Facebook

facebook A Facebook alkalmazás új fejezetet nyitott a közösségi oldalak életében, a világhírű applikáció ingyen használható bármely okostelefonról. Garantáltan függőséget okoz - az első hetekben mindenképp. Interaktív felülete egy helyen biztosít mindent, amire igényünk lehet, ha közösségre vágyunk. Ismerősök, barátok, vélemények, hírek folynak át az alkalmazás felületén. A hihetetlen mennyiségű információ nemcsak programajánlóként, vitafórumként működik jól, de személyes kapcsolattartásra is kitűnő.

Tinder

tinder A Tinder alkalmazás az ismerkedés új formáját hozta el, amely ingyenesen letölthető és használható bármely android vagy iphone készülékre telepítve. A szabályok egy részét magunk szabjuk meg, és csak a számunkra szimpatikus személyek érhetik el a profilunkat. A Tinder app így igyekszik kivédeni a zaklatásokat, az ismerkedéssel járó veszélyeket. Egy roppant jó elképzelést építettek ki ezzel a appal. Könnyed szórakozás és romantikus randi - amint letöltöttük az alkalmazást, saját elképzeléseink szerint valósíthatjuk meg a társkeresést!

Névnapok

nevnapok A Névnapok praktikus alkalmazás, segít abban, hogy ne felejtsük el barátaink névnapját! Bárki ingyenesen letöltheti okostelefonjára. A száguldó hétköznapokban még akkor is szórakozottak vagyunk, ha előző nap, vagy épp reggel, ébredéskor még pontosan tudtuk, mely rokonunk vagy barátunk ünnepli a névnapját. A Névnapok alkalmazással elkerülhetőek a kellemetlen pillanatok. Sőt, időben értesülve apróságokkal is meglephetjük a családtagjainkat, ismerőseinket.

Instagram

instagram Az Instagram a legmenőbb fotós alkalmazás, amely jelenleg okostelefonnal elérhető. Bárki ingyenesen letöltheti. Az egész világ pixel-halom. Az Instagram alkalmazás ezt most be is bizonyítja! Az okostelefonnal készített fotónkat bárki megtekintheti, sőt, ha szeretné, nyomon követheti a profilunkat is, hogy ne maradjon le egy alkotásunkról sem. A sokoldalú app-pal szerkeszthetjük is a fényképeket - a valóságtól elrugaszkodott művészi montázsokon túl egészen a portréig mindent elbír a felület.

Badoo

badoo A Badoo társkereső alkalmazással most ingyen találhatunk barátokra, társakra. A népszerű weboldal már Android és iPhone készülékről is elérhető, így bármikor cseveghetünk egy számunkra szimpatikus ismeretlennel. Lehet, hogy mindketten épp egy irányba tartunk, vagy ugyanazon az utcán sétálunk, csak nem tudunk róla. A Badoo app kiváló eszköz arra, hogy ráleljünk a hasonló ízlésű és véleményű emberekre. Kifejezhetjük azt is, ha valakit szimpatikusnak találunk, és üzeneten keresztül azonnal kapcsolatba léphetünk vele.

Pinterest

pinterest A Pinterest képmegosztó egy ingyenesen letölthető android és iphone alkalmazás. Ha egyszer valaki elkezdi használni, nem fogja tudni abbahagyni. Remek app, mert sokféle érdeklődési kört felvonultat. Olyan mint egy hosszú-hosszú faliújság, csak mi választhatjuk ki, hogy mennyit, és mit szeretnénk látni rajta. Akit a hajfonatok érdekelnek, több száz képet láthat, nagyon kevés szöveggel. Ily módon a pinterest főként képeket mutat, és inkább a nők körében a népszerűbb. Szinte bármilyen téma előbukkan, a sporttól kezdve, a művészeten át, a design, a technika, a történelem világából.

Twitter

twitter A Twitter ingyenesen letölthető alkalmazás az android és iphone telefonokra. A Facebook-al ellentétben itt nem a képek dominálnak, hanem rövid üzeneteket írhatunk le benne. Az említett két alkalmazást azonban összehangolható. A Twitter szinte olyan, mint egy mini blogbejegyzés, amely nem lehet több, mint 140 karakter. Akár egy sms, csak ezt nem konkrét személynek küldjük el - egy nyilvános falra kerül, ahol a követőink olvashatják. Bárki követhet bennünket, és ez fordítva is igaz, így számunkra szimpatikusak nyomába eredhetünk.

