Adatvédelmi nyilatkozat

Általános rendelkezések

Jelen weboldal szolgáltatásait a (továbbiak: „Szolgáltatások"), az üzemeltető (továbbiakban „Szolgáltató") tartja fent az oldal látogatója, a (továbbiakban a „Felhasználó") részére.

A Szolgáltatás technikai hátterét az Üzemeltető biztosítja, a szervereken elhelyezett szoftverek üzemeltetését maga végzi. Az oldalon letölthető összes telepítőfájl a hivatalos gyártó oldaláról származik, *ellenőrzöttek és vírusmentesek. A vírusellenőrzést a VirusTotal végzi, de egyénileg is végrehajthatók vizsgálatok a letöltött fájlokon.

*Kivételt képezhetnek azon a gyártó által kiadott telepítőfájlok, amelyek online tartalomhoz fordulnak és további fájlokat töltenek le a telepítési folyamat közben. Ebben az esetben sajnos nem tudjuk garantálni a kártevőmentességet!

A felhasználó automatikusan elfogadja a szabályzatot, illetve tudomásul veszi a Szolgáltató Adatvédelmi Nyilatkozatát.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa, illetve annak működését időlegesen vagy tartósan szüneteltesse, illetve megszüntesse.

A weboldal használója elfogadja, hogy a weboldal módosításából, működésének felfüggesztéséből illetve megszüntetéséből eredő kárért a Szolgáltató sem a felhasználó, sem pedig harmadik személy irányába nem felelős.

Szolgáltató személyes adatnak tekint az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint személyes adatnak nyilvánított minden adatot, továbbá mindazon a felhasználó által megadott további információkat, melyek alkalmasak a személy elektronikus beazonosítására.

Adatgyűjtés

A szolgáltató rendszere automatikusan fogad információkat a felhasználóktól a weboldal használata során és ezek az információk tárolódnak a szerveren. Ilyen információk pl: Host, IP cím. Ezeket az információkat később a Szolgáltató statisztikai célokra felhasználhatja.

Az információ kezelése és felhasználása

A Szolgáltató a felhasználók adatait nem adja el és nem osztja meg 3. személlyel - kivételt jelent ez alól a hatóság adatkérelme!

A Szolgáltató nem küld a Felhasználónak kéretlen reklámajánlatokat.

Tartalom

A Szoftverhotel oldalon lévő szöveges tartalmak a szerkesztőink által készített egyedi szoftverleírások, melyeket szerzői jogok védenek. Annak lemásolása illetve más weboldalakon való felhasználása jogi következményeket von maga után.

Adsense hirdetések

Az oldalon a Google Adsense hirdetési keretrendszer használatával reklámokat jelenítünk meg. A Google rendszere felhasználók böngészési szokásairól adatokat gyűjt azért, hogy a hirdetési rendszert használó oldalakon a felhasználót érdeklő, releváns hirdetéseket jeleníthessen meg. Az Adsense hirdetési rendszerről további részleteket a Google adatvédelmi irányelveit tartalmazó oldalon talál.

Adatvédelmi álláspont változása

A Szolgáltató bármikor változtathat jelen dokumentumon, mely változásról feltünteti a weboldalon.

Jelenlévők

Oldalainkat 69 vendég böngészi