Térképek és navigáció

terkep-navigacio A Térképek és navigáció nem véletlenül népszerű: az ingyenes okostelefon applikáció az egyik leginteraktívabb közlekedés tervező! A Googlemaps-nél is részletesebb felbontású térképek segítségével nemcsak célba érünk, de sok érdekességet is megtudhatunk az útvonalról. A Wikipédián rákereshetünk az izgalmas épületekre, vagy videókat nézhetünk. A közlekedés így sosem válik unalmassá, amellett, hogy pontosan oda érkezünk, ahova szerettünk volna!

Gyártó:
Megnevezés: Térképek és navigáció
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 486
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
3.5 (2 értékelés)

Mi a Térképek és navigáció?

Alapos és részletes útvonaltervet kínál az ingyenes Térképek és navigáció. Használata egyszerű, hiszen az Android telefon helyzetmeghatározása után már csak a célállomást kell rögzíteni, majd kiválasztani a legmegfelelőbb útvonalat. A letisztult felületen hihetetlenül sokféle térkép alapján tájékozódhatunk. A séta-imádóknak és a tömegközlekedést választóknak valószínűleg eltérnek az igényeik, a Térkép és navigáció épp ezért kínál személyre szabható, speciális térképeket. A helyi forgalom friss információival a dugók elkerülhetőek, a tömegközlekedési térképek valószínűleg a leggyorsabb útvonalakat kínálják majd. Akik viszont a környezetben gyönyörködnének, válasszák a sétára kifejlesztett változatot. A műholdas képek azonban még a helyi lakosokat is elkápráztathatják, hiszen a világűrből készített felvételek valóban különlegessé teszik ezt az ingyenes app-ot. Napfényes délutánra számítunk? Nézzünk rá az app pontos időjárás előrejelzőjére, és az megmondja, hogy jól tippeltünk-e!

Térképek és navigáció használata

Ez az ingyenes közlekedés alkalmazás senkinek sem hiányozhat az okostelefonjáról, aki időben szeretne érkezni, és útközben nem szeretne unatkozni. A gyors telepítést követően a felületen pillanatnyi helyzetünk jelenik meg. Ezért a helyi lakosok számára is kifejezetten praktikus a Térképek és navigáció app! Rendkívül logikus a felület, az alsó sávban található funkciókon keresztül kereshetünk, útvonalat tervezhetünk, de itt választhatjuk meg a térkép fajtáját, sőt, értékelhetünk, illetve továbboszthatjuk az érdekes információkat! Mindegy, mekkora távot tervezünk, az ingyenes alkalmazással igazán gyorsan összeállíthatjuk az útvonalat. Akár egy szomszédos országban történő kirándulást, vagy üzleti utat is megtervezhetünk – autóval, vonattal, biciklivel, és még gyalog is.

terkep-navigacio-1
terkep-navigacio-2

Bárhol is járunk, ne hagyjuk ki a Térképek és navigáció app interaktív lehetőségeit. A térkép alatt húzódó sávból egy mozdulattal előhívhatjuk a környék webkamerás felvételeit, videókat pörgethetünk, vagy a Wikipédiáról elolvashatjuk a helyszín különlegességeit. Természetesen, ne felejtsük el, ezek a funkciók jobban igénybe veszik az Android készülékek akkumulátorát is. A felhasználóélményért cserébe talán még a szalagszerűen futó reklámanyagok felett is szemet hunyhatunk.

Better Maps. GPS navigation. M utazási segéd, tovább az Android letöltés oldalra.