Születésnap

szuletesnap A Születésnap nagyszerű emlékeztető, hogy sose felejtsük el a legfontosabb dátumokat - az alkalmazást bárki ingyenesen letöltheti okostelefonjára. Egyszerű és letisztult, hirdetésmenetes applikáció, amellyel valóban elkerülhetők a kínos pillanatok: biztosak lehetünk abban, hogy egy ünnepi alkalmat sem szalasztunk, ha a Születésnap ott hever az androidos készülékünkön! A barátaink és a rokonaik, munkatársaink legfontosabb évfordulóját előre jelzi, hogy a köszöntések, ajándékok megfelelő időben landoljanak.

Tumblr

tumblr A Tumblr applikációja új színt visz a Tumblr életébe! A Tumblr a világ legnagyobb és legismertebb mikro-blog szolgáltatója, amely nem létezhet saját alkalmazás nélkül. Az android és iphone applikáció elkészítése előtt csakis a hagyományos felület állt a felhasználók rendelkezésére. Ma már az átláthatóan működő és kényelmes app-ott is választhatja az, aki a Tumblr appal szeretne szövegeket, fényképeket, videókat, linkeket, idézeteket és hangfelvételeket közzétenni.

Névnapok, fontos dátumok

nevnapok-datumok A Névnapok, fontos dátumok az okostelefon és táblagép egyik leghasznosabb app-ja melynek köszönhetően bizonyosan elkerülhetőek a kínos pillanatok. Helyettünk is fejben tartja, nyomon követi a közelgő fontos eseményeket, és időben jelez, hogy az apró figyelmességre, egy doboz csokira vagy szál virágra is maradjon időnk. Nem veszítjük szem elől a lényeges történéseket: az állami ünnepeket éppúgy számon tartja a Névnapok, fontos dátumokat, mint a családi ünnepségeket.

ooVoo

oovoo Az ooVoo app nemcsak ingyenes, de kiváló közösségi alkalmazás! Kapjuk elő az androidos készülékeket vagy iPhone-okat, regisztráljunk, és máris kötöttségük nélkül beszélgethetünk barátainkkal bárhol a világban. Folyton megszakad a videó hívás, szemcsés a kép? Az ooVoo alkalmazás minőségi élményt nyújt, és a funkciókat is könnyen váltogathatjuk használat közben is. Arra tervezték, hogy kommunikáljon, ezért minden segítséget megad nekünk! Töltsük le, csatlakozzunk a több tízmillió ooVoo-shoz most!

Askfm

ask-fm Az Askfm app-pal mostmár nem kell elsüllyednünk izgalmunkban, sem kitérnünk a válasz elől ha kínos kérdést kapunk. Az ingyenes alkalmazást már Android és iPhone készülékkel és táblagéppel is elérhetjük. Valószínűleg nem ismerünk viccesebb közösségépítőt, az ASKfm-mel ugyanis bármit megkérdezhetünk barátainktól – akár inkognitóban is. A lehetőség valóban izgalmassá teszi ezt a rendkívül egyszerű és mégis nagyszerű programot.

Between - Private Couples

between-private-couples A Between - Private Couples ingyenes és különleges alkalmazás pároknak. Egyedülálló élmény, biztonságos kommunikáció és interaktív felület, amelyet androidos és iPhone készülékkel saját ízlésük szerint alakíthatnak ki. A közösségi appok legjobb funkcióit mind ismeri, azonban csak két felhasználó számára engedélyezi – vagyis minden titkot egy helyre gyűjthetnek a szerelmes párok. Események, emlékeztetők, kedvenc listák...Nemcsak hasznos, a Between igazán bensőséges is. Ti már letöltöttétek?

MSQRD

msqrd A MSQRD az egyik legviccesebb képmanipuláló program, amelyet most ingyenesen tölthetünk le bármilyen Android vagy iPhone készülékre. Dobjuk fel a profilképünk ezzel az egyedülálló programmal. Batman képébe bújnánk, esetleg űrhajósként menőbb? Most a népszerű zombi maszkok is itt sorakoznak a felületen. Az MSQRD alkalmazással most bármelyik álarcot magunkra ölthetjük, és a hihetetlen képen mi is nagyot nevetünk majd! Töltsünk le, és készítsünk közös fotót a barátainkkal, mert nagyon szórakoztató!

Periscope

periscope A Periscope videós alkalmazással élő adásban tájékozódhatunk a világ eseményeiről. Telepítsük ingyenesen Android vagy iPhone készülékekre, mert a segítségével új helyeket fedezhetünk fel, de mi magunk is valós időben tudósíthatunk a velünk történő eseményekről. Ez a közösségi app pótolhatatlan élményét nyújt az interaktív felület élő videóin keresztül. Vegyünk elő a Periscope vagy magyarul Periszkók app térképét, és tegyünk egy virtuális látogatást bárhol a világban. Telepítsük, hogy ne maradjunk le semmiről!

