Facebook Messenger

facebookmessenger A Facebook Messenger programmal böngésző nélkül is bejelentkezhetünk és csetelhetünk Facebook-os ismerőseinkkel. Ez minden bizonnyal nagy szerencse azok számára, akik nem szeretnének egész nap a közismert közösségi oldalon böngészni ahhoz, hogy csevegni tudjanak barátaikkal. Érdemes kipróbálni aki sokat Facebook-ozik, nem egy bonyolult program. Naprakész legfrissebb verzió innen bármikor letölthető.

Viber for Windows

Viber for Windows letöltés A Viber for Windows a Skype-hoz hasonló szolgáltatásokat nyújtó Voice Over IP telefon számítógépre. A Viber annak köszönheti a népszerűségét mobiltelefonokon, hogy beépül a telefon menürendszerébe így hagyományos telefonhívások helyett is könnyedén használható. A Viber Desktop for Windows PC-s verzió, de SMS-t és videó hívást is indíthatunk rajta. A számítógépes verzióban telefonszámunk alapján a teljes kontakt listánk ugyanúgy elérhető mint a telefonunkban.

Skype

Skype letöltés A Skype alkalmazás világszerte elterjedt népszerű csevegőprogram. Az ismerőseinkkel való mindennapi kapcsolattartás egyszerűvé válik a szoftver segítségével. Azonnali üzenettel megszólíthatjuk ismerőseinket, telefonhívásokat kezdeményezhetünk, de webkameránkat is használhatjuk mindeközben. A Skype-on keresztül fájlcserélésre is van módunk, és még számtalan lehetőség vár ránk a Skype használata közben.

TeamSpeak

TeamSpeak letöltés A TeamSpeak egy ingyenesen letölthető online kommunikációs szoftver. Ez a VoIP program lehetővé teszi felhasználói számára, hogy bizalmas csatornákon keresztül élőszóban beszélgetést folytathassanak egymással, akárcsak egy telefonos konferenciahívás során. A szóbeli kommunikáció a játék során nagy előnyt jelent, hiszen így a játékosok kezét nem foglalja le a csetelés, így a reakcióidő is lecsökken. Használják az oktatásban is, tanórák online megtartására, de még az üzleti szférában is alkalmazzák.

ManyCam

ManyCam letöltés A ManyCam egy kreatív, szórakoztató webkamera alkalmazás, amely segítségével kedvünk szerint manipulálhatjuk a kameránk által közvetített képet. Letöltése és használata teljesen ingyenes. A szoftver igazi különlegessége azonban nem ez, hanem az, hogy automatikusan képes alkalmazkodni a közvetített kép változásaihoz. A ManyCam speciális arcfelismerő rendszeres segítségével nyomon követi, merre mozdulunk a képen, és a beillesztett grafikákat is ennek megfelelően mozgatja.

Yahoo Messenger

yahoo messenger download A Yahoo Messenger egy ingyenesen letölthető, regisztráció segítségével használható Internetes üzenetküldő program. A szolgáltatásba való belépéshez szükséges egy Yahoo! ID, azaz regisztráció a Yahoo! rendszerében, amely egyéb más szolgáltatáshoz is hozzáférést biztosít a számunkra. Miután megvan a Yahoo azonosítón, egy olyan chat programot kapunk, amely garantált felhasználói élményt nyújt számunkra.

Messenger Plus

messenger plus A Messenger Plus! vagy MSN Plus egy a Windows Live Messenger és a Skype programokkal együtt használható program, amely különböző plusz funkciókkal bővíti azokat. Módosítható vele a Messenger és a Skype megjelenése, beállításai és viselkedése. A programhoz számos felhasználók által tervezett skin és script érhető el a hivatalos adatbázisból. A szoftver ingyenesen letölthető, cserébe azonban reklámokat jelenít meg. Jelenleg 22 nyelven érhető el, köztük magyarul is.

Facebook Chat IM

facebook-chatim A Facebook Chat IM nem rendelkezik semmilyen lényegesen nagy újítással, de igencsak egyszerűvé teszi a barátainkkal való kapcsolatfenntartást és interakciót. Segítségével egyenesen a számítógépes asztalról cseveghetünk barátainkkal, anélkül, hogy be kellene lépnünk a Facebook-ra. Ennek köszönhetően nyugodtan böngészhetjük az Internetet, nézhetünk egy filmet vagy épp dolgozhatunk. A felhasználó felülete egyszerű, jól kezelhető.

ooVoo

ooVoo A ooVoo egy webkamera szoftver, amely lehetővé teszi, hogy videóbeszélgetéseket és konferenciákat folytassunk ismerőseinkkel. Emellett folytathatunk szöveges és audio beszélgetéseket is, egyszerre akár tizenkét emberrel, vagy hat fővel konferenciabeszélgetésben. Ezen felül lehetőségünk van telefonhívások kezdeményezésére. A program ingyenes és igen kis erőforrás igényű, több platformon, így Windows operációs rendszeren is futtatható.

ICQ Chat

ICQ letöltés A ICQ Chat egy ingyenesen letölthető, online üzenetküldő szolgáltatás, amelynek segítségével a felhasználók azonnali üzeneteket válthatnak egymással írásban és szóban, vagy akár webkamerán keresztül. Az ICQ 6 verzió óta integrált módon lehetőségünk van arra is, hogy a szoftver segítségével bizonyos előre meghatározott, limitált mennyiségű SMS üzenetet küldjünk bármilyen mobilhálózatra ingyenesen.

Camfrog Video Chat

Camfrog Video Chat A Camfrog Video Chat egy ingyenesen letölthető és felhasználható webkamera szoftver. Világszerte rengetegen használják arra, hogy webkamerán keresztül kommunikáljanak egymással, videokonferenciákat szervezzenek, fájlokat osszanak meg egymás között. Felhasználói chat szobákat hozhatnak létre, amelyeket a szolgáltató vagy saját maguk működtethetnek. A program használata egyszerű, és több célra is használható, ezért igen népszerű az internetezők körében.

mIRC

mIRC letöltés A mIRC egy online kommunikációs alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy felhasználói írásban kommunikáljanak egymással. A felhasználók azonnali üzeneteket válthatnak egymással privát üzenetben vagy IRC szervereken található nyilvános csatornákon keresztül. Az egyik legsokoldalúbb, egyben legnépszerűbb IRC kliens, amelyet egyedi script-nyelvének köszönhet.

Mumble

Mumble A Mumble egy ingyenes VoIP (Voice over IP) kommunikációs program, amellyel gyorsan és könnyedén kommunikálhatunk szóban bárkivel az interneten keresztül. Mint a legtöbb hasonló programot, elsősorban a Mumble-t is arra tervezték, hogy a segítségével könnyebben tarthassák egymással a kapcsolatot az online játékok felhasználói, ezen kívül azonban nyilván még sok felhasználási területtel rendelkezik.

Jelenlévők

Oldalainkat 44 vendég böngészi