Google fordító

google-fordito A Google fordító remek fordítási segítség minden helyzetben – offline módban is. Az alkalmazás okostelefonnal ingyenesen letölthető. A méltán népszerű Google Translate, azaz Google fordító szolgáltatás Android és iPhone applikáció formájában is elérhető. Az alkalmazás legnagyobb előnye a hagyományos webes felülettel szemben, hogy offline módban is használható, így a legeldugottabb helyeken is kihúz bennünket a nyelvi gubancokból. Az ingyenes Google fordító alkalmazás gyors segítséget jelent a mindennapokban, ha egy-egy szót vagy mondatot sürgősen meg szeretnénk érteni!

Google Sky Map

sky-maps A Google Sky Map applikációval magunk elé varázsoljuk az egész univerzumot - az Android vagy iPhone segítségével ingyenesen letölthető. A Google Sky Map egy kivételesen hasznos és érdekes alkalmazás, amely segít felfedezni a bennünket körülvevő univerzumot. Az embereket évszázadok, sőt évezredek óta foglalkoztatja az égbolt rejtélye. Különböző évszázadokban más és más magyarázattal szolgáltak arra vonatkozóan, mi van valójában a csillagok között. De csak az utóbbi időben jutottunk a tudományos fejlődés azon szintjére, ahol már alátámaszthatjuk a világűrről alkotott véleményünket.

Angol szótár

angol-szotar Az Angol szótár szótár a legegyszerűbb megoldást, ha angol bárhol is szótárra van szükségünk! A TinyAppWorks által fejlesztett ingyenesen letölthető angol szótár applikáció az egyik legjobb és leghasznosabb szótár alkalmazás, amit valaha láttunk. A felülete kellően letisztult, mégis gyönyörű. Egyszerűségével nem tereli el a figyelmet a lényegi dolgokról, mégis professzionális dizájnt képvisel. Az angol mellett német, francia, olasz, spanyol, portugál, svéd, finn, holland, cseh és horvát szótárakat tartalmaz, felugró reklámok nélkül!

Duolingo

duolingo A Duolingo az egyik legsikeresebb angol nyelvoktató program, ingyenesen letölthető Android vagy iPhone készülékre. A népszerű applikáció menüje magyar nyelvű, könnyedén használható, elég csupán napi néhány percet gyakorolni vele. Nem véletlen, hogy a Duolingo toronymagasan vezeti a nyelvtanuló programok népszerűségi listáját. A klasszikus, unalmas iskolai angolórákat el is lehet felejteni. A vicces és élvezetes grafika jól felépített, szakszerű nyelvi anyagot biztosít. Egyszerre fejleszti a szövegértési, írásos és beszédkészséget.

Fabulo

fabulo A Fabulo egyedi megoldásokon alapuló nyelvoktató alkalmazás, amely bárki számára ingyenesen elérhető és letölthető. A Fabulo gondolkodásra késztető nyelvoktató androidos app. Alapvetően a szókészlet bővítésére épül, de megtalálhatók benne a különböző kitöltős és kreatív feladatok is. Összességében a Fabulo egy érdekes, hatékony és hasznos nyelvtanulást segítő alkalmazás, amely számos különböző nyelven elérhető; többek között angolul, németül, olaszul, franciául, svédül...

Photomath

photomath A Photomath néhány másodperc alatt beolvassa a kérdéses feladatot, és közli velünk a megoldást! Egy érintésre megoldja a matematikai feladványokat ez az applikáció! A matektanároknak sem kell aggódniuk: habár az app valóban elvégzi helyettünk a munkát, azonban a folyamat részletes levezetésével inkább segíti, mint hátráltatja a számtan tanulását. Igazán kellemes a Photomath, hiszen okostelefonnal bárhol leolvashatjuk a feladványokat, akár a nyomtatott, akár online felületről befényképezhetjük.

Lumosity

lumosity A Lumosity app fitten tartja a gondolkodásunkat! Több tíz millióan töltötték már le androidos vagy iPhone készülékekre ezt az ingyenes alkalmazást, nem véletlenül. Teszteli, serkenti a memóriát, a figyelmet és egyéb gondolkodási képességeket. 25 féle torna – vagyis ennyi játékot találunk a Lumosity appon. Szórakozás és élmény? Ennél többet kínálnak a játékpályák, meg fogunk lepődni, milyen könnyen rászokunk a napi tréningre. Telepítsük most a Lumosityt, hogy az agyunk is tartsa a lépést a nagy pörgésben!

Madárhatározó

madarhatarozo A Madárhatározó az androidos készülékeken bárhova magunkkal vihetjük, így azonnal rákereshetünk a csodálatos hangú vagy meglepő külsejű egyedekre. Ráadásul ezt az intelligens app magyar fejlesztők terméke. A leggyakoribb madárfajokat rögzítették a felületen, hogy a több mint 150 darabot tartalmazó mintából a jellegzetességek beállításával kiderülhessen, mi épp melyikükkel találkoztunk. Ötletes és igazán szép a Madárhatározó, változatossága igazodik a madarak sokszínűségéhez.

