Térkép appok

A legjobb térkép applikációk összehasonlítása, top térkép appok magyarul. Összgyűjtöttük a legnépszerűbb applikációkat térkép témakörben.
 • City Maps 2go

  citymaps2go A City Maps 2go app most ingyenesen letölthető, az okostelefonok és táblagépek egyik leghasznosabb kiegészítője lesz. Megbízható és gyors, azonnal célba juttatja a gyakorlott és a hétvégi kirándulókat is. Még a legalaposabb számítás is megcsúszhat, azonban a CityMaps2Go applikációval nemcsak részletes térképekhez, de számos tipphez, visszajelzéshez is hozzáférünk. Már internetkapcsolat sem kell ahhoz, hogy valóban a legjobb útvonalat, a legizgalmasabb helyet, vagy a leggyorsabb utazási eszközt böngésszük a felületen.

 • Google Earth

  google-earth A Google Earth alkalmazás egy kivételes ablak a világra. Akár a szobánkban ülve, akár egy buszmegállóban várakozva, akár egy vonaton utazva elővehetjük az Android vagy iPhone telefonunkat vagy a táblagépünket, és neki is foghatunk a Föld felfedezésének. A csodálatos felvételek által olyan országokat és városokat vehetünk szemügyre, ahová talán soha nem utazunk el, de olyan helyeket is felfedezhetünk, amelyeket úti célként tűzünk ki magunk elé.

 • Google maps

  google-maps A Google Maps segítségével mindenhova odatalálunk – a térképes alkalmazás ingyenes és offline térképmegoldást is biztosít. A Google Maps kiváló eszközt jelent a mindennapi tájékozódásban. Be kell látnunk, hogy az asztali számítógépeken használt Google Maps sok esetben fabatkát sem ér. Az utazásaink során, amikor igazán kellene, még egy laptop sem segíthet rajtunk igazán. Nem úgy az okostelefon vagy a táblagép, amely a Google Maps appal felvértezve hathatós navigációs segítséget jelent minden utazó számára.

 • Google Sky Map

  sky-maps A Google Sky Map applikációval magunk elé varázsoljuk az egész univerzumot - az Android vagy iPhone segítségével ingyenesen letölthető. A Google Sky Map egy kivételesen hasznos és érdekes alkalmazás, amely segít felfedezni a bennünket körülvevő univerzumot. Az embereket évszázadok, sőt évezredek óta foglalkoztatja az égbolt rejtélye. Különböző évszázadokban más és más magyarázattal szolgáltak arra vonatkozóan, mi van valójában a csillagok között. De csak az utóbbi időben jutottunk a tudományos fejlődés azon szintjére, ahol már alátámaszthatjuk a világűrről alkotott véleményünket.

 • Google utcakép

  google-utcakep A Google utcakép alkalmazással egy különleges képgyűjteményt kapunk a kezünkbe, amely szinte testközelbe hozza a világ nevezetességeit és természeti csodáit. Androidos mobillal és iPhone-nal már ingyen elérhető az app. Töltsük le most, hiszen a körpanorámás képek segítségével már a saját fotelünkben ülve is utcára léphetünk. Kreatív és élethű kép a világ bármely pontjáról. A valóságos felvételekkel egyszerűbben és könnyebben tervezhetjük meg az utazásainkat is!

 • GPS Navigation

  gps-navigation A GPS Navigation applikáció kiváló partnerünk lesz, amikor útra kelünk. Bátran rábízhatjuk magunkat, hiszen ezzel az alkalmazással biztosan nem tévesztjük el az úti célt. A beállítások átlátható menüpontjai pontosan vezetnek bennünket. Az OpenStreetMap nyilvános térképeivel irányító GPS Navigation tehát érthető parancsszavakkal és egy letisztult menüvel várja az autósokat. A POI pontok pedig bármikor kisegítenek, akár olajcseréről, akár egy finom kávéról vagy közeli benzinkútról legyen szó.

 • Here WeGo

  here-wego A Here WeGo egy ingyenes navigációs alkalmazás, amely segít a tökéletes útvonaltervezésben. Magyarországon is használható Android és iPhone készülékeken. Az appal többféle útvonal javaslatot is kapunk, beleértve a tömegközlekedési lehetőségeket. A Here WeGo alkalmazás segítségével megtervezhetjük az útvonalunkat, beleértve a busz, metró, villamos utazási lehetőségeket is.

 • MapFactor

  mapfactor A MapFactor az egyik legjobb offline navigációs alkalmazás. Az ingyenes letöltést követően azonnal hozzáférhetünk a közösségi fejlesztésű OpenStreetMap adataihoz, így androidos mobillal és táblagéppel is gyorsan és egyszerűen érhetünk célba. A realisztikus megjelenítés megkönnyíti a járművezetés közbeni tájékozódást, ráadásul megtaláljuk a hang alapú navigálást is az app felületén. A MapFactor a napi munkarutinhoz, de hosszabb utazásokhoz is igazi segítség, valóban érdemes megnézni, mennyi mindent tud!

 • Maps Me

  maps-me A Maps Me applikáció bárhol és bármikor elérhető, ráadásul okostelefonnal már internet hozzáférés nélkül is böngészhetünk a világtérképen. Gyors és részletes útvonalakkal, visszajelzések alapján frissített információkkal ez az alkalmazás valóban az utazások legfontosabb kelléke. Naprakész és alapos, egy belföldi túrázáson, de egy távol-keleti kirándulásnál sem hiányozhat. A rendkívül részletes térképek segítségével könnyen rátalálunk a helyi kávézókra, múzeumokra, látványosságokra.

 • OsmAnd

  osmand Az OsmAnd navigációs alkalmazás ingyenes letöltésével már offline üzemmódban is megtervezhetjük utazásainkat bárhol a világban. A népszerű applikációt már külföldön, vagy akár internetkapcsolat nélküli területen is kitűnően használhatjuk. Bátor, kalandvágyó természetűeknek és a kiránduló terepet előre biztosítóknak is kifejezetten ajánlott, mert nemcsak világtérképek tölthetőek le egy mozdulattal, de kiválaszthatjuk a legközelebbi kávézót, benzinkutat vagy hostelt is. Az app már magyar nyelven is használható!

 • Térképek és navigáció

  terkep-navigacio A Térképek és navigáció nem véletlenül népszerű: az ingyenes okostelefon applikáció az egyik leginteraktívabb közlekedés tervező! A Googlemaps-nél is részletesebb felbontású térképek segítségével nemcsak célba érünk, de sok érdekességet is megtudhatunk az útvonalról. A Wikipédián rákereshetünk az izgalmas épületekre, vagy videókat nézhetünk. A közlekedés így sosem válik unalmassá, amellett, hogy pontosan oda érkezünk, ahova szerettünk volna!

 • Waze

  waze A Waze olyan navigációs alkalmazás, amely információ-megosztással gördülékennyé és költséghatékonnyá teszi a közlekedés! Ingyenesen letölthető Android, iPhone és Windows Phone készülékekre egyaránt. A többség ennek a közlekedési app-nak szavazott bizalmat! A Waze a világ legnépszerűbb navigációs alkalmazása. Úgy működik, ahogyan egy valódi közösség: információ-megosztással segítik egymást a környékbeli tagok. A közölt adatok hasznosak, aktuálisak, így időt, pénzt és üzemanyagot is megspórolhatnak, akik rákapcsolódnak a Waze-csatornára.

Jelenlévők

Oldalainkat 79 vendég böngészi