Vyclone

vyclone A Vyclone ingyenes app-pal akár egy izgalmas kisfilmet is összeállíthatunk okostelefonnal vagy táblagéppel. Minden buliban előkerülnek az Android és iPhone készülékek, fókuszál, élesít, kamera bekapcs – és indulhat a felvétel! A Vyclone alkalmazás kitűnő pár perces felvételek rögzítésére, azonban az igazi erőssége az, hogy egymás után kapcsolja ezeket. Erre akkor is képes, ha egy számunkra ismeretlen emberrel filmezünk egyazon helyszínen.

LinkedIn

linkedIn A LinkedIn már okostelefonra is letölthető alkalmazás, ami természetesen ingyenesen. Az android és iphone applikáció már jobb minőségű, mint a webes változat. Az üzleti hálózat okostelefonos felhasználói teljes mértékben elérhetik az Linkedln-t. Használata egyszerű. Az emberek többsége úgy tekint rá, mint egy online-önéletrajz gyűjtemény, és úgy próbálnak itt is ismerősöket gyűjteni, ahogyan azt más közösségi felületeken megszokták.

Swarm

swarm A Swarm ingyenes app már sokkal több, mint egy egyszerű check-inelős program. Androidos és iOS rendszerű készülékekre töltve a közösségi szórakozást élménnyé varázsolja, és még a kedvenc helyeinket is összegyűjti. Ízlett az étel, felpörgetett a zene? A check-inelés mellett jelöljük meg matricákkal, miért lett favorit az új kávézó – és szóljunk a barátainknak is. Sőt, ha élesítjük a GPS-t, az app könnyen összehoz velük bennünket. Ismerjük a környék minden klassz helyét? Töltsük le a Swarmot, mert biztosan tud újat mutatni!

Boo Randizás

boo-randizas A Boo Randizás társkereső alkalmazás egy új, népszerű választás a társkereső appok között. Letölthető ingyenesen az Android és iPhone készülékekre, és segít megtalálni a számunkra ideáli társakat. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy saját elképzeléseik szerint szabjuk meg a társkeresési szabályokat, és csak azoknak a személyeknek engedjük hozzá a profilhoz, akik szimpatikusak számunkra. A Boo alkalmazás egy nyitott platform minden nem számára, és a felhasználóik teljes jogot élvezhetnek a jelentésekre.

TikTok

tiktok

A TikTok a szórakoztató kisfilmek tárháza. A mobiltelefon applikáció lehetővé teszi, hogy böngésszünk a már feltöltött tartalmak között, ugyanakkor lehetőséget nyit saját videók készítésére és azok megosztására asztali alkalmazásként, vagy Android, illetve iPhone telefonunkon egyaránt, miután létrehoztuk saját TikTok fiókunkat, amelyet kedvünkre alakíthatunk egyéni ízlésünk szerint fénykép, bemutatkozó videó vagy akár önéletrajz feltöltésével illetve Instagram vagy YouTube csatornánk promótálásával.

Mi utcánk

miutcank

A Miutcánk egy ingyenesen letölthető közösségépítő app, a telepítést követően android és iPhone készülékkel is csak néhány mozdulat és máris feltérképezhetjük, hogy kivel is élünk egy házban, ha ezt eddig személyesen a liftnél nem tettük volna meg. Használatával könnyen felkutathatjuk a közelünkben élő segítőkész embereket és viszont tájékoztathatjuk őket arról, hogy mi szintén azok vagyunk. Újra felfedezhetjük, hogy milyen is jóban lenni a szomszédainkkal és az élet apró-cseprő dolgaiban segíteni egymást.

Bumble

bumble A Bumble alkalmazás az ismerkedés új formáját hozta el, amely ingyenesen letölthető és használható bármely Android vagy iPhone készülékre telepítve. A szabályok egy részét magunk szabjuk meg, és csak a számunkra szimpatikus személyek érhetik el a profilunkat. A Bumble app így igyekszik kivédeni a zaklatásokat, az ismerkedéssel járó veszélyeket. Egy roppant jó elképzelést építettek ki ezzel az appal. Könnyed szórakozás és romantikus randi - amint letöltöttük az alkalmazást, saját elképzeléseink szerint valósíthatjuk meg a társkeresést!

Happn

happn A Happn egy újabb, ingyenesen letölthető alkalmazás a társkereső, pár találó (tálaló!) applikációk már eddig is kissé zsúfoltnak mondható tengerén vagy, ha a másik irányból szeretnénk nézni, akkor egy újabb lehetőség, hogy végre megtalálhassuk szerelmünk egének álló csillagát. Az app ingyenes ugyan, de a különböző extra (?) funkciók eléréséhez bizony itt is a zsebbe kell nyúlni, még ha talán nem is olyan mélyen, mint más, hasonló lehetőségekkel kecsegtető mobiltelefonos alkalmazások esetében.