni róla.

Gboard

gboard A Gboard A Gboard egy nagyon épszerű telefonos billentyűzet, amelyet a Google LLC fejlesztett Android és iPhone telefonokhoz. A billentyűzet magyar nyelvű felülettel is rendelkezik, valamint a Google kereső segítségével hozzáférhetünk az internetes információkhoz miközben gépelünk. Az alkalmazás továbbá GIF-eket, emojikat, doodle-okat, Glide Typing-ot, voice typing-ot, Handwriting-ot és multilingual typing-ot is tartalmaz, amelyekkel feldobhatjuk üzeneteinket és gyorsabban írhatunk.

Walli

walli A Walli ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével egyedi és minőségi háttérképekkel díszíthetjük okostelefonunkat. Az applikációban kiválasztott alkotók által készített háttérképek közül válogathatunk, így biztosan megtaláljuk a személyes ízlésünknek megfelelőt. A Walli lehetőséget biztosít az egyedi háttérképek ingyenes letöltésére, a háttérképek magas minőségűek és szabványos méretekkel rendelkeznek. Ezek nem a szokványos mindennapi héttérképek, hanem neves grafikusok által készített remekművek.

Audiko

audiko Az Audiko ingyen letölthető applikáció, amely segítségével személyre szabhatjuk okostelefonunk csengőhangjait. Az alkalmazás egyedi értesítések létrehozását is lehetővé teszi, amelyek az egyedi hangokat és zenéket tartalmazhatnak. Magyar nyelvű keresőfelületének köszönhetően könnyedén megtalálhatjuk a kívánt csengőhangot, háttérképet vagy ikont. Az Audiko egyaránt letölthető Android és iPhone készülékekre is. A csengőhangok mellett egyedi értesítéseket is készíthetünk, így a telefonunkat sosem fogjuk összekeverni másokkal. A háttérképek és ikonok közül is választhatunk, hogy a készülékünk személyre szabott legyen.