AccuWeather

accuweather Az AccuWeather időjárás-előrejelző applikációval tervezhetővé válnak a napok, és ingyen letölthető az Android vagy iPhone telefonjára! Pontos és interaktív, személyre szabottan közli az időkép aktuális információit, a látványos megjelenítés pedig bárkivel gyorsan megkedvelteti ezt a mobil app-ot. A helyi időjárásról percre kész adatokat kapunk, de a világ akármelyik városáról tájékozódhatunk. Így tervezhetővé válik akár egy délutáni programunk, vagy hétvégi kirándulás is, de utazások időzítésében is nagy segítség az előrejelző funkció.

Weather & Clock

weather-clock A Weather & Clock az egyik legnépszerűbb androidos alkalmazás, gyors és pontos tájékoztatást ad az időről és az időjárásról. Néhány mozdulattal már a világ legtávolabbi pontjáról is tájékozódhatunk - ez az időjárás előrejelző applikáció segít abban, hogy mindig naprakészek legyünk. Ugyanakkor az egyik legfontosabb funkciója, hogy saját környezetünkről folyamatosan friss adatokhoz juthatunk. Böngészhetünk napi, heti prognózisok között, az előrejelzéseket pedig megoszthatjuk a közösségi oldalakon.

Időkép

idokep Az Időkép egy magyar nyelvű folyamatosan frissülő időjárás előrejelző alkalmazás, amely már okostelefonról vagy táblagépről is könnyen elérhető. Hihetetlenül interaktív felülettel értesülhetünk a pillanatnyi időjárásról, és az előrejelző funkcióknak köszönhetően is láthatjuk, pontosan mi várhat ránk az elkövetkező napokban. Már az egész ország területéről hozzáférhetünk az élő időjárási térképekhez, de webkamerákon keresztül is teljesen hiteles képet kapunk, bárhol is legyünk.

Időjárás Magyarország XL PRO

idojaras-magyarorszag Az Időjárás Magyarország XL PRO elsőrangú időjárás-előrejelző app. Gyors és praktikus megoldás! Elég csak telepíteni az androidos telefonra, és máris hozzájutunk a legfrissebb országos és nemzetközi adatokhoz. A szép és okos applikáció mindenki igényét kielégíti, az óránkénti lebontás, a radarfelvételek és a realisztikus ábrázolás pedig kényelmessé teszik a hétköznapokat. Az Időjárás Magyarország XL PRO app-pal mindig tudni fogjuk, mit húzzunk magunkra, amikor kilépünk az otthonunkból.

Ébresztőóra

ebresztoora A Ébresztőóra szinte minden pontja testre szabható, akár a klasszikus reggeli ébresztést bíznánk rá, akár egy pontos időkijelzést várunk tőle. Rendkívül kis helyet foglal el, mégis az egyik legfontosabb alkalmazás. Töltsük le az okostelefonunkra, vagy akár a táblagépünkre az ingyenes Ébresztőóra app-ot, hogy időben ébredhessünk fel. Mondassuk fel vele az időt, vagy egy érintéssel méretezzük nagyobbra a kijelzőt. A népszerű alkalmazás rengeteg beállítási lehetőséget tartalmaz, akár egy hónapokkal későbbi dátumra is kérhetünk emlékeztetést.

1Weather

1weather A 1Weather app-al bárhol a világban azonnal hozzájuthatunk a legfrissebb időjárás-előrejelzéshez, ingyenesen letölthető az alkalmazás az android és iphone készülékekre már magyar nyelven is. Stílusos és modern - a mobil applikáció látványos módon tájékoztat minden időjárást érintő információról, változásról, az értesítések pedig könnyen és egyszerűen alakíthatóak. Térképekkel, grafikonokkal még átláthatóbb, mire is számíthatunk az elkövetkező egy hétben, hagyjuk-e otthon az esernyőt, vagy inkább ne is tegyük ki a lábunkat nélküle!

