Daemon Tools

daemontools A Daemon Tools Lite egy CD vagy DVD emulálásához, reprodukálásához való segédprogram. Kiválóan kezeli az ISO fájlokat, Image-eket vagy lemezképeket. Támogatja szinte az összes lemezformátumot, CD vagy DVD meghajtót. Használatával elkerülhetjük, hogy az optikai meghajtóink folyamatos igénybevételnek legyenek kitéve. Segítségével létre hozunk egy virtuális meghajtót, ami ugyanúgy fog viselkedni mint egy CD meghajtó.

Nero BurnLite

nero-burnlite A Nero Burning Lite a Nero Burning ROM ingyenes változata, amelyben ugyan csökkentett lehetőségeket találunk, mégis igen hasznos program, elsősorban kezdők számára, akik szeretnének CD-ket és DVD-ket írni vagy megismerkedni a szoftverrel, mielőtt megvásárolnák annak teljes verzióját. A Nero Lite verziója freeware alkalmazás, amelynek kezelése már csak azért is könnyű, mert teljes magyarítással rendelkezik.

CdCoverCreator

cdcovercreator A CdCoverCreator egy egyszerű és könnyen használható program, amely segítségével kreatív és változatos lemezborítókat hozhatunk létre. A szerkesztőprogram segítségével nem csak a borítókat, de különféle címkéket, levonókat, füzeteket is megtervezhetünk, mindezt a lehető legrövidebb idő alatt. A cd borító készítő program kezelése nagyon egyszerű még az idegen nyelvű kezelőfelület ellenére is. Letöltése és használata teljességgel ingyenes.

Nero MediaHome

neromediahome A Nero MediaHome alkalmazáscsalád egyik darabja. Ez egy fájlkezelő szoftver, amely automatikusan beolvassa a számítógépen található médiákat – videó és audio fájlokat, tehát mozikat, zenéket, házi videókat és minden fotót. A program segít a médiafájlok rendszerezésében, lejátszásában, megosztásában és szinkronizációjában is. Az alkalmazás elérhető ingyenes, valamint kétféle fizetős változatban is (Blu-ray támogatással vagy anélkül).

ImgBurn

imgburn Az ImgBurn egy freeware, ingyenesen felhasználható szoftver, amely lehetővé teszi CD, DVD és Blu-ray Disc Image formátumok írását, betöltését vagy létrehozását. Ennek a programnak segítségével médiafájlokat készíthetünk a CD-ken és DVD-ken található tartalomból, de az ImgBurn képes közvetlenül lemezre írni a fájlokat és adatokat. Automatikusan felismeri a lemez típusát és ahhoz igazítja a lemezírási sebességet.

Virtual CloneDrive

virtual clonedrive A Virtual CloneDrive egy a SlySoft által létrehozott virtuális meghajtó emulátor, amelynek elsődleges funkciója, hogy a más szoftverek által létrehozott lemezképeket, virtuális meghajtók létrehozásával tegye elérhetővé. A program segítségével így szükségtelenné válik a fizikai adattárolók (CD/DVD) nehézkes kezelése, a meghajtókból való állandó ki-be rakosgatás. 8 virtuális meghajtót kezelhetünk egy időben, melyek tökéletesen úgy viselkednek mintha fizikai meghajtók lennének.

Ashampoo Burning Studio

ashampoo-burning-studio Az Ashampoo Burning Studio Free egy ingyenes és közkedvelt Image vagy lemezkezelő szoftver. A CD, DVD vagy Blu-ray lemezek adat vagy média írása és másolása mellett teljes Backup funkcióval is rendelkezik, amivel biztonsági mentéseket végezhetünk. Ezen felül zenei CD-ket rippelhetünk, illetve image vagy ISO fájlokat készíthetünk vagy tölthetünk be virtuális meghajtónkba, de támogatja a VideoCD vagy a Super VideoCD-k írását is.

CDBurnerXP

cdburnerxp A CDBurnerXP egy ingyenesen letölthető és felhasználható, freeware CD-, DVD és Blu-ray író alkalmazás. Általa gyakorlatilag bármilyen szükséges adatot rögzíthetünk adattároló lemezeken, így videó- és audio fájlokat, fényképeket, de akár ISO fájlokat is készíthetünk vele. A program további előnye, hogy portable, azaz hordozható szoftverként is üzemeltethető, azaz magunkkal vihetjük akár egy Pendrive-on is. A nevével ellentétben nem csak XP alá telepíthető.

BurnAware

burnaware A BurnAware egy igen egyszerű, mégis hatékony és könnyen kezelhető lemezkezelő eszköz, melynek segítségével különböző lemezeket írhatunk. A támogatott formátumok listáján szerepelnek többek között az adatlemezek, Blu-ray, audio vagy mp3 CD, videó DVD. A BurnAware programban lehetőségünk van arra, hogy automatikus ellenőrzéseket végezzünk a lemezeken és a fájlokon, egyszerre több lemez kezelésére is képes.

Astroburn Lite

astroburn-lite A Astroburn Lite egy széleskörű lehetőségeket kínáló CD- és DVD-író program, melyet a Microsoft Windows operációs rendszeren való futtatásra terveztek. Három különféle verzióban érhető el, ezek Lite, Audio és Pro típusok. Előbbi elsősorban adatlemezek létrehozására alkalmas, az Audio természetesen audio lemezek írására, a Pro verzióval pedig akár rendszerindító lemezeket is készíthetünk.

CyberLink Power2Go Essential

power2go A CyberLink Power2Go Essential egy ingyenesen letölthető CD, DVD és Blu-ray lemezeket író szoftver. Előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy gyors CD írási, másolási lehetőségeket biztosít, jó minőségű zene CD-ket hozhat létre általa, ugyanakkor egyszerű kezelhetősége sem másodlagos szempont, hiszen bármilyen CD-t szeretnénk is írni, csupán a „megfogom és belehúzom” módszert kell alkalmaznunk bonyolult manőverek helyett.

MagicDisc

magicdisc A MagicDisc egy ingyenes szoftver, mely CD-meghajtók és CD/DVD lemezek megírásában és kezelésében játszik fontos szerepet. Elengedhetetlen bárkinek, aki CD alapú programokkal foglalkozik. A MagicDisc megengedi használójának, hogy majdnem minden CD és DVD alapú képet használjon, anélkül, hogy CD-vagy DVD-re írná őket, azért, hogy könnyen hozzáférjen kedvenc játékaihoz, zenéihez vagy szoftverprogramjához.

Acala DVD Ripper

acala-dvd-ripper Az Acala DVD Ripper ingyenes program kitűnő minőségben konvertál audio- és videofájlokat, azonban a legfőbb funkciója a DVD másolás. Az egyik legegyszerűbb, mégis legokosabb dvd grabber, amely a másolásvédett lemezekkel is könnyedén dolgozik. Ráadásul képes arra, hogy kis méretű fájlokat hozzon létre – miközben a tartalom minősége változatlanul magas szintű marad. Szerezzünk be új zenéket, csengőhangokat az Acala DVD ripperrel! Ezt a konvertálót és grabbert a kezdők is szeretni fogják!

Jelenlévők

Oldalainkat 75 vendég böngészi