Wikipedia

wikipedia A Wikipedia a világ első számú online enciklopédiája, már ingyenesen letölthető Android és iPhone telefonra is. A Wikipédia a legjelentősebb és a legnagyobb hasznos tartalommal bíró internetes adatbázis a világon. A kivételes jelentőséggel bíró tudástár a felhasználók legfőbb információs forrása lett. A mobileszközök - mobiltelefonok és táblagépek – terjedésével egyre nagyobb igény mutatkozott egy kényelmesebb és könnyebb felhasználói felületre. Ezt az igényt a web nem tudta kielégíteni, ezért szükség volt egy jó mobil alkalmazásra.

Coursera

coursera A Coursera online platform hallgatóinak száma már 1 millió felett jár, ennek az applikációnak a segítségével pedig okostelefonon keresztül is díjmentesen érhetjük el az izgalmas és tartalmas kurzusokat. A Coursera igazi szemléletformáló elgondolás, szinte nincs olyan tudományterület, amely kimarad a kínálatból, a társadalom- és természettudományok rajongói egyaránt megtalálják a helyüket. A regisztrációt máris egy online előadássorozat követi, a lezárásnál profi feladatok és tesztek várják résztvevőket, a sikeres vizsgáért pedig elismervény jár.

Angol nyelvtan

angol-nyelvtan Az Angol nyelvtan ingyen adja a tudást, az alkalmazás kezdőknek és haladóknak is rendkívül praktikus! Elég csak elővenni az Android-telefonunkat vagy a táblagépünket, minden nyelvtani szabályt és kivételt egy helyen találunk. A zsebünkben is elfér ez az intelligens alkalmazás. A teljes tartalom magyarul érhető el, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy bármit félreértünk. Készüljünk fel nyelvvizsgára már utazás közben is, böngésszük és ismételjünk az app-pal együtt! Töltsük le most az Angol nyelvtant!

Origami

origami Az Origami alkalmazással bárki eljuthat a legegyszerűbb papírhajtogatástól a japán művészetig, ingyenesen letölthető Andorid készülékekre. A papírhajtogatás művészete több évszázados, sőt évezredes múltra tekint vissza. A Step by Step Origami alkalmazás segítséget jelent, hogy ezt a kivételes tudományt megismerhessük, illetve gyakorolhassuk. Az applikáció ingyenesen letölthető, tehát bárki számára szabadon hozzáférhető, ha rendelkezik megfelelő készülékkel. Művészetkedvelőknek mindenképpen ajánlott kipróbálni, mert sok kivételes percet szerezhet!

Memrise

memriseA Memrise - Learn Languages Free alkalmazással élmény a nyelvtanulás. Nincs időnk a nyelvsulira, vagy a nyaraláshoz megtanulnánk néhány hasznos kifejezést? Elég csak telepíteni ezt az ingyenes appot bármilyen androidos vagy iPhone készülékre, és máris anyanyelvi beszélők segítenek bennünket a remek kiejtésben. Vége a magolós könyvlapozgatásnak: a Memrise egyszerre hatékony és vicces! Egyedi oktatóprogramot kerestünk? Még ma tanuljunk meg 5 új kifejezést ezzel az app-pal!

TED

ted A TED alkalmazással már Android és iOS rendszerű készülékekkel is elérhető a népszerű előadássorozat. Minden, amiről gondolkodni érdemes – a legváltozatosabb témák, a legkarizmatikusabb beszédek, amelyek 18 perc alatt megváltoztathatják a teljes szemléletünket. Szórakoztatva tanít a TED, az alkalmazással most bárhol meghallgathatunk egy újabb előadást, ráadásul magyar feliratozással. Már offline-lejátszást is kapcsolhatunk, hogy óvjuk a telefon töltöttségét. TED-re fel!

NASA App

nasa-app A NASA App csodálatos világa már néhány mozdulattal elérhető ezzel az ügyes alkalmazással! A NASA kutatásai és hihetetlen expedíciói a gyerekek és a felnőttek számára is rendkívül érdekes és tanulságos tudásanyaggal szolgálnak. Mindannyian szeretnénk jobban megismerni az univerzumot, amiben élünk, de ehhez nincsenek meg a szükséges eszközeink. A NASA applikációja viszont lélegzetelállító képeket és videókat tartalmaz, információval szolgál a különböző kutatásokról, híreket jelenít meg - valóban a Föld felett járhatunk vele!

Hungarian Audibooks

hungarian-audiobooks

A Hungarian Audibooks A Hungarian Audibooks hangos könyvtár egy remek, ingyenesen letölthető mobil app, ha már beleuntunk abba, hogy a zötyögő buszon éppen harmadszor sem sikerül ott folytatni a sort, ahol kellene, vagy éppen elfáradtunk a kapaszkodó és a kedvenc olvasmányunk (másik kezünkben esetleg a reggeli kávéval, tessenek kérem úgy megpróbálni lapozni... Na, ugye!) közötti zsonglőrködésbe a csúcsforgalom okozta rodeó közepén vagy épp csak szeretnénk egy könyvet egy nevesebb színész, esetleg egy lelkes amatőr tolmácsolásában meghallgatni.

Jelenlévők

Oldalainkat 113 vendég böngészi

Legújabb appok

2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. január 30