Viber

viber A Viber alkalmazással ingyen kommunikálhatnak egymással a felhasználók, bármely Androidra és iPhone készülékre letölthető. 500 millió felhasználó aligha téved! A Viber alkalmazással nemcsak a személyes kapcsolatainkat menedzselhetjük, közben a pénztárcánk miatt sem kell aggódnunk. A világon bárkivel ingyen tarthatunk kapcsolatot, a szöveges üzenetek mellett videó hívásokat indíthatunk, és fotókat oszthatunk meg a másik féllel. A Viber nem hiányozhat egy okostelefonról sem!

Gyártó:
Megnevezés: Viber
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 23 750
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
3.8 (33 értékelés)

Mi a Viber?

A Viber alkalmazással SMS-ben, vagy akár HD-minőségű videóval is kapcsolatot tarthatunk barátainkkal, családtagjainkkal, munkatársainkkal. A wi-fi illetve a 3G kapcsolat bárhol és bármikor ingyenes csevegést biztosít a felhasználóknak. Elég csupán a telefonszámunkkal regisztrálni az app felületén, az lesz ugyanis az azonosítónk. A Viber Matrica-áruházából széles választékkal növelhető az üzenetek frappáns kinézete. Ingyenes és fizetős cukiságokat egyaránt megtalálunk. Folyamatosan aktualizálhatjuk, törölhetjük, bővíthetjük a saját matrica-listánkat is.

Viber használata

A Viber applikáció népszerű. A letöltést követően az alkalmazás a telefonszámhoz rendeli az azonosítót. Facebook-fiókon keresztül is beléphetünk. A Viber kiválogatja azokat a Face-ismerősöket, akik már regisztráltak a felületén is, és a főoldalon megjeleníti őket. Így már az első lépéstől kezdve barátokkal vagyunk körbevéve. Amennyiben a Facebook-lapról áttöltetjük a profilunkat, gyakorlatilag az adataink szerkesztésével sem kell vesződnünk.

viber-1
viber-2

A kezdő oldalon az aktuálisan folyó csevegések kapnak helyet. Jobbra-balra söpréssel pedig könnyedén lépkedhetünk a hasznos módon csoportosított ismerőseink között. Ugyanis a bejelentkezés után a készülékünk teljes telefonkönyvet áttöltődik a Viber felületére, amely külön válogatja a Viberes és nem Viberes személyeket. A nevekre kattintva azonnal tárcsázhatjuk a barátainkat, chatelhetünk velük. Illetve regisztrációra invitálhatjuk azokat, akik még nem tagok. A csevegéssel akár 100 tagos üzeneteket is létrehozhatunk. Szervezési munkánál, vagy egy osztálybulinál, munkahelyi közös kiruccanásnál praktikus segítség ez a funkció. Az üzeneteket vicces és játékos figurákkal tűzdelhetjük tele. A Viber for Windows PC-s változata Windows operációs rendszerre pedig elérhető innen.

Ha szeretnénk csatlakozni nyilvános csevegésekhez, az app ezt is támogatja. Sztárok, színészek, hírességek beszélgetéseihez kapcsolódhatunk. Az interaktív felületen a témával kapcsolatban hozzáfűzhetjük a saját véleményünket is. A Viber a speciális értesítéseken keresztül akkor is elérhet bennünket, ha kikapcsoltuk az alkalmazást. Csupán be kell állítanunk ezt a funkciót, és valóban nem maradunk le semmi sem!

Viber - Csevegések és hívások ingyen telefonálás, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.