Mobile appok

Közlekedés

A legjobb közlekedést segítő ingyenes applikációk egy helyen! Az alkalmazások segítségével gyorsan és kényelmesen vásárolhatsz autópálya matricát. Egy pillanat alatt fizetheted meg a parkolás díját, menetrendeket listázhatsz és egyéni útvonaltervet készíthetsz, minimalizálhatod a taxi költségeket, értesülhetsz a traffipaxok helyéről, elkerülheted a balesetek és útlezárások helyszíneit. Olyan mobiltelefonos appokat mutatunk neked, amelyek gyorsabbá, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a közlekedést. Töltsd le és használd őket rendszeresen!

Utazás, helyi infók

Az utazás öröm, ha pedig kényelmesen és megfontoltan tehetjük, akkor még inkább. Az alábbi ingyenes okostelefon alkalmazások nem csak megkönnyítik az utazás szervezését, de szebbé is teszik a nyaralást. Az utazás alkalmazások segítségével a szállásfoglalás csupán egy perc idődet veszi igénybe, itt találhatsz különböző térképes alkalmazásokat, valamint utca- és városképeket tekinthetsz meg, múzeumok és látványosságok információit böngészheted, illetve más utazók értékeléseit olvashatod.

Időjárás, óra

A mindennapi életünket könnyítik meg az órával és időjárással kapcsolatos mobil alkalmazások. A legjobb ingyenes időjárás előrejelző applikációkat válogattuk össze számodra. Olyan valós idejű időjárás alkalmazások, amelyek gyakorlatilag a világ minden pontján használhatók, bármerre is élj vagy utazz. Radar- és esőtérképeket tekinthetsz meg, levegőminőségi adatokat olvashatsz, testreszabási lehetőségeket használhatsz. Kellemes dallamokkal rendelkező ébresztőóra alkalmazást is ajánlunk számodra, hogy minden nap jól induljon.

Szórakozás

A szórakozás témájú mobil applikációk segítenek abban, hogy tartalmasabban töltsd el a szabadidőd. Szeretnél egy jót nevetni vagy programot keresel estére? Az ingyenes Android alkalmazások megkönnyítik a dolgod. Ha unatkozol, a vicces alkalmazások kellemes szórakozást tartogatnak számodra, de ha komolyabb időtöltésre vágysz, akkor is megtalálod, amit keresel. Olvass e-könyveket, keress egy jó filmet estére vagy találd meg azt a koncertet, amire szívesen elmennél! Itt számos letölthető Android alkalmazás közül válogathatsz.

Fitnesz, egészség

Mindannyian szeretnénk egészségesebbek, fittebbek és sportosabbak lenni. Az ingyenesen letölthető sport alkalmazások Neked is segítenek ebben! Az applikációk mérik és dokumentálják a teljesítményed, ennek függvényében pedig személyre szabott tanácsokkal látnak el. Segítségükkel olyan ingyenes személyi edzőre tehetsz szert, aki elfér a zsebedben. Ha szeretnél egészségesebb lenni, megváltoztatni az életstílusod vagy egyszerűen csak a boldogságra törekszel, akkor érdemes körülnézned a telefonos alkalmazások között.

Eszközök

Olyan ingyenes mobil eszköz alkalmazásokat ajánlunk számodra, amelyek hasznosak lehetnek a mindennapi életedben. A telefonod kezelésében számos olyan applikáció letöltésére lehet szükséged, amely kényelmesebbé vagy biztonságosabbá teszi a napi használatot; telepíts megbízható antivírus szoftvert, használj irodai eszközöket, hangrögzítőt vagy fájlkezelőt! Az eszközök között olyan mindennapi alkalmazásokat is találhatsz, mint a zseblámpa funkció vagy a vonalkód olvasó. Ezek az eszközök sok esetben nélkülözhetetlenek bizonyulhatnak.

Kommunikáció

A telefon az online kommunikáció legkényelmesebb eszköze. Az ingyenes kommunikációs alkalmazások között megtalálhatók a legnépszerűbb böngészők, üzenetküldők és online applikációk. Ma már nem kell percdíjat fizetnünk azért, hogy a világ másik felén élő barátainkkal beszélgethessünk. Még akár HD minőségű videóhívásra is van lehetőség. Ezek a mobil alkalmazások forradalmasítják a kapcsolat tartást; a közösségi média és a hagyományos csatornák összefonódásából megszületett a kommunikáció új generációja.

Közösségi alkalmazások

A közösségi alkalmazásoknak köszönhetően új lehetőséget nyíltak a kapcsolatok keresésében és fenntartásában. Ezeknek az ingyenes applikációknak köszönhetően bármikor elérhetjük barátainkat, rokonainkat és ismerőseinket; megoszthatjuk velük a nyaraláson készült fotóinkat, gratulálhatunk a születésnapjukra vagy csak egyszerűen érdeklődhetünk hogylétük felől. A közösségi mobil alkalmazások lehetővé teszik, hogy mikroblogot vezessünk, szakmai önéletrajzot töltsünk fel magunkról vagy megkeressük a rég nem látott barátainkat.

