MOL benzinkút kereső

mol A MOL benzinkút kereső applikáció a váratlan helyzetekben is remek segítség: nemcsak a legközelebbi MOL üzemanyagtöltő állomást keresi meg nekünk, de kiszámolja azt is, hány liter üzemanyagot tankoljunk a tervezett útvonalra. Bármilyen android készülékre ingyenesen letölthető! Keressük meg a legközelebbi benzinkutat a legrövidebb idő alatt, és tájékozódjunk előre a felszereltségről. A részletes szűrőbeállítások miatt is érdemes most megnézni.

Gyártó: MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
Megnevezés: MOL benzinkutak
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 979
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a MOL benzinkút kereső?

Minden autós számára fontos kérdés az, hol és mennyiért töltheti meg az üzemanyagtartályt. A MOL benzinkútkereső app akkor is hasznos, ha már úton vagyunk, viszont nem tájékozódtunk előre a lehetőségekről. Ebben az esetben bízzuk rá magunkat a GPS helyzetmeghatározóra, amely segítségével az alkalmazás felülete megjeleníti az összes útba eső MOL töltőállomást. A teljes útvonalról akár egy egy távolabbit is kiválaszthatunk, ha úgy találjuk, az a benzinkút jobban megfelel az igényeinknek. A könnyen áttekinthető app támogatja a részletes szűrést: beállíthatjuk a keresőben, ha útdíjterminálra van szükségünk, vagy például tusolóra. A MOL benzinkútkereső kalkulátora pedig azt is megmondja, hány liter üzemanyaggal teljesíthetjük az eltervezett utat. Az androidos mobiltelefonok egyik legjobb appja, ha minden nap ingázunk, vagy szeretjük pontról pontra megszervezni az utazásunkat!

MOL benzinkút kereső app használata

Egy mozdulattal telepíthetjük a MOL benzinkútkereső alkalmazást, hogy bárhol és bármikor tájékozódhassunk a legközelebbi MOL töltőállomásokról. A letöltés után már indítható is a keresés, nemcsak település, de utcanév alapján is elérhetőek a helyek. A felső menüsorban találjuk meg a legfontosabb funkciókat. Itt tudjuk kijelölni, ha a legközelebbi kúthoz szeretnénk eljutni. Útközben is remek társ a MOL benzinkútkereső, mert az útvonal rögzítése után megmutatja az összes közbeeső tankolási lehetőséget. A térképes megjelenítés és a távolság feltüntetése rendkívül megkönnyíti az app használatát.

mol-benzinkutkereso-1
mol-benzinkutkereso-2

Tájékozódjunk előre az üzemanyagtöltő állomások felszereltségéről! Böngésszük át a profilokat, a nyitva tartási időt, a hely szolgáltatásait. Jelöltjük ki az ingyenes alkalmazás szűrőjében, mire van szükségünk, és a MOL benzinkútkereső kilistázza a megfelelő találatokat, így biztos nem csalódunk a helyszínen. Hosszabb utaknál célszerű minden autósnak letöltenie ezt az alkalmazást, mert kis helyet foglal el a mobiltelefonon, mégis mindent tud a MOL töltőállomásokról!

Tovább az Android letöltés oldalra.