Periódus naptár

period-tracker A Periódus naptár egy professzionális alkalmazás a ciklus- és peteérés követésére, ingyenesen letölthető bármely okostelefonra. Akár egy titkos napló, sok mindent elárul saját testünkkel kapcsolatban. Nem véletlen az applikáció rendkívüli népszerűsége. A magyar nyelven is elérhető felület a nők számára követhetővé teszi a ciklusokat. A kalkulátor kiszámolja, mely napokon nagyobb a teherbe esés valószínűsége - ennek tudatában nagyobb biztonsággal hozható döntés akár egy feszültebb helyzetben is.

Terhesség edzések

terhesseg-edzesek A Terhesség edzések app segít a várandós anyukáknak, hogy fitten tarthassák kondíciójukat és rendszeresen mozogjanak a terhesség alatt. Az alkalmazás felhasználóbarát felülete és gördülékeny navigációja lehetővé teszi, hogy könnyedén megtaláljuk a szükséges információkat az edzésekhez. A Fitric által fejlesztett Terhesség edzések appban található edzéstervek kifejezetten a terhesség alatti mozgásigényekre lettek kialakítva, így biztosak lehetünk benne, hogy a mozgásaink biztonságosak és hasznosak a babának és nekünk is.

Sprout Pregnancy

sprout-pregnancy A Sprout Pregnancy app egy nagyszerű eszköz azoknak az anyukáknak, akik szeretnék figyelemmel kísérni terhességük alakulását. Az alkalmazás letöltése ingyenes, és telepíthető Android és iPhone okostelefonokra is. Az alkalmazás azonnal elérhetővé válik a személyre szabott terhességi idővonal és a 3D interaktív baba mozgásokat bemutató funkció. Továbbá lehetővé teszi a szülés megtervezését, a testi jellemzők valamint a baba mozgásainak és a magzat súlyának rögzítését. Az app egy ingyenes PDF e-könyvet is tartalmaz, amibe felvehetjük a terhesség alatt készült fotókat és gondolatokat.

Baby Story

baby-story A Baby Story app egy ingyenes alkalmazás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy fotókat és videókat készítsünk gyermekünkről, és azokat szép díszítéssel, matricákkal és szűrőkkel díszítsük. A Baby Story app segítségével a terhességünk emlékeitől kezdve a gyermekünk újabb és újabb mérföldköveinek emlékeit is megörökíthetjük, és összegyűjthetjük őket egy fotóalbumban. Az applikációban egyedi szűrők és matricák tömkelege áll rendelkezésre valamint magas minőségű grafikák és animációk találhatók meg benne.

Menstruációs Naptár Flo

flo-menstruacios-naptar A Menstruációs Naptár Flo appot azok számára ajánljuk, akik szeretnének jobban megérteni és követni a menstruációs ciklusukat. Az app használatával nyomon követhetjük a menstruációs ciklust, valamint a kiszámítja az ovuláció időpontját is, így segítség lehet a tervezett szüléshez vagy a véletlen terhesség elkerülésében. Emellett lehetőség van a tünetek és a fogamzásgátló adagok nyomon követésére is. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az android és az iphone okostelefonokra is.

Baby+

baby-plus A Baby+ app egy egyszerű, ingyenes és letölthető alkalmazás, amely segít a szülőknek az első 1000 napban a baba növekedésének és fejlődésének követésében. Az applikáció Android és iPhone okostelefonokra telepíthetjük, és hasznos eszközöket tartalmaz a baba újdonságos mérföldköveinek és emlékeinek rögzítéséhez, valamint napi blogot, heti fejlődési útmutatót, nevelési útmutatót, szoptatási videókat, felépülési tippeket és tevékenységi ötleteket.

Babanapló

babanaplo A Babanapló app segítségével vezethetjük és visszanézhetjük a kisbabánk fejlődési szakaszait és segít a szülőknek emlékezni azokra az eseményekre, amelyek fontosak a baba életében. Számos kihívást jelenthet az újszülött gyermekekkel való foglalkozás, de az új Babanapló alkalmazással könnyebbé válik az egész folyamat. Az alkalmazás számos hasznos funkcióval rendelkezik, többek között lehetővé teszi a szoptatás, az etetés, a pelenkaváltás és az alvás követését, az anyatej fejésének rögzítését, valamint a fürdés, séták és gyógyszerek nyomon követését.

Baby Language

baby-language A Baby Language egy ingyenes letölthető okostelefon alkalmazás, amely segít megérteni a csecsemőnk sírását és megtanítja, hogy hogyan tudjuk megkülönböztetni a különböző baba sírásokat. Az alkalmazás valós idejű hangfelismerő rendszere segít abban, hogy megtudjuk, mi okozza a csecsemő sírását, és számos ábra segít abban, hogy hogyan kezeljük egy adott helyzetet. Az alkalmazásban található útmutatók segítenek abban, hogy saját magunk is megtanuljuk megkülönböztetni a babasírásokat, valamint számos tipp és trükköt találunk, amelyek segítenek megelőzni vagy csökkenteni a problémákat.

