Facebook

facebook A Facebook alkalmazás új fejezetet nyitott a közösségi oldalak életében, a világhírű applikáció ingyen használható bármely okostelefonról. Garantáltan függőséget okoz - az első hetekben mindenképp. Interaktív felülete egy helyen biztosít mindent, amire igényünk lehet, ha közösségre vágyunk. Ismerősök, barátok, vélemények, hírek folynak át az alkalmazás felületén. A hihetetlen mennyiségű információ nemcsak programajánlóként, vitafórumként működik jól, de személyes kapcsolattartásra is kitűnő.

Gyártó:
Megnevezés: Facebook
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 77 153
Kategória: Közösségi
Értékelés:
3.2 (89 értékelés)

Mi a Facebook?

A Facebook-alkalmazással mindig képbe kerülünk a legfrissebb információkkal. Nyomon követhetjük, mi történik a világ másik részén, vagy átböngészhetjük barátaink hírfolyamát, és megtudjuk, épp mit csinálnak. A felületen képeket, videókat oszthatunk meg - amelyet nem maradnak reakció nélkül, bizonyosan hozzászól a környezetünk. Az interaktív app tehát a kommunikációban is fontos szerepet tölt be. Elmondhatjuk, milyen klassz és felemelő pillanataink voltak a nap folyamán, vagy, hogy merre jártunk. Nemcsak személyes vonatkozása van a Facebooknak, egyre több társadalmi szerveződés használja a felületet saját céljainak a megvalósításához. Hiszen mindenki elérhető egy vagy két mozdulattal! A fejlesztők remek felületet hoztak létre ahhoz, hogy a 21. század emberi megtalálhassák egymást, legyenek bárhol is a világban.

Facebook használata

Az alkalmazás kevés helyet foglal a telefonon, gyorsan letölthető. A használathoz egy saját profil szükséges. Érdemes a rólunk közölt információk beállításait átpörgetni - a opciókkal azt is korlátozhatjuk, hogy kinek mit jelenítünk meg az adatlapunkról, hírfolyamunkból, képeinkből. Ismerősök, barátok szerint is kategorizálhatjuk a Facebook-tartalmunkat. Ez több szempontból is hasznos. Kezünkben tarthatjuk az ellenőrzést saját adataink felett, illetve praktikusan tudjuk szétválasztani magánéletünket és nyilvános teendőinket. A hozzászólásainkat, hétvégi bulis lazulásunkat sem feltétlenül jó ötlet például a főnökünkkel megosztani. És, talán a képeinket sem.

facebook-1
facebook-3

A közösségi felületen bármelyik lépés könnyedén és gyorsan végrehajtható, jól szervezett az alkalmazás. Események, barátok, csoportok, üzenetek, hírfolyam... A Facebook csoportosításai felhasználóbaráttá teszik az app-ot. A kategóriákat a bal felső sarokban találjuk meg. A legtöbb időt a hírfolyamnál fogjuk eltölteni. Rajtunk múlik, honnan és milyen hírek kerülnek bele napról napra. Ha újabb adagnyi információ érkezik, a Facebook jelzi a frissülést - csak egy mozdulat, és máris olvashatjuk. A közösségi szerveződés kiváló hirdetőtáblája lett a Facebook. Valójában az az esemény, amelynek nincs saját adatlapja, nem is létezik. Legalábbis a köztudat számára. Nincs mit tenni, ha bármilyen szervezésbe csöppennénk, ne felejtsünk el készíteni egy Esemény-t az alkalmazás felületén. Természetesen praktikus is a lehetőség, látjuk, kik érdeklődnek, milyen a visszhang, ... A Facebook népszerűsége töretlen, mivel valóban széles körben képes kiszolgálni az igényeket!

Facebook közösségi alkalmazás, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.