MX Player

mx-player Az MX Player a világ egyik legjobb videólejátszó alkalmazása okostelefonra. Ha olyan videó lejátszó alkalmazásra van szükség, ami bármikor bevethető, amin nem fognak ki a különböző videó formátumok, mindeközben naprakész és még a dizájnja is szép, akkor az MX Player remek választásnak bizonyul. Miért ne próbálnánk ki ezt az ingyenesen letölthető és használható applikációt, amely talán a legtöbb pozitív értékelést kapta a kategóriájában? Egy próbát mindenképpen megér, ha videó lejátszó alkalmazásra van szükségünk.

YouTube

youtube A YouTube a világ legnépszerűbb videómegosztó alkalmazása, Android és iPhone telefonra is elérhető! Természetesen a YouTube sem maradhat ki a sorból! A világ legnagyobb videómegosztója hivatalos video alkalmazással rukkolt elő, ami új színt visz a mobil felhasználók hétköznapjaiba. Az app-nak köszönhetően a mobil eszközökön is egyszerűbbé és kényelmesebbé vált a YouTube csatornák figyelése és követése - gyorsan és egyszerűen elérhetjük kedvenc videóinkat, zenéinket, akár teljes filmeket is.

MinDig TV

mindigtv A MinDig TV ingyenes alkalmazással dőljünk hátra nyugodtan, mert már utazás közben is tévézhetünk bárhol Magyarországon. Androidos vagy iPhone készülékünkkel kapcsolódjunk be élő adásokba, lapozzunk bele a műsorújságba, vagy hallgassunk rádiót. Mozduljunk ki a négy fal közül, hiszen a tv élménye már bárhol megvalósulhat. Böngésszünk a csatornák és a műsorok között, állítsunk be emlékeztetőt – a MinDig TV app mindent megtesz azért, hogy ne maradjunk le kedvenc adásunkról. Töltsük le, mert nagyon okos!

GIPHY for Facebook Messenger

giphy A GIPHY alkalmazással most ingyen juthatunk hozzá a világ egyik legnagyobb GIF-gyűjteményéhez. Az internet legjobb GIF-jei most mind egy helyen! Az animált képek uralják a közösségi oldalakat, nem véletlenül, hiszen kreatívvá és izgalmassá teszik a kommunikációt. Hatalmas mennyiségű és változatos tartalommal várja az app a felhasználókat. Töltsük le, hogy újabb és újabb darabokkal frissíthessük fel posztjainkat, chateléseinket! Keressük meg a kedvenc filmünk vagy a favorit showmanünk ihlette GIF-eket.

Dubsmash

dubsmash A Dubsmash ingyenes applikációnál viccesebb videó alkalmazás aligha létezik! A leghíresebb zeneszámokhoz, a legvagányabb filmes idézetekhez készíthetünk saját felvételt. Bármilyen androidos vagy iPhone készülék megfelel ahhoz, hogy megalkossuk életünk legmókásabb videóit, majd elküldjük azokat chatüzenetben. Olyan jó csevegő, mint egy messenger, csak sokkal mókásabb! A Dubsmash app adja a slágerrészleteket, mi pedig az arcunkat! Vajon kié lesz a legviccesebb? Nevettünk már ma? Töltsük le!

Flipboard

flipboard A Flipboard alkalmazás teljesen megváltoztathatja az online hírolvasási szokásainkat. Valószínűleg okostelefonon vagy táblagépen keresztül böngészünk a legtöbbet, ez az app pedig tökéletesen igazodik a személyre szabott és interaktív felület iránti igényekhez. Informatív, mint a klasszikus hírlapok, és ezt csak felerősíti az újságpapír-lapozást idéző effekt. Az egyedi tördelés és hírforrás kezelést valóban egyedivé teszi a Flipboard alkalmazást, amiben mindenki a saját érdeklődési körének megfelelő hírekről, érdekességekről olvashat.