Élő időjárás

elo-idojaras A Élő időjárás alkalmazás már az első pillanatban megszerethető: pontos és részletes adatokkal, valamint elképesztően szép témával találkozunk a felületen. Ez az időjárás előrejelző most a legszebb módon mutatja, milyen idő vár ránk, ha kilépünk a négy fal közül. Az animált háttérképek pedig nyomon követik a prognózisokat, így el sem kell olvasnunk, elég csak előkapni az okostelefont, vagy táblagépet, és egy pillantást vetni a legfrissebb képre.

Windfinder

windfinder A Windfinder app kihagyhatatlan vitorlázáshoz, szörfözéshez, vagy siklóernyőzéshez. Az ingyenes alkalmazáshoz elég csak egy androidos vagy iPhone-készülék, hogy friss információkat kapjunk a szélirányról, a szélsebességről és a várható hőmérsékletről is. A kitesurfe-őrültek és a vitorlázók pedig nem nélkülözhetik a részletes hullám-előrejelzéseket sem. A Windfinder felületén grafikonok is segítik a könnyű tájékozódást. Nemcsak Magyarországból naprakész, ez az app igazi világjáró!

Köpönyeg

koponyeg A Köpönyeg az egyik legszebb és legpontosabb időjárás alkalmazás. Androidos vagy iPhone-mobilra telepítve ingyen böngészhetjük a legfrissebb adatokat és előrejelzéseket. Már nemcsak Magyarország, hanem több tízezer külföldi város prognózisát mutatja meg 10 nappal előre. Belföldi kirándulásokhoz és külföldi nyaralásokhoz kiváló segítség – megtervezhetjük minden egyes szabadnapunkat, és még azt is megtudjuk, ha kizárólag esernyővel érdemes munkába indulnunk. A virtuális béka most tényleg megmondja!

Időjárás 14 nap

idojaras14 Az Időjárás 14 nap alkalmazás már 3 óránként szállítja a legfrissebb időjárás-előrejelzéseket. Az androidos mobiltelefonokra ingyenesen telepíthető app-pal az ország egész területén helyhez kötött, aktuális adatokat olvashatunk a hőmérsékletről, szélerősségről, csapadékmennyiségről, de kiránduláshoz is kitűnő segítség. Külföldi utakhoz bátran használhatjuk. Az Időjárás 14 nap alkalmazás látványos műholdképekkel teszi még követhetőbbé az időjárás alakulását. Érdemes telepíteni, mert szép és nagyon okos.

Időjárás - Weather

idojaras-weather Az Időjárás - Weather alkalmazással most azonnal elérhetőek a legfrissebb információk minden okostelefon- és Android-felhasználó számára. Helyettünk is folyamatosan figyelemmel kíséri a hőmérséklet- és időkép változásokat, így az esernyő sem foglalja majd feleslegesen a helyet a táskában. Ez az egyszerű alkalmazás segít elkerülni, hogy elázzunk, megfázzunk, vagy túlöltözve izzadjunk a napsütésben, ugyanis óránként lebontva pörgethetjük át az aktuális hőfokot.

Alarm Clock Plus

alarm-clock-plus Az Alarm Clock Plus olyan sokoldalú ébresztőóra alkalmazás, amit ingyen elérhet bárki Android vagy iPhone készülékkel. Nincs hatékonyabb (és bosszantóbb), mint matekpéldára ébredni? Az Alarm Clock Plus mobil ébresztővel akár feladvány is készíthető, hogy csak a sikeres megoldást követően kapcsoljon ki a csengő. Remekül szemlélteti ez a kreatív ötlet, milyen multifunkcionális beállításokat tartalmaz az applikáció. A megválasztható háttérképen túl számos módon és szinte végtelen alkalommal rögzíthető az ébresztés időpontja.

