Mozilla Firefox

firefox A Mozilla Firefox egy ingyenes internet böngésző szoftver, amit a Mozilla Alapítvány fejleszt. Az internetezők körében a statisztikák szerint világszerte az első illetve a második helyen áll a böngésző toplistákon. Nyílt forráskódú szoftver, ami a szintén nyílt forráskódú Gecko böngésző engine-t használja. Számtalan Internet szabványt ismer, folyamatos a fejlesztés alatt van, az újabb verziók havonta kijönnek.

Google Chrome

Chrome letöltés A Chrome mindenki számára jól ismert Google ingyenesen használható böngészője, amely hamar népszerűvé vált az internetezők körében. A webes oldalak futását leegyszerűsíti, meggyorsítja illetve biztonságossá teszi a számunkra. Kis erőforrás igényű, tele van kényelmi funkciókkal, de mindemellett törekszik a használhatóságra. Könnyedén beimportálhatjuk az eddig használt böngészőink könyvjelzőit.

Opera

Opera letöltés Az Opera egy kis méretű, ingyenesen letölthető több platformon használható webböngésző. Tartalmaz többek közt IRC alapú csevegő klienst, RSS és Atom hírolvasót, valamint hagyományos és BitTorrent alapú letöltésvezérlőt is. A Presto nevű motorra épülve gyors és kényelmes böngészést tesz lehetővé. További előnyös tulajdonságai közé tartozik a látványos böngészőfül kezelés, a kifinomult könyvjelző elérés, valamint a helyesírás-ellenőrző modul.

Safari

Safari letöltés A Safari böngésző új verziója a Nitro motorra épül, amely gyorsabb böngészést tesz lehetővé. Lehetőségünk van privát böngészésre, többablakos megjelenítést biztosít, különböző blokkolásokat állíthatunk be. Beépített keresővel és letöltésvezérlővel van ellátva, támogatja az RSS-t valamint a megnyitott weboldalak 3D megjelenítését biztosító cover flow-t is tudja. A Safari-val élmény a böngészés, impozáns megjelenésének és sebességnek köszönhetően.

Microsoft Internet Explorer

Internet Explorer letöltés Az Internet Explorer 11 a már jól ismert Microsoft által fejlesztett böngésző, amelynek segítségével gyorsabban és biztonságosabban internetezhetünk, mint az eddigi verziókkal. Az Internet Explorer továbbra is támogatja a főbb webes szabványokat, a HTML5, a CSS3, a DOM specifikációkat. Bármilyen műveletet elvégezhetünk az interneten egyetlen érintéssel vagy a hagyományos kattintással. Egyik fontos újítása, hogy ez a kiadás már az iframe-eket Sandbox-ban futtatja.

Tor Browser

Tor Browser Bundle letöltés A Tor Browser Bundle egy az amerikai hadsereg által kifejlesztett titkosítási protokollra épülő anonimitást biztosító böngésző. Telepítése egyszerű, és már magyar nyelven is elérhető. A Tor név a The Onion Router, magyarul "A Hagyma Elosztó" rövidítése. Mostanra több mint százezer tor kiszolgáló fut egyidejűleg, és számuk egyre nő.

Comodo Dragon

Dragon letöltés A Comodo Dragon a Comodo által készített böngésző amely, a nyílt forráskódú Chromium-ra épül. Óriási előnye, hogy meglehetősen kevés memóriát és erőforrást használ, valamint hatékonyan védi a felhasználót elsősorban úgy, hogy csak minimális mértékben szolgáltat adatot a felhasználóról. Mindezen felül minden weboldal tanúsítványát behatóan ellenőrzi, hitelesíti az ott található SSL tanúsítványokat.

Torch Web Browser

Torch Web Browser letöltés A Torch Web Browser egy ingyenesen letölthető, Chromium alapú webböngésző, amely képes weboldalak megjelenítésére, közösségi média alkalmazások futtatására, torrentek letöltésére, online médiák megjelenítésére. Alkalmas a letöltések felgyorsítására, videók letöltésére is, valamint lehetőséget nyújt a torrent fájlok kezelésére is. A Torch egy all-in-one böngésző, amely számos más alkalmazás előnyeit egyesíti magában, így használata nem csak egyszerű, de kényelmes is.

Opera Béta

Opera Next letöltés Az Opera Béta korábban Opera Next, az Opera webböngésző egy különálló verziója, amelyet elsődlegesen fejlesztők számára dobtak piacra. A Béta különlegessége, hogy kifejezetten könnyűvé teszi a weben futó alkalmazások tesztelését. Az Opera Béta a hagyományos böngészőhöz képest teljesen új alapokon nyugszik, Chromium motorral működik, sok új kényelmi megoldással, valamint egy új oldalkezelési rendszert, amelyek gyorsabbá teszik a böngészést, illetve számos biztonsági újítást is tartalmaz.

Avant Browser

Avant letöltés Az Avant Browser az Avant Force által fejlesztett szoftver egy stabil, sokoldalú, a vélemények szerint gyors és felhasználóbarát böngésző. Internet Explorerre építették az alkalmazást, annak minden tulajdonságát magával hordozza. Egyetlen kattintással nyithatunk meg több a Kedvencek közé elmentett weboldalt. A kedvenceink közé felvett weboldalak saját ikonjaikat is elmenti. Sok extra funkciót találunk, tartalmaz például intelligens popup blokkolást is.

Dolphin3D Web Browser

dolphin3d A Dolphin3D Web Browser egy ingyenes böngésző Windowsra kifejlesztve, amely új bővítmények egész sorát ajánlja a felhasználónak. Ez az új és innovatív böngésző bármilyen más böngésző helyettesítésére alkalmas. Felhasználóbarát felületű, és rengeteg bővítménnyel rendelkezik, mint például a gyors filmek, zene- és játékalkalmazások, valamint a letöltések opció. Beépített média lejátszóval, képszerkesztővel és szövegfeldolgozóval is rendelkezik.

UltraSurf

UltraSurf letöltés Az UltraSurf egy cenzúraellenes, a személyiségi jogok védelmére megalkotott szoftver, amely abban segíti felhasználóit, hogy korlátozások nélkül érhessenek el minden tartalmat az interneten. A cenzúrázott, tűzfalakkal védett tartalmakhoz HTTP proxyk használatával fér hozzá, felhasználóit pedig titkosítási protokollok segítségével védi. A program ingyenesen használható, kisméretű és Internet Explorer vagy Firefox kiegészítőként is alkalmazható.

Netscape Navigator

netscape-navigator A Netscape Navigator egy olyan internetes böngésző, amelyet a Netscape Communication fejlesztett ki 2008 márciusában. A jelenleg az AOL tulajdonában álló böngésző Firefox motorra épült, és kiváló innovációkat találhatunk a böngésző oldalsávjába építve, mint amilyen a skin-ezhető felület, a letöltés vezérlő és a Netscape.com szociális hálóhoz vezető belső útvonal. A Netscape Navigator biztonságos és megbízható böngészőélményt nyújt a felhasználónak.

Visual Explorer

visual-explorer A Visual Explorer Ultimate egy ingyenes böngésző, amely játékos, rajzfilmszerű felületével egy igazán egyedi böngészőélményt biztosít. A többi böngészőhöz hasonlóan működik, a menü eszköztár nem jelenthet problémát senkinek. A Visual Explorer megfelelő alternatívát kínál a már létező böngészők lecserélésére. Sokérdekes bővítménye közül csak egyet kiemelve megemlíthetjük az úgynevezett álcázó eszközt, amely félig meddig átlátszóvá teszi az ablakot, meggátolva ezzel, hogy mások belepillanthassanak abba, amit épp nézünk.

Web Freer

webfreer A Web Freer a Chromium modellek nyílt forráskódjára épült, amely HTTPS (Hypertext Transfer Protocol over Secure Socket Layer) böngésző és adatvédelmi beállításokkal van ellátva. A Web Freer célja, hogy visszaadja a kényelmes böngészés érzését egy teljesen privát és védett környezetben. A Web Freer tehát úgy van megszerkesztve, hogy támogassa a HTTPS-t, és biztonságban megőrizze az Ön adatait. A HTTPS támogatás mindvégig jelen van, és blokkolja az IP cím megjelenítését, lehetővé téve ezzel az anonim böngészést.

Vivaldi Browser

vivaldi A Vivaldi Browser ingyenes böngésző, rendkívül szép dizájnnal, okos felülettel és rengeteg beállítási lehetőséggel. Alakítsuk a böngészőt is a személyiségünkhöz: válasszunk saját témát, állítsuk át a címsor és az ablakok helyzetét. Itt még saját gyorsbillentyű parancsot is hozzáadhatunk a felülethez. Ráadásul ilyen modern és hatékony könyvjelzőt talán még nem is láttunk. Felpörgeti a munkát és kényelmesebbé teszi a szabadidőt is. Legyen a böngészőnk is egyedi, telepítsük a Vivaldi Browsert!

Jelenlévők

Oldalainkat 55 vendég böngészi