Minecraft

minecraft A Minecraft egy világsikert aratott játék, melynek már évek óta nagyszámú rajongótábora van. Ez egy sandbox stílusú játék, neve a mine, azaz bányászi és craft, azaz barkácsolni szavakból áll össze, utalva a játék két legfőbb tevékenységére. Természetesen az évek múlásával a játék sok egyéb funkcióval is bővült ezeken kívül. A Minecraft-ot lehet játszani offline (max. 4 játékossal), illetve online.


World of Tanks

world of tanks game A World of Tanks egy viszonylag modern online többszereplős játék, melynek főszereplői a XX. század közepének harckocsijai. A tankjáték úgynevezett „freemium” alapon működik, ami annyit tesz, hogy a játék tökéletesen és élvezetesen használható az ingyenes regisztrációt követően, azonban extra szolgáltatások is igénybe vehetőek fizetségért cserébe, azaz a játék maga ingyenes (free), de vannak prémiumszolgáltatások is.

Mario Forever

marioforever letoltes A Super Mario Forever egy igazi, klasszikus videojáték tökéletesen új köntösben. A játék számos különböző formátumban letölthető, melyek mindegyike más és más típusú Windows operációs rendszer alatt képes tökéletesen futni. A Super Mario Forever egyébiránt nagymértékben emlékeztet az eredeti, 1985-ben Nintendo-ra megjelentetett, klasszikus Super Mario-ra, csak a grafikája sokkal kifinomultabb és szebb, színesebb, kevésbé olyan pixeles.

123 Free Solitaire

123 free solitaire letoltes A 123 Free Solitaire egy ingyenesen letölthető kártyajátékcsomag, mely összesen tizenkét különböző kártyajátékot tartalmaz, amilyen például a Diplomata, a Klondike, a Negyven tolvaj vagy éppen a Királyi randevú. Ez a korlátozás nélküli, teljes mértékben ingyenesen játszható pasziánsz kártyajátékcsomag ráadásul maximálisan testre szabható. Ezzel a kártyajátékkal szinte rohan az idő, elrepülnek az várakozás vagy az unalom órái.

Yea Chess

yea chess sakk A Yea Chess egy ingyenesen letölthető sakkprogram. Szép grafika, kidolgozott sakkfigurák, intelligens ellenfél bármely napszakban: ebben a sakkjátékban megtalálható mindez. A játék teljes mértékben ingyenesen letölthető, sőt, mára elérhető nem csak számítógépre de okostelefonokra és egyéb készülékekre is, így agyoncsapható vele az idő utazás közben vonaton, buszon, villamoson éppúgy, mint a tárgyalások közötti üresjáratokban.

FlightGear

flightgear letoltes A FlightGear Flight Simulator egy ingyenes repülőgép szimulátor, melyben számos polgári- és harci repülőgép, katonai helikopter és elképesztő reptérkínálat található meg. A játék gépigénye alacsony ám mégis hihetetlen élményt nyújt: a repülés élethű környezetben, a gépek irányítása, fizikai szimuláció és látványos, mutatós, aprólékosan kidolgozott grafika. Ezen felül az ingyenes program kiegészíthető repterek ezreivel, valamint repülőgépek százaival.

City Racing

city racing letoltes A City Racing egy viszonylag kötetlen autóversenyző játék, amely némileg hasonló a világszerte ismert GTA (Grand Theft Auto) játékhoz, melynek gépigénye alacsony. A játékos egy kezdő autóval járja a várost és versenyeken való részvétellel, valamint a különböző küldetések teljesítése által feljebb juthat a ranglistán. A névtelen nagyváros utcáin csúcsidő van, az utak telis-tele vannak akadályokkal, gyalogosok és hétvégi mazsolák, így ideje játékstílust választani.

Pure Sudoku

sudoku A Pure Sudoku egy vizuális, agyserkentő kirakós játék, mely Windows XP alatt fut, asztali számítógépen. Sudoku feladványok és megoldások! Ez tulajdonképpen egy olyan játék, ahogy van egy üres számháló, melyet ki kell tölteni számokkal. Ebben a számrejtvényben vízszintesen és függőlegesen is be kell írnunk számokat 1-től 9-ig, és minden harmadik sorban, illetve oszlopban be van írva egy szám segítségül.

