Desktop programok

Desktop - Mozi & Videó

A legelterjedtebb multimédia programok, videólejátszó vagy szerkesztő szoftverek letöltése ingyen. Legyen szó médialejátszó programokról, tuner programról vagy akár egy jó videó rögzítő szoftverről, az alábbi listában ezt mind megtaláljuk. A házimozira beszerzett filmekhez konvertálóra vagy kodek kiegészítőre is szükség lehet.

Desktop - Segédprogramok

Ingyenesen telepíthető segédprogramok, szoftver kiegészítők, melyek lehetővé teszik további Windows programok futását. A legalapvetőbb plugin-ek és futtatási környezetek egy helyen. Szerezzen be különféle ingyen letölthető bővítményeket és kiegészítőket Windows rendszeréhez.

Desktop - Hálózat & Internet

Internetes vagy lokális hálózaton keresztül számtalan szolgáltatást futtathatunk, legyen az távoli asztal vagy torrent-en keresztüli letöltés. Összegyűjtöttünk néhányat a legtöbbet letöltött ingyenes szoftverekből, amik hasznosak lehetnek internetezés közben. Az alábbi listában találunk letöltés kezelőt, p2p programokat vagy fájlmegosztó szoftvereket.

Desktop - Biztonság

Biztonsági programok letöltése egy helyen. A legnépszerűbb ingyenes antivírus, tűzfal vagy böngésző biztonsági szoftverek. A vírusok, sypware-ek vagy más rosszindulatú programok veszélyt hordoznak magukban, hiszen személyes adatainkra szert tehetnek, lelassíthatják vagy legrosszabb esetben tönkre is tehetik számítógépünk operációs rendszerét. De jó ha gondoskodunk fontos adataink mentéséről is, amelyre ingyenesen letölthető adatmentő vagy archiváló szoftvereket kínálunk. Ezen felül szabadon használható titkosító, anonimitást végző vagy jelszóvédelmi programot is találunk.

Desktop - Fotó & Kép

A legnépszerűbb ingyenesen letölthető és felhasználható képnézegető, képszerkesztő és grafikai programok gyűjteménye. Frissítsen a legújabb Windows operációs rendszerre telepíthető fotókezelő szoftverekre. Az alábbi programokkal fotóalbumokat készíthetünk, kivághatjuk, átméretezhetjük, kinyomtathatjuk képeinket.

Desktop - Böngészők

A legjobb ingyenesen letölthető internetes böngésző programok, böngésző kiegészítők, broser plugin-ok egy helyen. Manapság nem könnyű eldönteni milyen böngészőt használjunk, mivel számtalan szoftvergyártó versenyez a legjobb böngésző címért. Az alábbi listában az internetezők körében legtöbbet letöltött browser programokat gyűjtöttük egy csoportba.

Desktop - Zene & Hang

Ebben a kategóriában audio eszközök, zenelejátszók, zeneszerkesztők találhatók, melyek ingyenesen letölthetők illetve használhatók. Többféle online rádió, mp3 lejátszó szoftver vagy zenei katalogizáló program került az alábbi listába. Haladóknak profi DJ keverőpult is beszerezhető.

Desktop - Kommunikáció

Ingyenes kommunikációs programok gyűjteménye, chat, voip és közösségi szoftverek letöltése Windows-ra. A csetelés ma már mindennapos dolog az internetezők körében. A legnépszerűbb csevegő programokat és internetes telefonálásra alkalmas szoftvereket szedtük össze. De ha videótelefonálni szeretnénk vagy akár videókonferenciát kezdeményezni, arra is itt találunk megoldást.

Desktop - Lemez

Ingyenes lemezkezelő szoftverek, a legújabb számítógépes optikai lejátszó illetve író programok, virtuális meghajtók, driverek letöltése egy helyen. Szinte minden asztali számítógépben van optikai lemez egység, CD, DVD vagy Blu-ray meghajtó. Összeszedtük a legnépszerűbb szoftvereket, amikkel a legtöbbet hozhatod ki belőlük.

Desktop - Irodai szoftverek

A legfontosabb ingyenes magyar office csomagok, irodai alkalmazások letöltése Windows operációs rendszerre. Egy jó szövegszerkesztő vagy táblázatkezelő program már szinte alap kellék a mai számítógépeken. Az alábbi listában ingyenes irodai alkalmazások, pdf megtekintő illetve tömörítő programok is megtalálhatók.

Desktop - Rendszereszközök

Windows rendszereszközök, operációs rendszer működését segítő programok letöltése ingyen. Ebben a kategóriában olyan szoftvereket gyűjtöttünk össze, melyekkel meggyorsíthatjuk és stabilabbá tehetjük számítógépünk futását. Az alábbi listából rendszert analizáló, profi töredezettségmentesítő és biztonsági mentésekért felelős programokat is letölthetünk.

Desktop - Vegyes

Mindenféle ingyenesen letölthető hasznos Windows programok, amik a fenti témakörök egyikébe sem illettek. A lista tartalmaz konvertáló szoftvereket, amelyek rengeteg formátumot kezelnek, vagy éppen népszerű fájlkezelőket, csomagoló programokat. Ide kerültek a tartalomkezelő szoftverek és a levelező programok is.

Desktop - Játékok

Számítógépes játékok letöltése ingyen többféle kategóriában. Ezekkel a játékokkal nem telik unalmasan az idő. A kalandjátéktól kezdve a kártya vagy táblajátékokon keresztül az ingyenes autóversenyig bármilyen pc game-et letölthetünk biztonságosan. Próbáld ki őket, egytől egyig ingyenesek és garantált szórakozást biztosítanak.

Desktop - Munkaasztal

Hasznos kiegészítő szoftverek gyűjteménye Windows asztalhoz. A legjobb deszktop programok letöltése ingyen. A képernyőkímélőktől kezdve a mesés háttérképeket menedzselő programokon keresztül az ingyenes multidesktop kezelőkig mindent megtalálunk. Tegyük élvezetesebbé a Windows asztalunk használatát az alábbi szoftverekkel.

Jelenlévők

Oldalainkat 59 vendég böngészi