Parkl

parkl A Parkl Magyarország leggyorsabban fejlődő parkoló kereső szolgáltatása, amely innovatív parkolási és elektromos töltési megoldásokat kínál a modern autósok számára. Alkalmazása segíti a városi autózást, könnyen találhatunk parkolóhelyet az alkalmazásban hozzáférhető parkolók hálózatában, valamint egyszerűen intézhetjük az utcai parkolást is. A célja megreformálni a városi parkolást és elektromos töltést, kiszámítható parkolást biztosítva, valamint átlátható elektromos autó töltési folyamatot és készpénzmentes fizetési lehetőséget.

Gyártó:
Megnevezés: Parkl
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 189
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a Parkl?

A Parkl alkalmazás segítségével megtalálhatjuk a legközelebb eső Parkl rendszerű elektromos töltőt, valamint a töltés folyamatát is korszerűen és átláthatóan kezelhetjük. A hotelek, társasházak, irodaházak, parkolóházak és bevásárlóközpontok garázsaiban is megállhatunk és mindezt készpénzmentesen, biztonságosan fizetheted. A Parkl alkalmazás segít megtalálni az úticélhoz legközelebb eső Parkl rendszerű elektromos töltőt, ráadásul a töltés folyamata is korszerűen és átláthatóan kezelhető. A Parkl app segítségével elintézhetjük a parkolást és a töltést is, így nem kell aggódni a parkolópénzes pénztárakban vagy a töltőállomásoknál való fizetés miatt.

Parkl app használata

A Parkl app letölthető ingyen az Android és iPhone telefonra is. A telepítés után az alkalmazást elindítva, a felhasználó bejelentkezhet a saját fiókjába, vagy regisztrálhat újat. Az alkalmazásban található térkép segítségével kereshetjük a környékünkön elérhető parkolóhelyeket és töltőállomásokat, valamint lefoglalhatjuk a kiválasztott helyet. Továbbá beállíthatjuk az autó típusát, hogy az app megmutassa az adott típusú autó számára megfelelő töltőállomásokat. Az egyes parkolóhelyeket és töltőállomásokat értékelhetjük, így más felhasználók is láthatják, hogy melyik hely megbízható, illetve melyiknél voltak problémák. A parkolás és töltés díját készpénzmentesen tudjuk rendezni. Megtekinthetjük a parkolás és töltés időtartamát, valamint követhetjük a töltés folyamatát.

parkl-1
parkl parkolás, parkl budapest.
parkl-2
parkl töltő, budapest parkolás applikáció.

A Parkl alkalmazásban egy térkép segítségével átlátóan tájékozódhatunk a parkolási vagy töltési árakról, továbbá rá is szűrhetünk a különböző szempontok szerint a parkolóhelyekre vagy elektromos töltőállomásokra.

Nézd meg videón is

Parkl legjobb parkolás app, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.