Driving Speed 2

driving speed letoltes A Driving Speed 2 nem más, mint egy klasszikus autóverseny szimulátor, mely elsősorban offline játékra lett tervezve. Ez az ingyenes, körökre osztott autóverseny, mely ötvözi a fizika törvényeit a lenyűgöző grafikával, legyen szó a pálya megrajzolásáról vagy a versenyautók grafikájáról, miközben a játékos intelligens ellenfelekkel szállhat versenybe, változatos beállítási lehetőségekkel tehető igazán egyedivé.

YS Flight Simulator

ys-flight-simulator letoltes A YS Flight Simulator egy ingyenesen letölthető, meglehetősen egyszerű repülő-szimulátor program, amelyet egy japán diák fejlesztett ki. A szoftver egyszerűsége ellenére igen népszerű, s fejlesztője a mai napig rendszeresen frissíti. A szimulátorban több mint félszáz fajta repülővel repülhetünk, kipróbálhatjuk a légi harcot és számos manővert is. Célja, hogy megismertesse felhasználóival a repülés élményét, amelyet akár barátainkkal együtt is kipróbálhatunk.

Alien Arena

alien arena letoltes

Az Alien Arena Combat Edition nem más, mint egy online és offline egyaránt játszható akció- és kalandjáték, mely tökéletesen jeleníti meg az 1950-es évek science-fiction éráját. A játékot hatvannál is több különböző szint, tíz fegyver és nyolc választható játékos karakter teszi igazán izgalmassá, soha nem ismétlődővé. Egy ingyenesen letölthető, igazán vagány játék, melynek minden frissítése valami újdonságot hordoz magában.

America's Army

alien arena letoltes Az America's Army más néven AA vagy America’s Army Game Project nem más, mint az Egyesül Államok hadserege által fejlesztett videojátékok és egyéb médiumok összessége. A játék gépigénye minimum 2.4 GHz CPU, 512MB RAM, 3D grafikai kártya 128MB mem és directX9.0. Az AA játékok elsődleges célja gyakorlatilag az amerikai hadsereg megfelelő marketingje: ezeken a játékokon keresztül igyekeznek eljuttatni a fiatalsághoz a katonalét mindennapjait informatív és szórakoztató módon, hogy vonzóvá tegyék a katonaságot a fiatalság számára.

Cartman's Authoritah

cartmans authoritah letoltes A Cartman's Authoritah egy rendkívül egyszerű, a South Park nagy sikerű rajzfilmsorozatra épülő platformjáték, amelyben nyolc pályán és számos bónuszpályán küzdhetjük magunkat keresztül ellenfeleket legyőzve és akadályokon átjutva, mindezt Cartman-t irányítva. Egyszerű grafikával és hangeffektekkel ellátott, gyorsan végigjátszható játék, amely tökéletes, ha alkalmi időtöltést keresünk és jól ismerjük, szeretjük a sorozatot.

Hard Time

hardtime A Hard Time nevű játék egy sötét jövőt tár elénk. A helyszín egy veszélyes város, ahol több a gyilkos és a bűnöző, mint a városlakó. Ebben a szörnyű helyzetben egy börtön azt reméli, hogy helyre tudja állítani ezt a veszélyes világot. A játékban le kell töltenünk büntetésünket, mint bárki más, majd meg kell próbálnunk elviselni a Southtown-i rezsim fárasztó javító eszközeit.

Pacman

pacman A Pacman egy igazi retro játék, amely valóban megunhatatlan. Ki ne ismerné az ikonikus sárga fejet, generációk nőttek fel ezen a roppant egyszerű szórakozáson. Azonban kijelenthetjük, hogy a Pacman kortalan. Talán már arra is kevesen emlékeznek, hogy egy japán fejlesztésről beszélünk, hiszen az egész világon a számítógépes játékok egyik alaptartozékává vált. Első ránézésre nem okoz nehézséget a pontgyűjtés, azonban a labirintus könnyen kifoghat rajtunk. Lazításhoz és nosztalgiázáshoz itt a Pacman!

Dream Chess

dreamchess A Dream Chess ingyenes sakkjáték az élő sakkpartik hangulatát idézi. Akár a klasszikus fatáblát is kijelölhetjük a 3D-s felületen, de választhatunk kifejezetten futurisztikus terepet is. Minden fontos beállítást ismer, a nyílt forráskódnak köszönhetően könnyen elérhetőek a frissítések is. Komplett sakkjáték, amely különböző nehézségi szintjeivel nem okoz csalódást a kezdőknek és a profiknak sem. Ha nincs játékos társunk, indítsunk egy partit a gép ellen. Kifejezetten egyszerű és szép ez az ingyenes program!

Jelenlévők

Oldalainkat 25 vendég böngészi