OMV töltőállomások

omv-kereso Az OMV töltőállomások kereső ingyenes applikáció a leggyorsabb és legolcsóbb módja, hogy okostelefonnal azonnal megtaláljuk a legközelebbi OMV töltőállomást. A részletesen listázott helyek nyitva tartási idejét már a keresőben is beállíthatjuk, így biztosan nem csalódunk később. A leírásokból előre tájékozódhatunk a felszereltségről és szolgáltatásokról, így valóban a legmegfelelőbbet választhatjuk ki. Gyors és könnyen kezelhető, sürgős helyzetben azonnali megoldást biztosít!

Gyártó:
Megnevezés: OMV töltőállomások
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 280
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
4.0 (2 értékelés)

Mi az OMV töltőállomások?

Nemcsak megbízható és részletes töltőállomás-listát kínál az okostelefon alkalmazás, de azt is megmondja, melyiket érhetjük el leggyorsabban. Ha számunkra ismeretlen környezetben autózunk, vagy rohamosan csökken a tartály benzinmennyisége, az OMV Töltőállomás kereső app-ra nyugodtan rábízhatjuk magunkat. Egy mozdulattal átlapozhatjuk a közeli OMV kutakat, ahol a pontos távolságon túl megtaláljuk az állomás szolgáltatásait is. Pihenéshez, autómosáshoz célszerű előre tájékozódni a lehetőségekről, a nyitva tartási időről nem is beszélve. A GPS helyzetmeghatározójához hozzárendelhetjük a Google Maps útvonaltervezőjét is, hogy pontosan tervezhessük meg az eljutást. Ha elégedettek vagyunk a szolgáltatással, mentsük el a Kedvencek közé, és legközelebb az app segítségével újra oda találhatunk. Nincs is kényelmesebb módja annak, hogy töltőállomást találjunk Magyarország egész területén, akár Budapesten, akár vidéken!

OMV töltőállomások használata

Gyors és pontos, megmutatja a legközelebbi kutat: az ingyenes OMV Töltőállomás kereső app már a letöltést követően azonnal használható. A letisztult nyitó felület nem tartalmaz felesleges információkat. Egyetlen mozdulattal listázhatjuk a környék OMV állomásait, vagy rendelhetjük a keresést egy tervezett útvonal mellé. A Kedvenceket is innen érjük el – ajánlott rendszeresen elmenteni azokat a töltőállomásokat, amelyekkel elégedettek voltunk, hogy később visszatérhessünk oda. A GPS helyzetmeghatározásán és a legközelebbi benzinkutakon túl kifejezetten hasznos az applikáció, ha hosszabb autóútra indulunk.

omv-kereso-1
omv-kereso-2

Ugyanis a kiinduló pont és a cél megadásával különösen fontos információkat szolgáltat az OMV Töltőállomás kereső app, az útvonal összes OMV kútját megjeleníti a térképen. Pontosan kiszámítható, mennyi idő múlva érkezünk el egy nekünk is megfelelő kúthoz. A térkép listázós lehetőségével utánaolvashatunk az adott helyszín szolgáltatásainak is. Ne felejtsük el a nyitva tartási időt is leellenőrizni – az alkalmazás tartalmazza ezt a nagyon fontos adatot is! Ha valóban gyors és biztos megoldást keresünk, töltsük le az ingyenes OMV Töltőállomás kereső app-ot!

OMV Töltőállomás kereső benzinkút kereső, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.