Valutaváltó

wise-valuta A Valutaváltó egy ingyenes app, amely lehetővé teszi az átváltási árfolyamok követését és szolgáltatók összehasonlítását. Az app segítségével egyszerűen ellenőrizhetjük az élő árfolyamokat, valamint hozzáadhatjuk a kedvenceinkhez a figyelt árfolyamokat. Az app továbbá lehetővé teszi, hogy összehasonlítsuk a különböző szolgáltatók árait és átváltási árfolyamait. Az árfolyamokat grafikonokon is megjeleníti az elmúlt 5 év vagy nap szerinti változásokkal együtt.

Gyártó:
Megnevezés: Valutaváltó
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 253
Kategória: Utazás
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a Valutaváltó?

Ha külföldre utazunk, vagy nemzetközi üzleti kapcsolatokat ápolunk, akkor biztosan előfordul, hogy szükség lesz valutaváltásra. Azonban nem mindegy, hogy hol és milyen áron váltjuk az pénzünket. Az ingyenes Valutaváltó app megmutatja az átváltási árfolyamokat és összehasonlítja a szolgáltatók árait. Az app használatával többé nem fogunk veszíteni a kedvezőtlen árfolyamok és az alattomos rejtett díjak miatt. Az app azonban nem kereskedési platform, és a benne található információk nem minősülnek pénzügyi tanácsadásnak. Mindent egybevetve, ha valutaváltásra van szükség, akkor a Valutaváltó app lehet az egyik legjobb választás.

Valutaváltó app használata

A Valutaváltó app használata rendkívül egyszerű, a benne lévő Wise pénznem-grafikonokkal könnyen ellenőrizhetőek az online árfolyamok, legyen szó az elmúlt 5 évről vagy csak az legutóbbi napokról. Az árfolyamokat egyéni preferenciáik szerint hozzá is lehet adni a kedvencekhez, így még kényelmesebb azokat elérni. Ha már készen vagyunk egy deviza utalásra, akkor a Valutaváltó app nagy egítség lehet, hogy összehasonlítsuk a különböző szolgáltatók árait és átváltási árfolyamait. Az árak és árfolyamok közötti különbségek áttekintése után könnyen kiválasztható a legjobb ajánlat, így spórolhatunk az ügyleteken.

wise-valuta-1
wise árfolyam, wise átváltás.
wise-valuta-2
wise valuta calculator, wise valuta alkalmazás.

A Valutaváltó applikáció nem csak egyszerű és könnyen használható, de még ráadásul ingyenes is. Érdemes kipróbálni azoknak akiknek gyakran van dolga devizával.

Currency Converter wise valutaváltás, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.