Free Alarm Clock

free-alarm-clock A Free Alarm Clock egy ingyenesen letölthető szoftver, mely lehetővé teszi, hogy egy számítógép ébresztőóraként vagy időzítőként üzemeljen. Érdekessége, hogy olyan módon állították össze, hogy hordozható legyen egy egyszerű pendrive-on, így az ébresztőóra akár zsebben is elvihető a világ bármely pontjára. Ráadásul a beépített ébresztőhangok mellett az adott számítógépen megtalálható MP3 fájlok bármelyike használható.

YoWindow

yowindow A YoWindow egy olyan, ingyenesen letölthető időjárás-előrejelző program, mely gyakorlatilag egyéni időjárás-előrejelző állomásként működik: egy időben több Ön által kiválasztott város adatait mutatja, néhány napos előrejelzéssel. Ráadásul ehhez a freeware-hez kapcsolódik egy képernyővédő program is, melynek köszönhetően a számítógép kijelzője olyan hatást kelt, mintha csak kinéznénk az ablakon: esős naplemente, felhőtlen, csillagos ég vagy hóesés fényes nappal.

Sim Aquarium

sim aquarium A Sim Aquarium egy ingyenes képernyővédő program. Feltehetően senki számára nem ismeretlen az akvárium, mely kezdetben televíziós adásszünet jelzőként jelent meg, később pedig képernyővédőként. A Sim Aquarium alkalmazás ezeknek a régimódi programoknak adja egy megújult, háromdimenziós alternatíváját. A hihetetlen aprólékossággal kidolgozott mozgókép ideális képernyővédő stresszes környezetben, tökéletesen relaxálja, kikapcsolja a felhasználót.

Start Menu 8

startmenu8 A Start Menu 8 kifejezetten Windows 8-ra lett tervezve. Tökéletes megoldást nyújt azok számára, akik Windows Start Menuvel dolgoznak és nincsenek hozzászokva az új Metro start kijelzőhöz. Ez az okos kis eszköz visszahozza a start gombot és a Windows Start Menu-t is, valamint lehetőséget ad arra, hogy átugorjuk a Metro startlapot. Ezzel lehetővé teszi a felhasználóknak, akik csak az asztalon dolgoznak, hogy célirányosan hozzáférjenek a Windows 8 asztalához. Ez a legjobb Start Menu helyettesítő alkalmazás Windows 8-ra.

Real Desktop Free

real-desktop-free A Real Desktop Free egy különleges 3D Windows asztal. Igaz ugyan, hogy a Desktop, azaz a számítógépes Asztal, valamint a rajta elhelyezett tárgyak nem kézzel foghatóak, azonban rendet tartani itt sem egyszerű, bár kétségkívül kifizetődő. A Real Desktop Free alkalmazás segítségével nem csak az Asztalon tárolt mappák és fájlok rendezése, rendszerezése lesz könnyebb, de mutatós és modern, egyedi hátteret is készíthet magának a felhasználó. A szobát mintázó Desktop mutatós, ötletes, hangulatos és bármikor átrendezhető.

Beautiful Space 3D Free

beautiful space 3d free A Beautiful Space 3D Free egy lenyűgöző utazás az űrbe: fantasztikus színek, háromdimenziós mozgóképek várják az űr elérhetetlen mélységeinek csodáira vágyó felhasználókat. A különböző mozgóképek mindegyike beállítható háttérképként éppúgy, mint képernyővédőként. A Beautiful Space 3D free megbabonázó, végtelen ragyogása bizonyosan magával ragadja és hosszú távon leköti minden felhasználó figyelmét, miközben nyugtató, stresszoldó hatása van.

DisplayFusion

displayfusion A DisplayFusion célja, hogy megkönnyítse azok életét, akik egyszerre több monitort használnak számítógépükhöz. A monitorok közötti megfelelő feladatmegosztás célja a készülékhez csatlakoztatott két vagy több monitor tökéletes kihasználása. A program futtatható Windows XP, Vista, Windows 7 és 8 alatt és elképesztő lehetőséget nyit meg a felhasználók előtt, köszönhetően a széleskörű beállítási lehetőségeinek.

