Mol Limo

mollimo

A Mol Limo egy ingyenes közösségi autózás applikáció, amely magyar nyelven telepíthető minden Android- és iPhone-készülékre. Igazi élménnyé teszi az autózást, hiszen se a parkolási díjjal, se a tankolással, sem pedig a feltöltéssel nem kell törődnünk. Jó hír, hogy már környezetkímélő elektromos járművet is foglalhatunk Budapest legnagyobb autómegosztó appjával. Munkába menet, buli után is megbízható és naprakész, a MOL Limo app-pal közlekedni könnyű! Csak töltsük le, máris bizonyít.

Gyártó:
Megnevezés: Mol Limo
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 1 454
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
4.0 (1 értékelés)

Mi a Mol Limo?

A zsúfolt főváros közlekedésében gyors és felhasználóbarát megoldást kínál a MOL Limo app: néhány érintéssel a város bármely részén rendelhetünk magunknak autót. Baráti társaságoknak, családoknak remek alternatíva. Az okostelefonunk az autók összes fontos jellemzőjét megmutatja: a típust, a töltöttségi szintet, sőt, a rendszáma alapján biztos megtalálhatjuk a kiválasztott járművet bármely parkolóban. A MOL Limo letisztult térképpel segíti a foglalást: pontosan láthatjuk, milyen távolságra és hol helyezkednek el az autók. Saját igényeinkhez szabhatjuk, hogy benzines vagy elektromos típust választunk-e, elég csak egy mozdulat, és már indulhatunk is felvenni a kiszemelt járművet. A foglalástól számítva 20 percünk van igénybe venni ezt a közösségi autózás szolgáltatást. A telefonos app azért is remek, mert a használat megkezdése előtt rögzíthetjük vele a bérelt autó már meglevő sérüléseit, így sok bosszúságtól megóvjuk magunkat. A parkolási díj kellemetlenségeiről, vagy a váratlan üres tartályról nem is beszélve.

Mol Limo app használata

A MOL Limo app rendkívül kevés helyet foglal a telefonunkon, mégis egész Budapesten rábízhatjuk magunkat, ha autóval közlekednénk. Telepítsük könnyedén az alkalmazást, majd az iPhone vagy az androidos telefon segítségével fotózzuk le jogosítványunk mindkét oldalát, hogy a szolgáltató ellenőrizhesse jogosultságunkat. 24 órán belül visszaigazoló e-mail érkezik, amennyiben dokumentumunk rendben van. Ezt követően azonnal foglalhatunk is az aktív profilunkkal. Ne lepődjünk meg, a MOL Limo hozzáférést kér a kamerához, továbbá a pontos helyzetünkhöz is, hogy megmutathassa a zónában parkoló elérhető járműveket.

mollimo-1
mollimo-2

Állítsuk be a felület szűrőit, így a MOL Limo app pontosan azokat az autókat kínálja majd fel, amelyre szükségünk van. Válasszuk a modellek, a felszereltség, az üzemanyag típusa, a hatótáv alapján. Kényelmes és gyors megoldás, ha nem egyedül közlekednénk. Ilyenkor érdemes az ülések számát is ellenőrizni a felületen. Még a döntés előtt tudni fogjuk, hogy mekkora a jármű töltöttsége, a MOL Limo app nem hagy bennünket az út közepén lemerült akkumulátorral vagy üres tankkal. Telepítsük, mert ilyen érzés az, amikor nincs autónk, de mégis van!

MOL Limo elektromos autó bérlés, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 115 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura