GPS Navigation

gps-navigation A GPS Navigation applikáció kiváló partnerünk lesz, amikor útra kelünk. Bátran rábízhatjuk magunkat, hiszen ezzel az alkalmazással biztosan nem tévesztjük el az úti célt. A beállítások átlátható menüpontjai pontosan vezetnek bennünket. Az OpenStreetMap nyilvános térképeivel irányító GPS Navigation tehát érthető parancsszavakkal és egy letisztult menüvel várja az autósokat. A POI pontok pedig bármikor kisegítenek, akár olajcseréről, akár egy finom kávéról vagy közeli benzinkútról legyen szó.

Gyártó:
Megnevezés: GPS Navigation
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 13 923
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
3.0 (15 értékelés)

Mi a GPS Navigation?

A GPS Navigation app a nappali és az éjszakai fényviszonyokat is figyelembe veszi: a napszakhoz történő igazodással még könnyebb nyomon követni az instrukciókat. A felületen már saját útvonalakat is rögzíthetünk, hogy gördülékenyebbé tegyük a szokásos munkahelyi ingázást; illetve fontos, akár már próbált útvonalakat menthessünk el, amelyet bármikor néhány mozdulattal előszedhetünk! Továbbá az útvonaltervezőben a jármű profilja is állítható, az alkalmazás képes figyelembe venni azt, hogy teherautóval, vagy kerékpárral közelítenénk meg a kívánt végcélt. Nagyon fontos, hogy a kijelző folyamatosan éberen tartható, vagyis letilthatjuk a képernyő kikapcsolását vezetés közben - így sokkal biztonságosabb körülmények között haladhatunk tovább.

GPS Navigation használata

A GPS Navigation egy kiváló alkalmazás, bárki könnyedén eligazodhat a navigációs program felületén. Remek menüpontokkal és valóban átlátható funkciókkal segíti az utazást. A letöltést követően azonnal beállíthatjuk a magyar nyelvet. Amennyiben a saját GPS Navigation statisztikánkat nyilvánossá tesszük, magunk is hozzájárulunk az alkalmazás fejlesztéséhez. A térképes adatbázisba ezek után tölthetjük le azokat az útvonalakat, amelyekre szükségünk van - akár országhatáron belül, akár a kontinens más országaiba szeretnénk eljutni.

gps-navigation-1
gps-navigation-2

A térképek kevés helyet foglalnak el. Amennyiben az androidos mobil SD-kártyájára mentjük az ábrázolásokat, internet-kapcsolatra sincs szükségünk a használathoz. A GPS-szel kapcsolatos óvintézkedéseket azonban itt sem szabad figyelmen kívül hagyni: mivel igénybe veszi az okostelefon akkumulátorát, érdemes a mobilt folyamatos töltésre kapcsolni. A navigálás mellett a GPS Navigation számos apró, ám de nagyon fontos funkcióval bír. Például külön is elszámolhatunk az üzleti és a személyes okokból megtett kilométerekkel. Az összegyűjtött adatokat később listázva átpörgethetjük. A GPS Navigation egy valóban okos és hasznos segédeszköz: zöld az út a gondmentes utazás előtt ezzel az ingyenes navigációs alkalmazással.

MapFactor Navigator közlekedési segédlet, tovább az Android letöltés oldalra.