Vásárlás

Az online vásárlás mára teljesen hétköznapi gyakorlattá vált. Számos érv szól mellette, otthonról kényelmesen végezhetjük a termék kiválasztását, vásárlói véleményeket olvashatunk, ár összehasonlítást végezhetünk... Természetesen az Android és iPhone alkalmazások között is megjelentek az online vásárlást lehetővé tevő letölthető applikációk. A gyűjteményben egyaránt megtalálhatók a magyar és a külföldi kereskedelmi és apróhirdetési oldalak ingyenes alkalmazásai, amelyek használatával a termékek vásárlása gyorsan és kényelmesen intézhető.

Fényképezés

A letölthető fényképkezelő alkalmazásoknak köszönhetően a telefonos fényképezés új korszaka kezdődött el. Ma már a készülékek alkalmasak kiváló minőségű fotók készítésére, így létjogosultságot nyertek azok a mobiltelefonos applikációk, amelyek a fotók professzionális kezelését teszik lehetővé; a létrehozott fotók minősége egy érintéssel automatikusan javítható, a képek különböző effektekkel gazdagíthatók, matricákkal és jelölésekkel, igény szerint vághatók és forgathatók. Ha saját mémet szeretnénk létrehozni, néhány érintés után az is lehetséges.

Zene és hang

Az ingyenes zenei alkalmazások új színt vittek a zene világába. Az alábbi applikációknak köszönhetően közösségi zenehallgatásra, dalfelismerésre és hangszerkesztésre nyílik lehetőség. Végre legális keretek között kényelmesen küldhetjük el ismerőseinknek a kedvenc zenéinket. A közösség erejének köszönhetően felfedezhetjük azokat a dalokat, amelyek nekünk is tetszhetnek, megtalálhatjuk azokat a stílusokat, amelyek örömöt okoznak számunkra. A zenei appok letöltése után a telefonunk életre kell, lendülettel és ritmusokkal telik meg.

Film, videó

A letölthető videó alkalmazások segítségével a kisfilmek megtekintése kényelmesebbé és egyszerűbbé válik. Ha vicces vagy hasznos videó anyagokat keresel, netalán az aktuális hírekről és eseményekről szeretnél tájékozódni, akkor ezek az ingyenes applikációk a segítségedre lesznek. Ma már nem csak a legnagyobb külföldi portálok híreit követheted, hanem a hazai online lapok újdonságait is. A média alkalmazásoknak köszönhetően mindig jól értesült lehetsz, akár olvasni szeretnél, akár videó formájában tekintenéd meg a tartalmakat.

Oktatás

A mobilra letölthető oktatási alkalmazások méltán népszerűek, a letöltés után másodpercek alatt hasznos és érdekes információkhoz juthatunk. Ezek az ingyenes alkalmazások nagyon nagy segítségünkre vannak, ha tudományos információra van szükségünk, ha meg kell értenünk egy idegen nyelven írt szöveget vagy a tanulásban van szükségünk segítségre. Egyes alkalmazások a tanulás módszertanát is ismertetik, így hatékonyabbak és sikeresebbek lehetünk. Ezeknek a mobil alkalmazásoknak köszönhetően mindenki tanulhat valami hasznosat.

Játékok

A legtöbben szeretünk játszani és mindannyian szeretjük elütni az időt, ha épp unatkozunk, várnunk kell az állomáson vagy épp utazunk hazafelé a suliból vagy a munkából. A letölthető játék alkalmazások sok kellemes percet okozhatnak, hiszen rendkívül kreatív, látványos és élvezetes megoldásokat vonultatnak fel. Sokan a legújabb és legfejlettebb ingyenes játékokat keresik, mások pedig a jól bevált kártya- és táblajátékoknál maradnak. Válogatásunkban biztosan találsz olyan letölthető játékokat, amelyek segítenek elütni az időt, ha épp unatkozol.

Személyreszabás

Alakítsd saját igényedhez az Android és iPhone készüléked menürendszerét és képernyőjét! Az okostelefonok és táblagépek gyári beállításai nem minden esetben teljesítik az elvárásainkat. Mivel a kijelző a mobil leggyakrabban használt felülete, érdemes széppé és gyakorlatiassá tenni a kiegészítők segítségével. Ízlésedhez illő főképernyőt állíthatsz be, új funkciókkal bővítheted a kijelzőt, valamint az alsó részében gyorsindító ikonokat helyezhetsz el. Töltsd le és ismerd meg a személyre szabás lehetőségeit, hogy a vonzó külsőt és a telepített alkalmazások felügyeletét rábízhasd ezekre a népszerű appokra.

Baba Mama

A babavárást számtalan applikációval tehetjük könnyebbé. Ebben a kategóriában megtalálhatóak a legfontosabb ide vonatkozó appok Android és iPhone készülékre egyaránt! Szert lehet tenni a babánk növekedésével kapcsolatos információkra, minden fázisáról tájékozódhatunk a terhességnek Legyen szó menstruáció figyeléséről, terhesség követésről vagy méhösszehúzódás számlálásról, itt erre is találhatunk megoldást. Számtalan hasznos alkalmazás létezik, ami segíthet a várandósság egyes szakaszaiban. Kismama tornára, edzésre is létezik applikáció, ha pedig már világrajött az apróság, bébi kamerákra is szükség lehet.