Screen Recorder

screenrecorder A Screen Recorder Munkaügyben vagy csak saját szórakozásunkra, a kijelzők rögzítése, felvétele egyre népszerűbbé válik. Egyesek arra használják fel képernyőjük rögzítését, hogy oktatói videókat készítsenek, és feltegyék ezeket az internetre, mások pedig egyszerűen szeretnék megmutatni a világnak, hogy milyen számítógépes játékokat játszanak, vagy milyen projekteken dolgoznak. A legjobb képernyőrögzítő a speciálisan erre a célra kifejlesztett ingyenes program.

Tweak UI

tweakui A Tweak UI a Windows kihagyhatatlan PowerToy alkalmazása gyakorlott felhasználók számára: a Tweak UI egy kicsi, ám annál erősebb, hasznosabb program, aminek használatával gyakorlatilag a Windows XP minden rendszerbeállítása felülírható. Ez a lenyűgöző freeware szabad bejárást biztosít az XP legmélyebb bugyraiba, ezért hozzá nem értő, szeszélyes felhasználását ajánlott a lehető legnagyobb mértékig elkerülni.

Dexpot

dexpot A Dexpot egy virtuális Windows Asztal kezelő program. Olyan felhasználóknak, akik mindig helyszűkével küzdenek az asztalon, illetve szeretnek vagy éppen kénytelenek párhuzamosan dolgozni több programban egy időben, a Dexpot kiváló megoldást kínál. Ezzel a programmal olyan kényelmesen lehet dolgozni egyetlen monitoron, mintha a készülékre számos monitort csatlakoztattak volna: egyetlen gombnyomással váltható a nézet, amivel a Dexpot a multitasking egy egészen új szintjét mutatja be.

Free Fire Screensaver

firescreensaver A Free Fire Screensaver a Fantastic Flame egyszerűsített és ingyenes változata. A Free Fire Screensaver funkciói közé tartoznak a valósághű tűzeffektusok, valamint a lehetőség, hogy bármilyen zenét kiválasszunk a képernyő-pihentető mellé. Emellett bármikor rögzíthetünk képet a képernyő-pihentetőről, miközben az alig veszi igénybe számítógépünk erőforrásait. A tűz rajongóinak ajánlott ez az alkalmazás, amelynek segítségével pillanatok alatt lángra lobbanthatjuk számítógépünket.

NatGeo Wallpaper Downloader

natgeo-wallpaper-downloader A NatGeo Wallpaper Downloader az elmúlt évek, évtizedek során elképesztő mennyiségű természetfotóra tett szert, melyek mindegyike hihetetlen természeti értéket hordoz. A magazin az utóbbi években megkezdte a képek digitalizálását, ennek köszönhetően ezzel az ingyenes alkalmazással egyszerre tölthető le akár száznál is több azonos tematikájú fénykép, a felhasználó által kiválasztott méretben, akár HD felbontásban.

Winstep Nexus Dock

winstep-nexus A Winstep Nexus Dock egy Windowsra tervezett ingyenes dokkoló (lehetővé teszi az alkalmazások közti váltakozózást és elindításukat). A Nexus segítségével a leggyakrabban használt alkalmazások csak egy kattintásra vannak. Használata a számítógépen való munkát szórakoztató és izgalmas élménnyé alakítja. Mint más hozzá hasonló alkalmazások, rendelkezik idő és időjárás widgettel, screenshot eszközzel, valamint gyors hozzáféréssel a Windows start menühöz és e-mailekhez.

CursorFX

cursorfx A CursorFX ingyenes programmal személyre szabhatjuk a kurzorunkat. Ha sok időt töltünk a számítógépünk előtt, ez egy tökéletes alkalom arra, hogy feldobjuk a képernyő grafikáját. Különböző formájú és színű ikonokkal helyettesíthetjük a kis nyilat. A CursorFX lehetőséget ad, hogy akár a saját fotóink segítségével hozzuk létre az új kurzorunkat. Meglepődünk, milyen sokoldalú animált és effektekben gazdag kínálatot tett elénk a Windows. Töltsük le, mert ezzel sokkal jobb a felhasználói élmény.

Jelenlévők

Oldalainkat 149 vendég böngészi