Google fordító

google-fordito A Google fordító remek fordítási segítség minden helyzetben – offline módban is. Az alkalmazás okostelefonnal ingyenesen letölthető. A méltán népszerű Google Translate, azaz Google fordító szolgáltatás Android és iPhone applikáció formájában is elérhető. Az alkalmazás legnagyobb előnye a hagyományos webes felülettel szemben, hogy offline módban is használható, így a legeldugottabb helyeken is kihúz bennünket a nyelvi gubancokból. Az ingyenes Google fordító alkalmazás gyors segítséget jelent a mindennapokban, ha egy-egy szót vagy mondatot sürgősen meg szeretnénk érteni!

Gyártó:
Megnevezés: Google fordító
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 18 409
Kategória: Oktatás
Értékelés:
3.8 (25 értékelés)

Mi a google-fordito?

Képzeljük el azt a helyzetet, mikor sétálunk egy idegen országban, és az összes felirat számunkra idegen nyelven szerepel, amiből, természetesen, egy szót sem értünk. Megpróbálhatjuk kitalálni, mi van odaírva, de ez aligha célravezető módszer. Helyette előkaphatjuk a zsebből a telefonunkat, elindíthatjuk a Google fordító alkalmazást és a probléma hipp-hopp meg is oldódott! Akkor sem kell aggódnunk, ha az adott helyen nincs internet hozzáférésünk, ugyanis ez az alkalmazás offline módban is működik. A Google fordító offline szolgáltatása teljesítményben elmarad az eredeti online verziótól, de elsődleges feladatát tökéletesen ellátja és sok esetben hatalmas segítséget jelent.

Google fordító használata

A Google fordító Android és iPhone alkalmazása rendkívül egyszerűen és kényelmesen használható, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a képességei jóval szerényebbek, mint amit az internetes felületen megszokhattunk. Az applikáció elsősorban a gyakorlati szófordításban jelent segítséget, amikor internet kapcsolat nélkül kell megoldanunk a problémát. Ráadásul a külföldi utazások során igen költséges dolog magyar adatcsomaggal szörfölni, így az offline módban használható fordító alkalmazás tökéletes választás! Az internet viszont interaktívvá teszi a felületet. Nemcsak bepötyögött szavakat képes a Google felismerni, hangalapú keresőt és grafikusat is működtet. Ha kézzel írjuk a képernyő felületére, ez főleg a távol-keleti nyelvek esetében mankó, a szótár kezelni tudja az információkat. Nagy eséllyel rá is talál a megoldásra.

google-fordito-1
google-fordito-2

A jobb felső sarok menüjéből frázis-szótárat húzhatunk elő, valamint ott találjuk a speciális SMS-fordító funkciót is. Nem szabad elfelejteni, hogy az adott nyelveket telepítenünk kell a Google fordítóra. Internetes kapcsolat nélkül mintegy ötven nyelv használata érhető el, többek között a magyar is. A legtöbb európai nyelvet, valamint az elterjedtebb ázsiai nyelveket is megtaláljuk a listában, így gyakorlatilag bármerre utazunk, a fordító alkalmazás nagy segítségünkre lehet. Az applikáció kezelőfelülete rendkívül letisztult; igényes és áttekinthető, illetve könnyed a használata.

Google Fordító nyelvi segéd, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 242 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura