ORFK Rutin

orfk-rutin Az ORFK Rutin ingyenes applikáció a közúti forgalomról ad teljes körű tájékoztatást, amelyet érdemes minden autóban ülőnek letöltenie az Android vagy iPhone készülékre. Az átlátható, könnyen használható és folyamatosan frissített alkalmazással elkerülhetjük a baleseti helyszíneket, informálódhatunk a pillanatnyi közúti feltorlódásról. A szöveges üzenetek és térképes helyzetjelentések egyéb eseményekről is pontos tájékoztatást nyújtanak. A Rutint saját útvonalunkhoz igazíthatjuk, és mindig értesít bennünket a közúti akadályokról.

Gyártó:
Megnevezés: ORFK Rutin
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 4 034
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi az ORFK Rutin?

A Rutin alkalmazás a közúti információk egyik legjobb forrása. Az autósok számára nagyon fontos, hogy friss és megbízható adatokhoz juthassanak, ezt teszi lehetővé az Országos Rendőr-főkapitányság saját fejlesztésű applikációja. A rövid, szöveges üzenetek mellett térképes megjelenítés segíti az eligazodást, így még útközben is könnyen értelmezhetőek a tájékoztató adatok. A népszerű applikációt az ország bármely részében használhatjuk. Ha pedig külföldre készülünk, telepítsük az ingyenes Rutin applikációt, amely Határinfóval segít eltervezni a menetidőt. Az első értesítések általában a felhasználók bejelentésére épülnek, ezért különösen hasznos, hogy később ezeket az információkat a helyszínről is visszaigazolja az ORFK. Mindenképpen kiszámíthatóbbá teszi a közlekedést ez a kitűnő app!

ORFK Rutin használata

Az ingyenes letöltést követően azonnal személyre szabhatjuk a Rutin app-ot, érdemes megismerkedni a lehetőségekkel. A könnyen kezelhető, letisztult felület nem küld felesleges adatokat. A felugró ablakból válasszuk ki azokat a megyéket, amelyekről később szöveges üzeneteket és térképes értesítést kapunk. A gyakran utazóknak érdemes az összes régiót kijelölni, azonban még hasznosabb, ha a Beállítások menüpontban a Lekérdezés módját pozícióhoz kötjük. Ekkor a saját útvonalunkhoz igazodik a pontos tájékoztatás. A Régiók mellett továbbá autópályákat is kiválaszthatunk!

orfk-rutin-1
orfk-rutin-2

A tájékoztató üzenetben a közúti forgalomkorlátozás vagy baleset pontos GPS koordinátái mellett az esemény várható időtartamát is közli a Rutin. Mindenkinek érdemes az okostelefon vagy iPhone-készülékére letölteni ezt a közlekedési app-ot, hogy útközben is értesülhessen a legfrissebb változásokról. Hiszen a váratlan feltorlódás bosszúságot okoz, pedig a legtöbb esetben elkerülhetőek a baleseti helyszínek is. A Rutin ingyenes alkalmazásnál beállíthatjuk azt is, pontosan melyik időszakban kérjük a tájékoztató üzeneteket, valamint az értesítés hangját is megválaszthatjuk. Igazán megkönnyíti a közúti közlekedést ez az applikáció!

RUTIN forgalmi információk, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.