Sense Flip Clock & Weather

sense-flip-clock-weather A Sense Flip Clock & Weather appal egy sokoldalú és megbízható időjárás előrejelző alkalmazást kapunk. Vonzó felülettel, számos beállítási lehetőséggel és igazán részletes prognózissal bármikor tájékozódhatunk az időjárásról és a pontos időről. A témán és az ikonokon túl magunk állíthatjuk be, hogy a képernyőre helyezett alkalmazás widgetje milyen adatokat mutasson. Egy mozdulattal értesülhetünk a várható csapadékmennyiségről és a szélerősségről is.

Weather and Radar

weather-radar A Weather and Radar ingyenes alkalmazást bárkinek érdemes letöltenie, akinek fontos, hogy folyamatosan frissülő adatokkal tájékozódhasson a napi és heti előrejelzésekről. Kirándulások, utazások tervezésében nélkülözhetetlen, de nem érdemes utcára sem lépni sem anélkül, hogy átfutottuk volna, mi vár ránk odakint: számíthatunk-e lehűlésre, esetleg erősebb szélre. Bárhol és bármikor kisegíthet bennünket ez a népszerű app, hiszen részletes leírást és adatokat találunk nemcsak a környezetünkről, de a világ bármely városáról is.

Transparent Clock and Weather

transparent-clock-weather A Transparent Clock and Weather lehet a legjobb választás ha egy színes és igazán testre szabható óra és időjárás alkalmazást keresünk. Az okostelefonra és Android-készülékekre letölthető app olyan jól szervezett, hogy a kijelzőre tekintve a hőmérsékleten túl sok más fontos információhoz is hozzájutunk. Ha szeretnénk, egyszerre követhetjük nyomon jelenlegi tartózkodási helyünk időjárását egy másik városéval, akár a világ túloldaláról is.

Minimalist Clock

minimalist-clock A Minimalist Clock app egy rendkívül szép időkijelző, most ingyenesen juthatunk hozzá ehhez a nagyon sokszínű és hasznos funkcióhoz. A látványos alkalmazásokért rajongóknak igazán jó hír, hogy szép widget kerülhet az okostelefon vagy a táblagép képernyőjére. Már 20 féle megjelenítési formából választhatunk, amelyet azután valóban saját ízlésünk szerint formázhatunk meg. A színeken és alakzatokon túl az információkat is alakíthatjuk, hogy egy igazán nekünk tetsző Minimalist Clock Widget legyen a szemünk előtt.

Google Óra

google-ora A Google Óra az egyik legnépszerűbb Android alkalmazás, amely segít a mindennapi élet szervezésében. Teljesen ingyenes és magyar nyelven is elérhető. Telepítése után megnyitva a felhasználóbarát felülete miatt nagyon kedvelik a telefontulajdonosok, és rendkívül könnyen kezelhető. Az app segítségével egyszerűen állíthatunk be ébresztéseket, időzíthetünk időmérőket, és visszaszámlálót ami jelez ha letelt a beállított idő.

The Weather Channel

the-weather-channel A The Weather Channel az egyik legnépszerűbb időjárás alkalmazás Android és iOS alapú telefonokra. Természetesen a legfontosabb funkciója a minél pontosabb időjárás előrejelzés, de rengeteg pluszt is kapunk, ha letöltjük, mint például szerteágazó hőmérsékleti adatok, csapadék, szél, páratartalom, légnyomás, napkelte és napnyugta információk, valamint térképen is meg lehet nézni az időjárási adatokat. Az alkalmazás ingyenesen letölthető és több nyelven is elérhető.

Meteora

meteora A Meteora app segítségével aktuális időjárási adatokhoz juthatunk, valamint időjárás előrejelzéseket kaphatunk a következő napokra, különösen Magyarország területén. A Meteora alkalmazás nagyon hasznos lehet azoknak, akik szeretnének hiteles forrásból időjárási adatokat kapni, különösen akik szabadtéri tevékenységeket terveznek. Több ezer időjárási állomás adatait használja fel, hogy friss adatokat és előrejelzéseket nyújtson.