The Weather Channel

the-weather-channel A The Weather Channel az egyik legnépszerűbb időjárás alkalmazás Android és iOS alapú telefonokra. Természetesen a legfontosabb funkciója a minél pontosabb időjárás előrejelzés, de rengeteg pluszt is kapunk, ha letöltjük, mint például szerteágazó hőmérsékleti adatok, csapadék, szél, páratartalom, légnyomás, napkelte és napnyugta információk, valamint térképen is meg lehet nézni az időjárási adatokat. Az alkalmazás ingyenesen letölthető és több nyelven is elérhető.

Gyártó:
Megnevezés: The Weather Channel
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 867
Kategória: Időjárás, óra
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a The Weather Channel?

A The Weather Channel alkalmazás továbbá riasztásokat és értesítéseket is küld a veszélyes időjárási eseményekről, mint például viharok, hóviharok, tornádók és áradások. A felhasználók beállíthatják saját riasztásokat is, hogy biztosan értesüljenek az időjárási változásokról a fontos helyeikről. Az alkalmazás továbbá a nap folyamán frissülő radar infókat is ad, felhőzet vagy csapadék mennyiségét, valamint az előrejelzéseket heti és napi bontásban is megjeleníti. Külön érdekessége a szezonális előrejelzések ahol még a szúnyogok aktivitásáról is tájékozódhatunk. Továbbá a légszennyezést vagy levegő minőségét is követhetjük, de még az allergiát okozó pollenek mennyiséről is kaphatunk tájékoztatás.

The Weather Channel app használata

A The Weather Channel app használata egyszerű, miután letöltöttük és telepítettük az alkalmazást, automatikusan kérni fogja a helyzetünket, hogy pontos információkat kapjunk a mi környezetünkben lévő időjárásról. Ha szeretnénk távolabbi helyeken lévő időjárásáról is tájékozódni, a kereső segítségével szinte mindenhol találhatunk információkat. A főképernyőn láthatjuk az aktuális időjárási információkat, mint például a hőmérsékletet, csapadékot, szélsebességet és a napkelte és napnyugta időpontjait. A menüben található „Riasztások” és „Értesítések” opciók segítségével beállíthatunk saját riasztásokat és értesítéseket a fontos helyeinkről. A "Térkép" opcióval pedig megtekinthetjük az aktuális időjárási viszonyokat, valamint a jövőbeli előrejelzéseket is.

the-weather-channel-1
the weather channel app for android, the weather channel app free.
the-weather-channel-2
free weather channels, the weather channel live stream.

Az applikáció rendelkezik radar funkcióval is, amely segítségével megtekinthetjük az eső, hó vagy vihar előrejelzéseit. A The Weather Channel többféle nyelven, magyarul is elérhető, a felhasználói felület átlátható, és kedvünk szerint testre szabható az alkalmazás.

Nézd meg videón is

The Weather Channel időjárás előrejelzés, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.