Tesco Clubcard

tesco-clubcard A Tesco Clubcard alkalmazás egy vásárlói hűségprogram, amivel a Tesco üzletekben a vásárlók kedvezményeket gyűjthetnek és használhatnak fel. A Tesco Clubcard applikációval megnézhetjük a megszerzett pontjaikat, visszanézhetjük a rendeléseinket és megkereshetjük az áruházakat is. Ahhoz hogy ki tudjuk használni a clubtagság által nyújtott előnyöket, saját Clubcard azonosítóra vagyis regisztrációra van szükség. Ezt követően hozzáférhetünk a Clubcard profilunkhoz, áttekinthetjük a megszerzett pontokat és kedvezményeket.

Gyártó:
Megnevezés: Tesco Clubcard
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 263
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a Tesco Clubcard?

A Tesco Clubcard alkalmazás a Tesco üzletek vásárlói hűségprogramjának alkalmazása, mely ingyenesen letölthető Android és iPhone telefonokra. A Tesco klubkártya app letöltése és telepítése után, ha még nem vagyunk Tesco klubtagok, pár lépésben tudunk regisztrálni. Az alkalmazás használata rendkívül egyszerű és problémamentes. Kényelmesen el tudunk igazodni benne, bárki számára érthető és áttekinthető. A Tesco Clubcard nagyszerű lehetőséget biztosít az élelmiszer vásárlások során való kedvezménygyűjtésre és a vásárlási élmény fokozására. Ha szeretünk a Tesco-ban vásárolni, mindenképp érdemes kipróbálni, mert sokat lehet vele spórolni.

Tesco Clubcard app használata

A Tesco Clubcard app megnyitását követően a legfrissebb akciók és kedvezmények tárulnak elénk. Elérhetjük a saját vásárlói profilunkat, ahol megtekinthetjük a rendeléseinket és a megszerzett pontjainkat. Könnyedén megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb áruházat és a Tesco üzletek nyitvatartását, valamint az alkalmazás egyénileg személyre szabott ajánlatokat adhat számunkra. Minden egyes vásárlással pontokat kapunk a Clubcard fiókunkba, ami a vásárlási összeg 1 százaléka. Amennyiben elértünk legalább 400 pontot, azt egy vásárlási utalványra lehet beváltani, amelyet a következő vásárláskor az applikációban lévő vonalkód beolvasásával lehet érvényesíteni.

tesco-clubcard-1
tesco clubcard hungary app, tesco clubcard igénylés.
tesco-clubcard-2
tesco clubcard pontok, tesco clubcard online.

Időnként részt lehet venni az applikációval promóciókban, nyereményjátékokban is. Ha rendszeresen használjuk, meglepetésekben is lehet részünk. Mindenképp érdemes csatlakozni a Tesco Club programhoz, mert akár 10-20%-ot is megtakaríthatunk a vásárlásaink során.

Nézd meg videón is

Clubcard Tesco Magyarország login, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.