Wise

wise A Wise egy pénzügyi alkalmazás, amely lehetővé teszi a külföldi valutában történő tranzakciókat és a nemzetközi átutalásokat. A Wise app segítségével könnyedén és egyszerűen küldhetünk pénzt barátainknak és családtagjainknak az egész világon, és akár 50%-kal kevesebbet is fizethetünk az átutalásokért, mint más bankoknál. Az alkalmazásban megadhatjuk az átváltani kívánt valutát, majd az alkalmazás megmutatja, hogy mennyit kapunk a váltás után. Az alkalmazásban lehetőség van virtuális bankkártyák használatára is.

Gyártó:
Megnevezés: Wise
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 200
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a Wise?

Ma már egyre több olyan alkalmazás érhető el, amelyek lehetővé teszik, hogy kényelmesen kezeljük a pénzünket. Az egyik ilyen applikáció a Wise, amely egy okos pénzügyi megoldás. Az egész két jó baráttal kezdődött. Mindketten a saját bankjukon keresztül utalták a pénzüket, de kedvezőtlen árfolyamokon. Tudták, hogy lennie kell más lehetőségnek, így összefogtak és kitaláltak egy zseniálisan egyszerű megoldást. Itt a valódi árfolyam az egyetlen korrekt opció és mi minden díjtételt előre megmutatnak. Mivel a felárak és a rejtett díjak igazságtalanok, ezen változtatni kellett. Ez az alkalmazás több mint 80 országban érhető el, és lehetővé teszi, hogy problémamentesen kezeljük a nemzetközi pénzügyeiket. A bankok által általában kínált átváltási áraknál kedvezőbb árfolyamokon tudunk vele külföldi valutában vásárolni és átutalni. Az alkalmazásban elérhető valutaátváltási árfolyamok a valós idejű piaci árfolyamokon alapulnak, így mindig pontosan tudjuk, hogy mennyit fizetünk valójában. Az alkalmazás biztonságos és megbízható, és számos pozitív felhasználói vélemény áll rendelkezésre róla.

Wise app használata

Az alkalmazás használata nagyon egyszerű. Először is, töltsük le az alkalmazást a Google Play Áruházból vagy az App Store-ból, majd regisztráljunk és lépjünk be a fiókunkba. A fiók regisztrálása mindössze néhány percet vesz igénybe, a legtöbb utalás pedig azonnal végbemegy, de legalábbis ugyanazon a napon. Az alkalmazás használatakor meg kell adnunk az átváltani kívánt valutát, majd az alkalmazás megmutatja, hogy mennyit kapunk a váltás után. Az appot használók kapnak egy könnyen használható felületet, amelyen keresztül könnyedén elvégezhetjük a tranzakciókat. Az alkalmazás legfontosabb funkciói közé tartozik a valutaátváltás, a nemzetközi átutalások és a virtuális bankkártyák használata. Az alkalmazásban található másik hasznos funkció a Wise Kártya. Ez egy Mastercard kártya, amellyel világszerte ingyen vásárolhatunk és pénzt vehetünk fel ATM-ből. Az alkalmazásban elérhető virtuális kártya pedig online vásárlásokhoz használható.

wise-1
wise kártya, wise applikáció.
wise-2
wise vélemények, wise bank.

Ezeken felül rendszeres fizetéseket is beállíthatunk és pénzügyi riportokat is megnézhetünk. Az alkalmazás használatával gond nélkül ellenőrizhetjük a tranzakcióinkat. Összességében, a Wise alkalmazás egy nagyszerű megoldás a nemzetközi pénzügyeink kezeléséhez.

Nézd meg videón is

Wise utalás, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.