VLC Mobil

vlc-mobil A VLC Mobil alkalmazással nemcsak a videó fájlokat kezelhetjük, igazi multimédia lejátszó ez a közösségi fejlesztésű program. Mindent megtalálunk az Androidra készült változatban, amit már megszerettünk a személyi számítógépen is. Filmezzünk, hallgassuk meg a kedvenc zeneszámaink – mindezt kifogástalan minőségben szolgáltatja a VLC Mobil. Kiválóan rendszerezi az elmentett tartalmakat, így gyorsan megtalálunk bármit.

Hillydilly

hillydilly A Hillydilly egy népszerű és folyamatosan frissülő zenei felület! Az ingyenes applikációval most minőséges zenét streamelhetünk – korlátlanul. Így már okostelefonnal vagy táblagéppel is rajta tarthatjuk a fülünk a zenevilágon. Ezzel az app-pal biztos nem kerül el bennünket egyetlen újdonság sem. Hallgassunk vadonatúj zeneszámot, keressünk műfaj szerint, mentsünk el a saját kedvenceket. A HillyDilly zenei lista összeállításához is bevethető, hiszen már egy érintéssel hozzáadhatjuk a mai kedvenceket a jegyzékünkhöz.

Mp3 Cutter

mp3-cutter A Mp3 Cutter talán az egyik legügyesebb mp3 szerkesztő app! Töltsük le ingyenesen az androidos készülékünkre, és néhány mozdulattal másodpercre pontosan vághatjuk meg a zenei anyagokat. Ez az app kiváló zeneszámok összeillesztéséhez is. Egy új csengőhangra van szükségünk, de a lassú, felvezető résztől megszabadulnánk? A rögzített hanganyagból szívesen kitörölnénk a nem oda illő részleteket? Válasszuk az Mp3 Cutter alkalmazást, amely rendkívül egyszerű, könnyen kezelhető, mégis mindent tud, ami gyors és profi segítséget igényel, ha egy Mp3 formátumú fájlanyag kerül elénk.

Flv Video Player

flv-player A Flv Video Player az FLV fájlok legjobb célirányos lejátszó ingyenes alkalmazása, amelynek ott a helye minden Android és iPhone eszközön. Az FLV fájlok lejátszásához olyan alkalmazásra van szükség, ami célirányos megoldást jelent. Ezt az igényt elégíti ki az FLV Video Player applikáció mobiltelefonokon és táblagépeken is. Az ingyenesen letölthető alkalmazás egyike a legkedveltebb videó programoknak. Az applikáció roppant egyszerű funkciókkal rendelkezik; tökéletesen alkalmas az FLV fájlok letöltésére és lejátszására.

Video Editor

video-editor A Video Editor megkönnyíti a videó szerkesztést ez a népszerű applikáció, okostelefonra vagy táblagépre telepítve egyszerűvé válik a videó fájlok kezelése. Ingyenesen letölthető bármilyen androidos készülékre. A videózás is legalább annyira népszerű, mint a fotózás, így természetes az igény: ha már elkészíthetjük telefonnal a felvételeket, legyen lehetőségünk a szerkesztésre is. A Video Editor applikációval ezt bárhol megtehetjük a mobilunk segítségével.

Focus Picture Gallery

focus-pictures A Focus Picture Gallery kiváló album kezelő alkalmazás, töltsük le okostelefonra vagy táblagépre. Most ingyenesen telepíthető az androidos készülékekre. Igazán kényelmessé teszi a képnézegetés és a fotó-rendszerezést, ha pedig felcímkézzük a tartalmakat, praktikusan csoportosíthatjuk és átláthatóvá tesszük a fotógyűjteményünket. Talán már nem is múlik el úgy nap, hogy ne lőjünk képet okostelefonnal, ezért mindenképp szükségünk van egy jól szervezett album kezelőre.

