Oszkár

oszkar Az Oszkár applikációval könnyen elérhető a pénztárcabarát és jó hangulatú közösségi utazás. Az android és iPhone készülékekre ingyenesen telepíthető alkalmazás remek megoldásokat kínál: nem kell többé a ritka és gyakran borsos áru járatokhoz igazodni, mert ezen a felületen gyorsan egymásra találhatnak az azonos irányba közlekedők. Az Oszkár app rugalmas, kényelmes és kifizetődő – mindennapi és alkalmi utazáshoz is.

Gyártó:
Megnevezés: Oszkár
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 969
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
4.3 (3 értékelés)

Mi az Oszkár?

A munkahelyünk más településhez köt bennünket, de nincs autónk? Meglátogatnánk a barátokat a hétvégén, de nem találunk megfelelő járatot? Az ingyenes Oszkár alkalmazás ezekre a helyzetekre kínál megoldást. Az átlátható felületen könnyedén pörgethetjük az útvonal-kínálatokat, és az autósoknak is egyszerű meghirdetni a feltöltésre váró üres helyeket. A sofőrök és az útitársak ezzel az applikációval kölcsönösen értékelhetik egymást, így segíthetnek másoknak dönteni a fuvar kiválasztásánál. Lendületes, rugalmas és megbízható az Oszkár app! Az utolsó pillanatok embereinek alakították ki a GPS pozíciós tájékozódást: élőben követhetjük az elindult járműveket, így akár útközben is csatlakozhatunk, illetve felvehetünk útitársat. Töltsük le az alkalmazást, és tervezzük meg már most jó áron az utazásainkat!

Oszkár app használata

Aki már megtapasztalta a közösségi felületek előnyeit, bizonyosan szeretni fogja ezt a közlekedés alkalmazást. Töltsük le, majd regisztráljunk. Lehetőségünk van Facebook-fiókos belépésre is, ami még gyorsabbá teszi a kezdő lépéseket. Az Oszkár app két legfontosabb funkcióját, az útitárs- és az útkeresést könnyen elérjük. Hozzunk létre új hirdetést az alkalmazás segítségével: adjuk meg az útvonal fontos adatait. Az indulási hely, időpont és ár mellett célszerű feltüntetni megállóhelyeket is, a részletes tájékoztatással nagyobb eséllyel szerzünk útitársakat.

oszkar-1
oszkar-2

A részletes keresőnek köszönhetően az Oszkár applikáció jelentősen kényelmesebbé teszi a közlekedést. A kívánt paraméterek beállítása után nekünk már csak ki kell választanunk a legördülő kínálatból a legjobb ajánlatot. Pörgessük át a listát, amely pontosan megmutatja, hogy a járművek aktuálisan hány üres helyet kínálnak, milyen egyéb kiegészítőkkel. Akár nagyobb baráti társaságok is találhatnak közös fuvart, és az Oszkárral már a kisállatunkat sem kell otthon hagynunk! Ha állatbarát autót és sofőrt választunk, a kedvencünkkel együtt utazhatunk. Az alkalmazás népszerűségének fontos alapja a bizalom. A fejlesztők lehetővé tették, hogy a felhasználók, utasok és sofőrök, kölcsönösen értékelhessék egymást a közös utazást követően. A visszaellenőrizhetőség így garantálja a korrektséget: a statisztikák mellett láthatjuk az adott személy népszerűségét is. Egy kattintással üzenetet küldhetünk vagy fel is hívhatjuk a számunkra szimpatikus kínálatot. A könnyedén ellenőrizhető profilok, az utazás alapos leírása, sőt, a pozíció-megosztás funkció nemcsak hasznossá, de igazán közösségivé teszi ezt az ingyenes applikációt!

Oszkár telekocsi telekocsi, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 64 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura