Taxi appok

A legjobb taxi applikációk összehasonlítása, top taxi appok magyarul. Összgyűjtöttük a legnépszerűbb applikációkat taxi témakörben.
  • Bolt (Taxify)

    bolt

    A Bolt (Taxify) ingyenesen letölthető utazás megosztó app, a telepítést követően androidos és iPhone készülékkel is csak néhány mozdulat, hogy elérjük a legközelebbi sofőrt, autót. Egy modern és megbízható alternatíva a közlekedésben, hogy gyorsan és kényelmesen juthassunk célba. A felhasználóbarát felület pontosan mutatja, mennyit kell majd fizetnünk, így a pénztárcánk is szeretni fogja ezt a népszerű alkalmazást. Töltsük le a Bolt (Taxify) appot most, hogy a mobilunk könnyedén hazajuttathasson bennünket!

  • Uber

    uber Az Uber egy rugalmas, közösségi alapú taxis alkalmazás, ingyenesen letölthető bármely android és iphone telefonra. Az utazás teljesen új formája - elkerülhetjük a sorban állást és a foglalás körülményes folyamatát is. Elég csupán regisztrálni az Uber felületére, máris egy valóban pezsgő közösségbe csöppenünk, ahol az utazási igények és a szolgáltatások gyorsan egymásra találnak. Az út igénylését követően alig néhány percet kell várnunk a befutó járműre, hiszen valóban a hozzánk legközelebbi fuvart irányítják hozzánk.

Jelenlévők

Oldalainkat 28 vendég böngészi