Facebook messenger

facebook-messenger A Facebook messenger chat alkalmazással ingyen küldhetünk üzenetet bárhol a világban az android és iphone készülékünkről. Ezzel az app-al minden forint a zsebünkben marad. Ha wifi kapcsolattal használjuk a Facebook Messengert, tárcsázás után bárkivel ingyen beszélhetünk. Nemcsak a Face barátainkat hívhatjuk fel nyugodt szívvel, hanem a mobil telefonkönyvünkből is bárkit. Csoportokat is létre hozhatunk, például azok számára, akikkel aktívan és sokat csevegünk. Az alkalmazással készített képeket azonnal megoszthatjuk a chat folyamban, elég csak egy mozdulat.

Gyártó:
Megnevezés: Facebook messenger
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 85 378
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
3.5 (115 értékelés)

Mi a Facebook Messenger?

Felháborodást keltett a Facebook-rajongók körében, amikor nem a megszokott formában látták viszont kedvenc applikációjukat az android és iphone készülékeken. Miközben a weben minden folytatódott a régi kerékvágásban, az okostelefonok Facebook-üzeneteit már csak kiegészítő app telepítésével lehetett elérni. A legtöbben kényszerként élték meg, hogy a Messengert is le kell tölteniük a megszokott chatelésekhez. Az applikáció-fejlesztők egy felhasználói élményt zúztak szét valójában, mondták többen! Viszont egy-két apró feladatot elvégző app-ok egyre sikeresebbek a piacon. A Facebook Messengert kifejezetten az üzenetek kezelésére alakították ki. Hiszen maga a beszélgetés is gyors folyamat, ezt próbálja élővé tenni a kiegészítő alkalmazás. Tény, hogy szinte azonnal hozzáférhetünk az üzenetekhez, és nem kell több lépésben, a betöltésre várva átnyargalnunk az egész Facebook-on. Sőt, a Messenger hamarosan egy többfunkciós felületté alakul, amelyen belül akár pénzt is utalhatunk a barátainknak.

Facebook messenger használata

A Facebook Messenger alkalmazás kifejezetten az üzenetek menedzselésére született. A Facebook-tól elválva egy olyan felületen találjuk magunk, ahol mindent az életszerű és felhasználóbarát chateléshez alakított ki. Az ingyenes letöltést követően a már jól ismert üzenet-felület vár bennünket. A legtöbb funkciót továbbra is megtaláljuk, még barátiabb formában. Az app hatalmas előnye, hogy nem kell kilépnünk egy beszélgetésből sem, ha a megosztani kívánt képeink között válogatunk. Az elölnézet problémamentesen megoldható. Sőt, más applikációkkal párhuzamosan is futtatható az üzenet-felület. A Facebook Messenger oldalai között jobbra-balra söpörve lépkedhetünk: az utoljára folytatott beszélgetéseken túl a teljes Facebook-körünket megtalálhatjuk. Az app lehetőséget ad az ismerősök csoportosítására is. A családi, baráti, munkahelyi körökkel mi magunk is könnyebben eligazodhatunk az információk között. A kereső funkciót is támogatja az ingyenes alkalmazás.

facebook-messenger-1
facebook-messenger-2

A Messenger-tagok bővítéséhez elég csupán a jobb alsó hozzáadás-ikonra kattintani, a telefonszám megadását követően máris a listánkra kerül az új ismerős. Képeket, videókat is megoszthatunk, és a beszélgetésből kimaradtaknak is továbbíthatjuk azokat egy mozdulattal. Különböző vicces figurákat ékelhetünk a chat-panelbe, és akár hangüzeneteket is küldhetünk. Ha engedélyezzük, hogy az alkalmazás meghatározza a helyzetünket, az ismerősök számára nyilvánossá válik épp hol érhetnek el bennünket. Szintúgy mi is könnyebben megtalálhatjuk a barátainkat. A Messenger azt is mutatja, aktuálisan ki aktív a felületen - akár a chat alkalmazásban, akár a Facebookon. Az utolsó menüpontban beállíthatjuk az értesítéseket, illetve a hang- és üzenetjelzések jellemzőit is.

Messenger sms applikáció, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.