Shazam

shazam A Shazam ingyenes zenefelismerő alkalmazás Android és iPhone készülékekre, bárki ingyen letöltheti. Hányszor történt már meg, hogy épp egy kellemes dallamot hallottunk a rádióban, de a cím és az előadó nevének ismerete nélkül képtelenek voltunk felismerni és megjegyezni. Ilyen esetekre vannak segítségünkre a zenefelismerő alkalmazások, mint például az ingyenesen letölthető és használható Shazam. Aki szívesen hallgat zenéket online módban, annak mindenképpen ajánljuk ennek az applikációnak a telepítését.

Radio FM

radio-fm A Radio FM alkalmazással több ezerre tornyosul azoknak az adóknak a száma, amelyeket már egy érintéssel elérhetünk Android-készülékkel. Zenét hallgatnánk? Keressük meg a favorit magyar adókat, vagy stílus alapján böngésszünk az app kínálatából. A hatalmas adatbázisban talk show-kat, zenei adókat, sportközvetítéseket találunk – országok szerint is átpörgethetjük a kínálatot, de a találati lista akkor is bőséges, ha rock vagy jazz műfajban keresgélünk.

TrackID

track-id A TrackID egy kiváló zenefelismerő alkalmazás Android telefonokra is, bárki ingyen letöltheti. Sokszor előfordul, hogy hallunk egy remek dalt, de a címét és az előadóját sajnos nem jelölték, vagy helytelenül írták ki. Sajnos, ilyen esetekben a dal a feledés homályába merül, ugyanis cím nélkül aligha találhatunk rá újból. Ezen segít a TrackID, amely a Sony által fejlesztett kiváló zenefelismerő alkalmazás. A használata roppant egyszerű, így bármikor azonnal előhívhatjuk és alkalmazhatjuk, ha szükségét érezzük.

Spotify Music

spotify-music A Spotify Music napjaink méltán legnépszerűbb zenehallgató Android alkalmazása! A Spotify Music üstökösként robbant be a köztudatba és rendkívül hamar ismertséget szerzett magának. Az ingyenesen letölthető Android alkalmazásnak köszönhetően a mobiltelefonok és táblagépek tulajdonosai is használhatják a zenehallgató applikációt. A Spotify Music app olyan szabadságot ad a felhasználóknak, ami igazán népszerűvé tette; használata gyors és kényelmes, a zenei tartalmak pedig letöltés nélkül is elérhetők.

Zongora tanár

zongora-tanar A Zongora tanár alkalmazással már okostelefonról is bárhol eljátszhatjuk a kedvenceinket. Kiváló zenetanár a kezdőknek, jó gyakorlópálya a haladóknak Töltsük le az ingyenesen app-ot most, és ismerkedjünk meg ezzel az ötletes felülettel. Lépésről lépésre kapunk utasítást a zongorabillentyűkhöz, azonban a dalokat további több mint százféle hangszereléssel kipróbálhatjuk a mobilunkon. Válasszunk dobot, elektromos gitárt, fuvolát vagy épp csellót, de a kürt hangján is megszólaltathatjuk a zenéket.

Metronome

metronome A Metronome zenei alkalmazással már bárhol megfelelően gyakorolhatunk a hangszerünkön. Elég csak Androidra telepíteni ezt az ingyenes appot, az okostelefonunkkal magunkkal vihetjük a ritmusfejlesztő Metronome-ot. A mobilváltozat kényelmessé és mobilissé teszi a használatát, és néhány koppintással már irányíthatjuk is. Az érintés alapú applikáció tökéletes alternatívája a valódi metronómnak, mert minden funkcióját nagyon jól ismeri. Telepítsük most a Metronome appot, és bízzuk rá a pontosságunkat!

SoundCloud

soundcloud A SoundCloud appal a közösségi zenehallgatásé a jövő – az ingyenes applikáció elérhető már Android és iPhone-on is! A SoundCloud lehetőséget kíván adni a zeneszámok teljesen legális és kényelmes megosztására. Rendkívül hamar sikeressé vált, mivel a kényelmi lehetőségeknek köszönhetően egyszerűbb lett a zeneszámok megosztása. Már nem volt szükség e-mailes csatolásokra és FTP feltöltésekre. Ennél sokkal lazább, gyorsabb és egyszerűbb módot kínál a SoundCloud. A közösségi zenehallgatás új lépcsőfokra lépett.

Music Volume EQ

music-volume-eq A Music Volume EQ alkalmazással ingyenesen érhető el a valódi hangminőség. Nem kell zeneipari szakembernek lenni ahhoz, hogy hasznát vegyük egy hangszínszabályozónak. Telepítsük az app-ot mobiltelefonra vagy táblagépre, és egy mozdulattal rátolhatjuk a basszust a zeneszámra, ha hiányolja a fülünk a hangzást. Rendkívül egyszerűen kezelhető, és ez az apró program még színesebbé teheti a zenehallgatási szokásainkat. Ne csak a fejhallgató kiválasztásában legyünk igényesek, hanem a hangzásban is figyeljünk oda a minőségre.

