Budapest GO (Bkk futár)

bkk-futar

A Budapest GO (Bkk futár) olyan ingyenesen letölthető, magyar nyelvű applikáció, amely segít a könnyű és pontos útvonaltervezésben, valamint végigkövethető vele bármely BKK-jármű útvonala és valósidejű menetrendje. Gördülékeny budapesti tömegközlekedést? Lehetséges! Nem véletlen a Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer, ismertebb nevén a BKK-futár, népszerűsége. Az új BKK-alkalmazás pontosan azt segít kivédeni, amire a korábbi fejlesztéseknek nem sikerült felkészülniük: a váratlan helyzeteket.

Gyártó:
Megnevezés: Budapest GO (Bkk futár)
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 6 140
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a BKK Futár (Budapest GO)?

Mostantól mobilra is letölthető az aktuális Budapest GO menetrend, valamint bármely, a fővárosban úton levő tömegközlekedési jármű nyomon követhető, épp merre tart, melyik megállóból pontosan mikor indul el. Ezen felül könnyen használható útvonaltervezőt is biztosít az app minden iPhonosnak, Androidosnak. Egy egész Budapestet behálózó információs rendszerhez csatlakozik, aki a BKK menetrendet letölti a telefonjára. A Budapest GO ugyanis nemcsak a buszmegállók kijelzőit, valamint az applikáció-használókat informálja, emellett az összes felszíni busz, villamos hangos és vizuális tájékoztatását is végzi. A járművek GPS-követőjének köszönhető, hogy percre pontos adatok olvashatók a BKK-s ingyenes változatán. Busz, troli, villamos, metró, hajó, HÉV - fix menetrend helyett tehát konkrét helyzetjelentést kap a mobil ezekről a járművekről. Így tervezhetőbbé válik a fővárosi járműhasználat, nem is beszélve arról, hogy a Budapest GO felhasználók időt és bosszúságot spórolnak meg. Természetesen, a hivatalos offline Budapest GO is letölthető, a már megszokott jármű- és megálló információkkal. Ez is valós segítség arra az esetre, ha a mobilnettel probléma adódna. A BKK-FUTÁR (Budapest GO) népszerű alkalmazása gördülékeny, jól felépített, és mivel sokoldalú, ezért jobban kivédhetőek a hibák is. Könnyebb kalkulálni vele, mint az interneten elérhető tervezett menetidővel.

Bkk futár (Budapest GO) használata

Felhasználóbarát a Budapest GO mobil applikációja, ami kifejezetten előnyére válik, hiszen azonnali és gyors megoldást várnak el tőle az app-letöltők. A viszonylag egyszerű dizájn és a jól felépítette felület könnyen elérhetővé teszi a funkciókat. Itt kezdd! - a letöltést követően ez a konkrét menüpont néhány lépésben átláthatóvá teszi a BKK-alkamazást. Egyértelmű felvilágosítást ad a szoftver használatáról, így a gyakorlott és a kevésbé járatos app-osok is seperc alatt kiismerhetik magukat a menetrend és az útvonaltervező lehetőségei között.

bkk-futar-1
bkk-futar-2

Az ingyenesen elérhető alkalmazás már indításkor megjelöli saját pozíciónkat, a betöltött térképen Ön itt áll elemre kattintva. A környék összes tömegközlekedési megállója is szerepel a felületen, kör formák jelzik a fel- és leszállási lehetőségeket. Kétujjas módszerrel nagyíthatunk illetve kicsinyíthetünk a térképen, ha pedig rábökünk a feltüntetett megállókra, a Budapest GO információt ad arról, melyik jármű mikor fut be a helyszínre. A jól szervezett app-nak köszönve azt is megtudhatjuk, a kiszemelt járat menetideje hogyan alakul a menetirányban. Elég csak a kiválasztott buszra, villamosra kattintani, a menetrend mobilos változata mutatja a várható indulási és érkezési időpontokat. A Budapest GO valószínűleg az egyik legjobban kiépített BKK útvonaltervező hozta létre, itt még az is beállítható, hogy legfeljebb mennyi gyaloglással számoljon az alkalmazás. Egyéb app-ok közül abban emelkedik ki, hogy valós idejű információkkal kalkulál, és nem a menetrendek off-line változatával. Az Útvonaltervezés funkció szintén egy lépéssel elérhető. Már ismert módon beállítható a kiindulási és érkezési pont, mikor kezdődjön, vagy mikor érjen véget az utazás, illetve a jármű típusa is rögzíthető. Nagy segítség, hogy a BKK-FUTÁR (Budapest GO) app-al az alacsony padlós buszok is megjelölhetőek - ez a paraméter a mozgáskorlátozottak számára különösen fontos.

BudapestGO (Bkk futár) útvonal tervező, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.