Anyafalva

anyafalva Az Anyafalva app egy olyan kismama alkalmazás, amely segít a várandós anyukáknak a terhesség alatt. Letölthető ingyen az android és az iPhone okostelefonokra, és egyszerűen telepíthető. Az app küldetése, hogy a várandósságod alatt a legmegbízhatóbb információkat nyújtsa. Egy helyen fellelhető minden, amire csak szükséged lehet ebben az időszakban, legyen szó szakmai tartalomról vagy kényelmi funkciókról.

9 hónap

9-honap A 9 hónap nevű alkalmazás segítséget nyújt a várandós anyukáknak a terhességük alatt. Az alkalmazás letölthető ingyenesen android és iPhone okostelefonokra is, így szinte bárki számára elérhető. A telepítés után könnyedén nyomon követhetjük a terhességi heteket, hozzájuthatunk a legfontosabb információkhoz a babánkról és saját állapotunkról. Ha még nincs meg a kis jövevény neve, akkor hasznos lehet a Babanevek szolgáltatás is, ahol kiválogathatjuk a legrokonszenvesebb fiú vagy lány neveket.

Ciklus naptár

ciklus-naptar A Ciklus naptár app egy menstruáció nyomon követő alkalmazás, amely segít számon tartani menstruációk, havi ciklusok és ovulációk idejét, valamint a termékenységi napokat. Az Android és iPhone telefonokon is elérhető alkalmazás könnyen használható, ugyanakkor sokféle funkcióval rendelkezik, mint például a szabálytalan menstruációk rögzítése, súly, hőmérséklet, hangulatváltozások, vérzés, stb. nyomon követése, előrejelzi a termékeny időszakot, ovulációt és menstruációt, és az adatokat jelszóval védi.

WomanLog Calendar

womanlog-calendar A WomanLog Calendar egy ingyenes alkalmazás, amelyet a Pro Active App SIA fejlesztett Android és iPhone telefonokra. Az app segít nekünk rendszerezni és nyomon követni a menstruációs ciklusunkat valamint tervezgethetjük vele a fogantatást. Az applikáció abban is segít, hogy kicsit jobban megértsük saját testünk működését, hozzájárulhat, hogy a napjaink tervezhetőbbek legyenek. Emellett, a WomanLog Calendar lehetőséget ad az applikáció használóinak, hogy megosszák adataikat a saját orvosukkal, hogy az bizonyos esetekben segíthesse az egészségügyi ellátást.

Baby2Body

baby2body A Baby2Body app egy kiváló választás azoknak a terhes nőknek, akik szeretnének egészségesen élni, étkezni és jóllakni a terhesség alatt és azután is. Az alkalmazás könnyedén letölthető és ingyenesen telepíthető okostelefonokra, Android és iPhone rendszerekre egyaránt. Az Baby2Body alkalmazás felhasználói számára elérhetővé teszi a terhességi edzéseket, amelyek az adott terhességi szakaszhoz és célokhoz igazodnak, táplálkozási útmutatásokat és recepteket, jóllét-tanácsadást és podcastokat, valamint légző gyakorlatokat és medencefenék erősítő gyakorlatokat.

Méhösszehúzódás időzítő

full-term-contraction-timer A Méhösszehúzódás időzítő az App Store-ban a legtöbbet használt és megbízható kontrakciós időzítő alkalmazás. Orvosok szerte a világon elismerik. Beépített rúgás számlálóval és más hasznos funkcióval rendelkezik. Az alkalmazás célja, hogy segítsen a várandós nőknek nyomon követni az összehúzódásokat és meghatározni, mikor érkezett el az ideje, hogy kórházba menjenek. Fontos kiemelni, hogy nem orvostechnikai eszköz, és ajánlásai a standard megfigyeléseken alapulnak. Mindig konzultálj orvosoddal, tájékozódj az összehúzódások gyakoriságáról és hosszáról.

Méhösszehúzódás időzítő

mehosszehuzodas-idozito A Méhösszehúzódás időzítő alkalmazás segít a méhösszehúzódások követésében. Az app egyetlen gombnyomással rögzíti a méhösszehúzódások kezdetét és végét, elemzi a gyakoriságot és az időtartamot. Az alkalmazás nem orvosi eszköz, így mindig konzultálj orvosoddal, bármilyen kérdésed ezzel kapcsolatos kérdésed van. Az applikáció által felajánlott gyakoriság és időtartam csak általános tájékoztatásra szolgál, és nem helyettesíti az orvos tanácsát. Ha a méhösszehúzódások nem felelnek meg az app által ajánlott értékeknek, de a fájdalom szokatlanul erős, érdemes minél hamarabb kórházba menni.

MindfuL Mamas

mindful-mamas A MindfuL Mamas egy ingyenes alkalmazás, amely segít az anyukáknak a mentális egészségükkel kapcsolatos problémáik megoldásában. Az app több mint 500 tudományos alapokon nyugvó vezetett gyakorlatot kínál, amelyeket a szakértők kifejezetten kismamák számára fejlesztettek ki. Az alkalmazás különféle kurzusokat is kínál, amelyekkel kényelmesen elmélyíthetjük a gyakorlatokat. Felmérések szerint a felhasználóknak 84% -a jobban érzi magát, használva a Mindful Mamas appot.