Karaoke Sing & Record

karaoke-sing A Karaoke Sing & Record a karaoke rajongók egyik kedvenc alkalmazása lesz! Androidos és iPhone készülékekkel teljesen ingyen érhető el, hogy bárhol énekelhessük a favorit zeneszámainkat. Végre nem kell várnunk a legközelebbi karaoke partyig, mert ezzel az alkalmazás mindig kéznél lesz több ezer sláger. Felhőtlen szórakozást kínál a Karaoke Sing & Record, és, ha eddig csak elbújva énekeltünk a tusoló alatt, most akár partyarc is válhat belőlünk. Az app bárkiből kihozza az énekest!

SoundHound Music Search

soundhound A SoundHound Music Search zenefelismerővel mindent megtudthatunk az éppen hallható dalról. Az ingyenes applikációval igazi zeneguruvá válik az okostelefonunk, amellyel bárhol és bármikor azonosíthatjuk a művet, a szerzőt vagy épp a címet. Az sem baj, ha nem megy fejből a zeneszám szövege. A SoundHound Music Search app szóról szóra mutatja a teljes dalt, így a buliknak, hangulatos kikapcsolódásoknak első számú kelléke lehet. Az alkalmazás nemcsak zenefelismerésben profi, aktuális híreket és sok-sok érdekes információt olvashatunk a felületen.

TuneIn Radio

tunein-radio A TuneIn Radio ingyenes alkalmazás több tízezer rádióadót gyűjt össze egy helyen, amelyet már egy kattintással elérhetünk okostelefonon vagy táblagépen keresztül. Ne maradjunk le a kedvenc rádióműsorunkról akkor sem, ha elutazunk, hallgassunk sporthíreket a világ bármely részén! A legjobb show műsorok, híradók és zenei csatornák mind ott lapulnak a zsebünkben. Indítsuk el a kedvenc BBC-műsorunkat, vagy egy elő meccsközvetítést. Keressük meg a legmenőbb zenei csatornákat, slágereket, vagy böngésszünk a klasszikus zenei repertoárból.

Voice Recorder

voice-recorder A Voice Recorder app segítségével már okostelefonnal, vagy akár táblagéppel is kiváló felvételeket készíthetünk el. Dokumentáljunk előadásokat, kapjuk elő a telefont a kedvenc együttesünk koncertjén, vagy csak diktáljuk le magunknak a fontos információkat – az így létrehozott hangfájlokat kiváló színvonalon érhetjük el. Az app jó minőségű felvételt készít, megfelelő hangerővel! Mindenki mobilján ott a helye ennek az apró, ám mégis nagyon hasznos Voice Recorder alkalmazásnak!

DJay free

djay-free A DJay free app-pal akár élőben is remixelhetjük a kedvenc zeneszámainkat! Az ingyenes alkalmazást a zene őrültek már Androidos és iPhone készülékkel is használhatják. Ügyesen betölti a Spotify-t, ahonnan bármikor felkeverhetjük a legnépszerűbb számokat. A mobiltelefonunkat most valóban egy profi dj szetté alakítja ez az applikációt. Állítsunk össze egy lejátszási listát, töltsük be, és máris indulhat a buli – akármelyik party hangulatát felpörgethetjük. Profiknak és kezdőknek is kötelező. Töltsük le!

Google Play Music

google-music A Google Play Music ingyenes alkalmazást ha letöltjük, több millió számot érhetünk el. A zenemegosztás egyik legjobb módját kínálja a Google Androidon keresztül. Az app különlegessége, hogy online tárolja a dalokat, így interneten keresztül bárhol és bármikor hozzáférhetünk a kedvenceinkhez. De nemcsak: már offline üzemmódban is meghallgathatjuk a legjobb albumokat, listákat – csak töltsük le azokat a mobilunkra. Igazi zenei felfedezést nyújt mindenki számára a Google Play Music app, miközben a tárhely nagysága miatt sem kell aggódni.

MusixMatch - Lyrics & Music

musixmatch A MusixMatch - Lyrics & Music alkalmazással most a világ legnagyobb zeneszöveg gyűjteményéhez csatlakozhatunk. Ne csak dúdoljuk, énekeljük is el – ezt az ingyenes appot már bármilyen androidos vagy iPhone készülékre könnyedén telepíthetjük. Olyan okos, mint egy zenefelismerő alkalmazás, de többet tud: töltsünk be egy számot a legismertebb zenei lejátszókból, vagy keressük ki a saját menünkből, és már mutatja is a szövegét. Telepítsük a MusixMatch – Lyrics & Music-ot, mert vele gyorsan felpörögnek a party-k!

Amazon Music

amazon-music Az Amazon Music az egyik legnépszerűbb zenelejátszó alkalmazás, amelyet az Amazon Mobile LLC fejlesztett. Az ingyenesen letölthető Android és iPhone alkalmazásban temérdek zene közül válogathatunk amit hallgathatunk okostelefonon keresztül. A telepítés után azonnal hozzáférhetünk, beleértve a magyar előadók dalait is. Az app lehetővé teszi a zeneletöltést, így a felhasználók kedvenc zenéiket hallgathatják offline módban is. A zenehallgatás online zenelejátszással történik, és a felhasználók számos lehetőséget kapnak a zenék személyre szabására, mint például a lejátszási listák szerkesztése és rendezése.

Jelenlévők

Oldalainkat 126 vendég böngészi

Legújabb appok

2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. január 30