Tinder

tinder A Tinder alkalmazás az ismerkedés új formáját hozta el, amely ingyenesen letölthető és használható bármely android vagy iphone készülékre telepítve. A szabályok egy részét magunk szabjuk meg, és csak a számunkra szimpatikus személyek érhetik el a profilunkat. A Tinder app így igyekszik kivédeni a zaklatásokat, az ismerkedéssel járó veszélyeket. Egy roppant jó elképzelést építettek ki ezzel a appal. Könnyed szórakozás és romantikus randi - amint letöltöttük az alkalmazást, saját elképzeléseink szerint valósíthatjuk meg a társkeresést!

Gyártó:
Megnevezés: Tinder
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 39 102
Kategória: Közösségi
Értékelés:
4.1 (16 értékelés)

Mi a Tinder?

Az ismerkedős applikáció kizárólag Facebook-felhasználóként érhető el. A tinderes profilunk egy része ugyanis ez alapján készül. Később törölhetünk a kölcsönvett képekből, a sorrenden is variálhatunk, ám csak a facebookos képek kerülhetnek a Tinder felületére. A fotók és a szöveges bemutatkozók az ismerkedés alapjai. Egy jobbra illetve balra söprő ujjmozdulat mindent eldönthetünk! A jobbra húzással a felek pozitív visszajelzést adnak egymásnak, a kölcsönös szimpátia pedig láthatóvá teszi az elérhetőségeket - így az ismerkedés egy újabb fokára léphetnek a tinderesek. Egyébként a profilok gyors döntésre inspirálnak: amikor valakit elutasítunk, vagyis balra söpörjük a felületet, az alkalmazás őt már soha többé nem kínálja partnerként.

Tinder használata

De mi alapján dönthető el, ki is illik hozzánk? A közös Facebook-ismerősök és a beállított érdeklődési kör alapján szerveződnek össze a megjelenített profilokat - az alkalmazás ezek alapján válogat, kit is ajánljon nekünk. A Tinder valóban gyorsan letölthető applikáció. Menüi átláthatók, könnyen kezelhetők. Mint korábban is említettük, a képi tartalmat a Facebook határozza meg, amennyiben változtatnák, elsősorban ott tegyük meg. Nagyon fontos, hogy a Profilt maradéktalanul kitöltsük, erre sokan csak egy idő után döbbennek rá. Az 500 karakteres bemutatkozás lehet akár egy Twitterre mutató link, akár egy idézet, vagy frappáns gondolatcsokor - fontos tájékozódás a felhasználóknak, ebből alkothatnak véleményt rólunk! A letöltés után a telefonunkra érkezik egy kód, ezzel tudjuk aktiválni a Tindert. A Beállításokkal szabjuk meg a keresés alapfeltételeit, és saját alapadatainkat is rögzíthetjük.

tinder-1
tinder-2

Az életkorunkat szintén a Facebook közli a Tinderrel. A szűréseket követő találatok között előfordulhatnak hibák, például 25-35 év korhatárral mégis egy 54 éves személyt ajánl az app - azonban a legtöbb esetben jól kezeli a paramétereket. A legtöbb időt a Főoldalon töltjük majd, itt pörgethetjük a beérkező profilképeket, a balra küldés egy elutasítást jelent. Azonban megtörténhet, hogy csupán a személy képeit szerettük volna megtekinteni, és óvatlanul nyúltunk a képernyőhöz, az okostelefon pedig balra söprésként érzékelte a mozdulatot. Ilyenkor sajnos nincs mit tenni, nem vonható vissza az unszimpatikus döntés. Ha valaki nagyon megtetszik Super Like-ot küldhetünk neki, amit egyből megkap a kiszemelt. A kölcsönös érdeklődésről az Üzenetek menüben kapunk jelzés, akár azonnal chat-kapcsolatba is léphetünk a másikkal. Amennyiben kiderül, mégsem volt jó döntés, a beszélgetés ablakának jobb felső sarkában törölhetjük a partnert - a Tinder pedig úgy kezeli az esetet, mintha elutasítottuk volna a szimpátiát, vagyis többé nem ajánlja fel kapcsolati lehetőségként. A Tinder valóban egy modern társkereső alkalmazás!

Tinder társkereső, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.