VLC Media Player

vlc mediaplayer A VLC Media Player egy ingyenes, gyors és könnyen kezelhető zene- illetve videó lejátszó program. Szinte minden média formátumot kezel. Alkalmas internetes rádiók hallgatására, de még videóbeszélgetéseket is bonyolíthatunk vele. A megszokott zene- és videólejátszás mellett rengeteg extrával rendelkezik a szoftver, például még letöltés közben is nézhetjük az addig letöltött videót. Talán az egyik legjobb médialejátszó a piacon.

K-Lite Codec Pack

klite codec pack A K-Lite Codec Pack az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb film kodek csomag beépített médialejátszóval, rengeteg filterrel és kiterjesztéssel. A K-lite Codec Pack Full szinte minden videó típust problémamentesen lejátszik. (avi, divx, mpeg, mkv, vcd, ...) Legyen szó nagy felbontású HD filmekről (720p, 1080p) vagy olyan videó formátumokról, amit más program nem ismer fel, a K-Lite Codec Pack médialejátszóban biztosan nem fogunk csalódni.

Windows Media Player

mediaplayer letoltes A Windows Media Player programmal könnyedén lejátszhatjuk és kategorizálhatjuk filmjeinket, videóinkat. A média fájlok lejátszásán felül meg is oszthatjuk videótárunkat, vagy akár felmásolhatjuk hordozható Flashdrive-ra. A Windows Media Player alkalmazásban online Internetes CD tárból válogatunk, ingyenesen letölthetünk zenei albumokat illetve a legújabbakat meg is vásárolhatjuk.

BSPlayer

BS Player A BS.Player Free egy ingyenes médialejátszó program, mely zökkenőmentesen képes különböző multimédia formátumú fájlok lejátszására. (mkv, avi, ac3, mpeg, divX) Számtalan beállítási lehetősége van, a feliratok kezelése, hangerő szabályzás, képarány állítás, szinkronok betöltése. Sok extra funkciója van, pl a képkockák elmentése képként. Könnyen kezelhető program, a felülete tökéletesen felhasználóbarát.

KMPlayer

kmplayer letoltes

A KMPlayer egy kis erőforrás igényű, ám igen hasznos videólejátszó, amely segítségével egyszerűen és jó minőségben játszhatjuk le médiafájljainkat. A program támogat szinte minden ismert formátumot, és lejátszásukhoz külön kodek-re sincsen szükség, mivel azokat integrálták a szoftverbe. Egyszerű felület, zökkenőmentes működés és sokoldalúság jellemzi ezt az ingyenesen letölthető médialejátszó programot.

RealPlayer

realplayer A RealPlayer egy ingyenes több platformon futtatható médialejátszó program, mely elsősorban a RealMedia médiaformátumok lejátszására készült, de mára már szinte az minden médiaformátum lejátszására alkalmas. Internetes TV adásokat is tudunk vele nézni, vagy online rádióadásokat hallgatni. A RealPlayer egy böngésző plugin-t is tartalmaz, ami elengedhetetlen böngészéskor bizonyos videó formátumok megtekintéséhez.

Windows Movie Maker

windows-movie-maker

A Movie Maker ingyenes videókészítő és -szerkesztő program, amellyel bármilyen bemutató anyagot profi módon készíthetünk el. Könnyen importál különböző médiafájl típusokat, felhasználóbarát felületén a kezdők is gyorsan kiismerik magukat. Kreatív és szép tartalmat állíthatunk össze a videofelvételekből és képekből, de valós időben rögzített anyagot is szerkeszthetünk a Windows Movie Maker programmal. Felturbózza az elképzelésünket – töltsük le most, és próbáljuk ki, mennyi mindent tud!

Windows 7 Codec Pack

win7codecpack A Windows 7 Codec Pack kodekcsomagnak a funkciója, hogy könnyedén és egyszerre telepíthessük az összes főbb audio és videó fájlokhoz tartozó kodekeket. A telepítés után biztosra vehető, hogy nem lesznek további problémáink a médiatartalmak – videók, zenék, klipek, filmek – lejátszásával. A program neve arra utal, hogy a csomagot Windows 7 operációs rendszerhez tervezték, mégis futtatható egyéb rendszerek alatt is.

Media Player Classic

Media Player Classic Player letöltés A Media Player Classic Home Cinema egy kompakt médialejátszó, amelyet a Windows Media Player alapján hoztak létra. A program képes lejátszani minden fontos videó és audio formátumot, kezeli a CD, DVD és Blu-ray lemezeket, a feliratokat és számos integrált kodekkel is rendelkezik, amelyek a lejátszást gördülékennyé teszik. A szoftver erőforrásigénye rendkívül alacsony, mérete kicsi, teljes verziója ingyenesen letölthető magyar nyelven is.

Avidemux

avidemux Az Avidemux egy ingyenes, nem-lineáris videó szerkesztő program, melyet arra terveztek, hogy leegyszerűsítse a vágási, szűrési és kódolási feladatokat. A videó szerkesztő segítségével elvégezhetjük a videók, filmek, klipek szerkesztését, színt, méretet változtathatunk, különféle szűrőket alkalmazhatunk rajtuk, elvégezhetünk sok fajta korrekciót. A videó minőségének egyedi beépített algoritmussal való javítására is alkalmas.