Babavárás plusz

pregnancy-plus A Babavárás plusz app profi tanácsokat, egészségügyi tippeket, interaktív 3D modelleket kínál, mindezekkel nyomon kísérhetjük a kisbabánk fejlődését. Az appot több mint 50 milliószor töltötték le várandós családok világszerte. Az app egyedülálló, interaktív ábrákkal mutatja be a baba fejlődését, megtudhatjuk mit várhatunk minden egyes terhességi héten, kiemelve a fontosabb mérföldköveket. Letöltése Android és iPhone telefonra is lehetséges.

Császárvonal

csaszarvonal A Császárvonal egy ingyenesen letölthető mobilalkalmazás, amely segíti a császármetszéssel kapcsolatos tudnivalók gyűjtését és tisztázását. Az alkalmazás szakértőkkel készített és hitelesített tájékoztatókat, valamint kismama torna videós segédleteket kínál, amelyek segítenek a felépülésben és az egészséges mozgásban a műtét után. A Császárvonal appot a Tamini Médiaműhely Bt. fejlesztette Android okostelefonokra, ami ingyenesen letölthető. Továbbá, az alkalmazás biztosít három hiánypótló videós csomagot is : Kismamatorna császárra, illetve VBAC-re, kórházi őrzőtől a 12. hét végéig kísérő regenerációs program, valamint Haladó has- és hegkezelés prémium csomag.

BabyCam

babycam A BabyCam Baba monitor kamera app egy ingyenes és könnyen használható alkalmazás, mellyel zavartalanul figyelhetjük távolról babánkat. A BabyCam baba kamera alkalmazás segítségével biztonságosabban érezhetjük magunkat, miközben a babánkat figyeljük, és bárhonnan, bármikor láthatjuk őt. Az alkalmazás ingyenesen letölthető és használható Android okostelefonokra, érdemes kipróbálni, ha babánk van.

Music for Pregnancy Relaxation

music-for-pregnancy A Music for Pregnancy Relaxation app egy klasszikus zenénekből álló gyűjtemény, amely segít a átlendíteni a szülés nehéz pillanatain. Az Ultimate Mobile által fejlesztett alkalmazás ingyenesen letölthető Android telefonokra. A klasszikus zene bizonyított, hogy alkalmas az intelligencia fejlesztésére, jó hatással van az idegrendszerre is. A zene hozzájárul ahhoz, hogy az agysejtek harmonikusabban működjenek együtt a testünkkel.

Peanut Find Mom Friends

peanut-find-mom-friends A Peanut Find Mom Friends app segít az anyukáknak új barátokat találni a környezetükben. Az alkalmazás letölthető Android és iPhone okostelefonokra is. Az app használatával az anyukák könnyedén találhatnak új barátokat a közös érdeklődési kör és a gyermekeik kora alapján. Lehetőség van munkaidőik, a beszélt nyelveik és bemutatkozó megadására, ami segít a találkozók szervezésében. Csoportokat is létre lehet hozni és közös programokra tehetünk javaslatokat.

HeLLo BeLLy

hello-belly A HeLLo BeLLy egy ingyenes app, amely a várandós anyukák és apukák számára kínálja a legjobb tanácsokat és gyakorlatokat az érzelmi és mentális egészség fenntartására. A letöltés és telepítés egyszerű, mind az android, mind az iPhone okostelefonokra egyaránt elérhető. Az alkalmazás tartalmaz meditációs gyakorlatokat, jóga órákat, valamint 3D és AR visualizációkat, hogy láthassuk, hogyan nézhet ki a magzat a pocakban.

Preghello

preghello A Preghello egy ingyenes kismamáknak szóló alkalmazás, amelyet a Nordic Moose Kft. fejlesztett, azzal a céllal, hogy a várandóságot hétről hétre figyelhessük meg. Ezzel az applikációval biztosak lehetünk abban, hogy minden fontos tudnivalót megtudtunk a várandósságról és a babavárásról. Használatával könnyűszerrel és közérthető nyelven kaphatunk hasznos információkat az app tudástárában. A Preghello letölthető Android illetve iPhone okostelefonokra.

Ovia Pregnancy

ovia-pregnancy-tracker Az Ovia Pregnancy Tracker egy ingyenes alkalmazás, amely segít azoknak az anyukáknak és apukáknak, akik szeretnének többet megtudni a terhesség és a babájuk fejlődéséről. Az appot le lehet letölteni és telepíteni Android illetve iPhone okostelefonokra. Az igen részletesen kidolgozott appal hetente figyelhetjük meg, hogyan fejlődik a baba, össze lehet hasonlítani a baba méretét különböző tárgyakkal vagy gyümölcsökkel, és megnézhetjük a baba kezének és lábának méreteit is.