Navigációs appok

A legjobb navigációs applikációk összehasonlítása, top navigációs appok magyarul. Összgyűjtöttük a legnépszerűbb applikációkat navigációs témakörben.
 • Geo Tracker - GPS Tracker

  gpstracker

  A Geo Tracker - GPS Tracker ingyenesen letölthető bármely Android- vagy iPhone-készülékre. Kifejezetten "rázós" terepekre készült el ez a nagyon okos nyomon követő alkalmazás: egyenetlen felületeken, hosszabb utazásoknál, erdős túrákon remekül teljesít. Rengeteg adatot rögzít és statisztikát is készít. A mentett információkat egy mozdulattal megoszthatjuk, a dicséreteken túl sokan hálásak lesznek nekünk egy nehezebb terep paramétereiért. A Geo Tracker - GPS Tracker appot már több mint egy millióan töltötték le.

 • Google maps

  google-maps A Google Maps segítségével mindenhova odatalálunk – a térképes alkalmazás ingyenes és offline térképmegoldást is biztosít. A Google Maps kiváló eszközt jelent a mindennapi tájékozódásban. Be kell látnunk, hogy az asztali számítógépeken használt Google Maps sok esetben fabatkát sem ér. Az utazásaink során, amikor igazán kellene, még egy laptop sem segíthet rajtunk igazán. Nem úgy az okostelefon vagy a táblagép, amely a Google Maps appal felvértezve hathatós navigációs segítséget jelent minden utazó számára.

 • GPS Navigation

  gps-navigation A GPS Navigation applikáció kiváló partnerünk lesz, amikor útra kelünk. Bátran rábízhatjuk magunkat, hiszen ezzel az alkalmazással biztosan nem tévesztjük el az úti célt. A beállítások átlátható menüpontjai pontosan vezetnek bennünket. Az OpenStreetMap nyilvános térképeivel irányító GPS Navigation tehát érthető parancsszavakkal és egy letisztult menüvel várja az autósokat. A POI pontok pedig bármikor kisegítenek, akár olajcseréről, akár egy finom kávéról vagy közeli benzinkútról legyen szó.

 • Here WeGo

  here-wego A Here WeGo egy ingyenes navigációs alkalmazás, amely segít a tökéletes útvonaltervezésben. Magyarországon is használható Android és iPhone készülékeken. Az appal többféle útvonal javaslatot is kapunk, beleértve a tömegközlekedési lehetőségeket. A Here WeGo alkalmazás segítségével megtervezhetjük az útvonalunkat, beleértve a busz, metró, villamos utazási lehetőségeket is.

 • Komoot

  komoot

  A Komoot egy olyan útvonaltervező alkalmazás, ami nemcsak a főbb útvonalakat, hanem a kisebb, alig ismert erdei ösvényeket is figyelembe veszi a túránk megtervezéséhez. Választható a kerékpár, azon belül országúti, mountain bike és tracking, ugyanakkor alkalmas terepfutáshoz, túrázáshoz is. A letöltése ingyenes és magába foglal egy kiválasztott régiót, de egy kisebb összegért örök hozzáférést kapunk a komplett világtérképhez. Ebben a konstrukcióban offline is le tudjuk tölteni régiónként az egész világot.

 • MapFactor

  mapfactor A MapFactor az egyik legjobb offline navigációs alkalmazás. Az ingyenes letöltést követően azonnal hozzáférhetünk a közösségi fejlesztésű OpenStreetMap adataihoz, így androidos mobillal és táblagéppel is gyorsan és egyszerűen érhetünk célba. A realisztikus megjelenítés megkönnyíti a járművezetés közbeni tájékozódást, ráadásul megtaláljuk a hang alapú navigálást is az app felületén. A MapFactor a napi munkarutinhoz, de hosszabb utazásokhoz is igazi segítség, valóban érdemes megnézni, mennyi mindent tud!

 • Maps Me

  maps-me A Maps Me applikáció bárhol és bármikor elérhető, ráadásul okostelefonnal már internet hozzáférés nélkül is böngészhetünk a világtérképen. Gyors és részletes útvonalakkal, visszajelzések alapján frissített információkkal ez az alkalmazás valóban az utazások legfontosabb kelléke. Naprakész és alapos, egy belföldi túrázáson, de egy távol-keleti kirándulásnál sem hiányozhat. A rendkívül részletes térképek segítségével könnyen rátalálunk a helyi kávézókra, múzeumokra, látványosságokra.

 • ORFK Rutin

  orfk-rutin Az ORFK Rutin ingyenes applikáció a közúti forgalomról ad teljes körű tájékoztatást, amelyet érdemes minden autóban ülőnek letöltenie az Android vagy iPhone készülékre. Az átlátható, könnyen használható és folyamatosan frissített alkalmazással elkerülhetjük a baleseti helyszíneket, informálódhatunk a pillanatnyi közúti feltorlódásról. A szöveges üzenetek és térképes helyzetjelentések egyéb eseményekről is pontos tájékoztatást nyújtanak. A Rutint saját útvonalunkhoz igazíthatjuk, és mindig értesít bennünket a közúti akadályokról.

 • OsmAnd

  osmand Az OsmAnd navigációs alkalmazás ingyenes letöltésével már offline üzemmódban is megtervezhetjük utazásainkat bárhol a világban. A népszerű applikációt már külföldön, vagy akár internetkapcsolat nélküli területen is kitűnően használhatjuk. Bátor, kalandvágyó természetűeknek és a kiránduló terepet előre biztosítóknak is kifejezetten ajánlott, mert nemcsak világtérképek tölthetőek le egy mozdulattal, de kiválaszthatjuk a legközelebbi kávézót, benzinkutat vagy hostelt is. Az app már magyar nyelven is használható!

 • Térképek és navigáció

  terkep-navigacio A Térképek és navigáció nem véletlenül népszerű: az ingyenes okostelefon applikáció az egyik leginteraktívabb közlekedés tervező! A Googlemaps-nél is részletesebb felbontású térképek segítségével nemcsak célba érünk, de sok érdekességet is megtudhatunk az útvonalról. A Wikipédián rákereshetünk az izgalmas épületekre, vagy videókat nézhetünk. A közlekedés így sosem válik unalmassá, amellett, hogy pontosan oda érkezünk, ahova szerettünk volna!

 • Waze

  waze A Waze olyan navigációs alkalmazás, amely információ-megosztással gördülékennyé és költséghatékonnyá teszi a közlekedés! Ingyenesen letölthető Android, iPhone és Windows Phone készülékekre egyaránt. A többség ennek a közlekedési app-nak szavazott bizalmat! A Waze a világ legnépszerűbb navigációs alkalmazása. Úgy működik, ahogyan egy valódi közösség: információ-megosztással segítik egymást a környékbeli tagok. A közölt adatok hasznosak, aktuálisak, így időt, pénzt és üzemanyagot is megspórolhatnak, akik rákapcsolódnak a Waze-csatornára.

Jelenlévők

Oldalainkat 63 vendég böngészi