News Republic

news-republicA News Republic alkalmazással mindig jól tájékozottak leszünk a világ dolgairól! Töltsük le ezt az okos és ingyenes appot bármilyen androidos vagy iPhone készülékre, és lépést tarthatunk a történésekkel. A News Republic saját érdeklődési körünkhöz igazítja a hírfolyamot, és így valóban a legfontosabb újdonságok kerülnek elénk. Kövessünk egyszerre több hírforrást, olvassunk hírszakértőket. Délután kikapcsolódáshoz, vagy a reggeli kávé mellé pörgessük át a rövid híreket! Töltsük le, hogy képben legyünk!

ReverbNation

reverbnation A ReverbNation alkalmazással rengeteg új zenészt és dalt ismerhetünk meg, zenerajongóknak igazi ajándék. A táncosabb műfajoktól egészen az alternatív stílusig mindent megtalálunk ezen az appon. Most valóban nem a hírnév dönt: indítsuk el a dalt, és a zene magáért beszél majd. Több mint 200.000 számot tárol a felület, tehát rendkívül izgalmas felfedezéseket tehetünk a világ számára kevésbé ismert alkotókkal. Ha tetszik a dal, adjuk hozzá saját lejátszási listánkhoz, hogy később is megtaláljuk.

VivaVideo: Free Video Editor

vivavideo A VivaVideo: Free Video Editor ingyenesen kínálja a világ egyik legnépszerűbb video- és képszerkesztőjét. Töltsük le androidos vagy iPhone készülékekre, és máris profi eszközkészlettel vághatjuk meg a mozgóképeket. Készüljünk fel a teljesen újszerű szelfi-beállításokra és az érdekes effektusokra! Fényképezésben és szerkesztésben is nehéz kézhez állóbb appot találni. Megvan a fotó? Írjunk a felületére, vágjunk alá zenét, alakítsuk GIF-fé. Töltsük le a VivaVideot, mert vele élmény a fotózás!

VideoShow – Video Editor & Maker

videoshow A VideoShow – Video Editor & Maker alkalmazással profi és ötletes videókat készíthetünk. Telepítsük ingyenesen az Android készülékünkre, de már táblagéppel is tökéletesen használhatjuk. Különleges filtereket, 500+ matricát, kép- és videoillesztő eszközöket kínál az alkalmazás, amellyel már hanganyagot is vághatunk a mozgóképek alá. Mivel a közösségi oldalak a kisebb fájlokat részesítik előnyben – a VideoShow átalakítóját nagyon fogjuk szeretni! Töltsük le az appot, mert ezzel élmény lesz a videoszerkesztés!

Hide Pictures Keep Safe Vault

kepek-elrejtese A Hide Pictures Keep Safe Vault olyan ingyenes alkalmazás, amellyel mi szabhatjuk meg, ki mit láthat a fotó- és videógyűjteményünkből! Óvjuk meg a legfontosabb emlékeinket ezzel az androidos készülékre telepíthető app-pal. Állítsunk be PIN-kódot és ellenőrizzük a hozzáféréseket, így nyugodtan tárolhatunk személyes és titkos tartalmakat is a mobilunkon. A Képek elrejtése gyors és pontos, már egy mozdulattal elrejthetjük a fotókat – vagy újra láthatóvá tehetjük. Biztosítsuk most a kedvenc fotóinkat ezzel az app-pal.

Adobe Lightroom

adobe-lightroom Az Adobe Lightroom az egyik legjobb fotószerkesztő alkalmazása okostelefonokra. Ha olyan fotómanipulációs eszközre van szükség, ami bármikor bevethető, amin könnyedén szerkeszthetőek a képek és ahol rengeteg fotóeffektus áll rendelkezésre, akkor a Adobe Lightroom remek választásnak bizonyul. A Lightroom letölthető ingyen Android és iPhone rendszerre is. A telepítés után egy rövid regisztrációt követően már használható is az alkalmazás.

Jelenlévők

Oldalainkat 63 vendég böngészi

Legújabb appok

2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. február 08
2023. január 30