QuickTime

QuickTime Player

A QuickTime az Apple által fejlesztett ingyenes, elsődlegesen média fájlok lejátszására alkalmas programcsomag, amely Mac és Windows-alapú platformon használható. Képes Internetes Streaming Audio és Video tartalmak lejátszására is. A szoftver tartalmaz böngésző plugin-t is, mellyel QuickTime formátumú Audio- és Videó állományokat tekinthetünk meg webböngészés közben.

GOM Media Player

gomplayer letoltes A GOM Media Player azaz a Gretech Online Movie Player egy többcélú médialejátszó, amely képes a legtöbb ismert audio- és videofájl- formátum kezelésére. A klienst eredetileg a dél-korai GOM–TV klienseként dobták piacra, segítségével azonban gyakorlatilag bármilyen formátumot lejátszhatunk. A program található equalizer, megjelenése a skin-ekkel testre szabható, használata egyszerű. A GOM Player ingyenesen letölthető, freeware alkalmazás.

Daum PotPlayer

daum-potplayer A Daum PotPlayer elsősorban egy médialejátszó, amely azzal emelkedik ki a konkurencia tömegéből, hogy beépített kodek-jei segítségével képes kezelni a legtöbb ismert videó formátumot, ezek kézi telepítésére nincsen szükség. A program nem csak ingyenesen letölthető és felhasználható, de könnyedén testre szabható és igényeinkhez igazítható is, emellett támogatja a legtöbb ismert videórögzítő eszközt. Felhasználói felülete könnyen kezelhető akár a kezdők számára is.

SMPlayer

SMPlayer letöltés Az SMPlayer egy a KMPlayer alapjaira épülő, ingyenesen használható, nyílt forráskódú multimédia program. Segítségével számtalan médiaformátumot lejátszhatunk, kényelmi funkciói pedig igazán különlegessé teszik. A program számos integrált codec-kel rendelkezik, az új kódekeket pedig folyamatosan frissíti, így könnyen elboldogul a média állományokkal. Elérhető Windows és Linux operációs rendszerekre is.

Zoom Player

zoomplayer A Zoom Player egy egyszerű, letisztult megjelenésű, kifejezetten szerény erőforrás-igényű lejátszószoftver. A program segítségével lejátszhatjuk gyakorlatilag bármelyik ismert, népszerű videó fájl formátumot, de akár audio CD-ket és más zenei tartalmakat is. A program nagyon kevés memóriával fut és a megszokottnál több beállítási lehetőséget kínál, így például DirectShow szűrők, TV támogatás vagy az OSD menü.

KODI

kodi A KODI ingyenesen biztosítja a házimozi élményt. Nyílt forráskódú digitális médialejátszó, amely kompatibilis a legnépszerűbb platformokkal, így a Windows- és a Linux-felhasználók is telepíthetik, valamint már androidos és iOS változatban is elérhető. A szoftver könnyen irányítható és rendkívül gyors, rövid idő alatt betölti a képeket, zenéket és videókat is. Nézzük meg a kedvenc filmünket, hallgassunk zenét, tartsunk diavetítést, vagy játsszunk a népszerű KODI-val. Érdemes letölteni.

AVC - Any Video Converter

any-video-converter Az AVC - Any Video Converter egy ingyenes konvertáló program, okos és gyors, amelyet a profik és a kezdők is biztos kézzel használhatnak. Az AVC, vagyis az Any Video Converter a legnépszerűbb és a legritkább videoformátumokat is támogatja. Gyorsan és jó minőségben tölti le az ismert online videómegosztó oldalak tartalmait, amelyeket igény szerint konvertálhatunk, vagy DVD-re írhatunk. Válasszunk bemeneti és kimeneti formátumokat, szerkesszünk videoanyagot, az AVC program gyorsan és minőségesen dolgozik.

Miro

miro A Miro egy ingyenesen letölthető, nyílt forráskódú és több platformon is problémamentesen futtatható zene- és videólejátszó illetve nettévé alkalmazás. A szoftver támogat minden gyakran használt médiaformátumot, ezen felül számos olyan funkcióval, szolgáltatással rendelkezik, amelyek az egyik legkedveltebb, legtöbbször alkalmazott freeware médiaalkalmazássá tették.

Popcorn Time

popcorn-time A Popcorn Time ingyenesen kínálja a moziélményt, és ehhez már nincs szükségünk egy különálló szoftverre sem. Elég csak a weboldalon kiválasztani a kedvenc sorozatunk, vagy az elmúlt hónap slágerfilmjét, máris indulhat a mozi. A Popcorn Time a rendszerhez illesztett Torrents Time pluginnel már minden videoformátumot lejátszik – méghozzá hihetetlen szép minőségben kapjuk meg a pixelkockákat. Se előfizetés, se regisztráció, katt most a Popcorn Time-ra!

VSO Mediaplayer

vso-mediaplayer A VSO Mediaplayer ingyenes médialejátszó felületet kínál, ahol még egy Blu-ray formátum sem okozhat gondot. A népszerű program profi, megtakarítja számunkra a kodekvadászat idejét, valamint rengeteg fájlformátumot okosan kezel. A VSO Mediaplayer könnyen felismeri a legnépszerűbb kiterjesztéseket. A közvetlenül lejátszott tartalmak audio- és vizuális beállításai sokrétűek, akár társíthatjuk is a tartalmat. Töltsük le, mert nagyon ügyes lejátszót kínál a gyártó.

Jelenlévők

Oldalainkat 151 vendég böngészi