MX Player

mx-player Az MX Player a világ egyik legjobb videólejátszó alkalmazása okostelefonra. Ha olyan videó lejátszó alkalmazásra van szükség, ami bármikor bevethető, amin nem fognak ki a különböző videó formátumok, mindeközben naprakész és még a dizájnja is szép, akkor az MX Player remek választásnak bizonyul. Miért ne próbálnánk ki ezt az ingyenesen letölthető és használható applikációt, amely talán a legtöbb pozitív értékelést kapta a kategóriájában? Egy próbát mindenképpen megér, ha videó lejátszó alkalmazásra van szükségünk.

YouTube

youtube A YouTube a világ legnépszerűbb videómegosztó alkalmazása, Android és iPhone telefonra is elérhető! Természetesen a YouTube sem maradhat ki a sorból! A világ legnagyobb videómegosztója hivatalos video alkalmazással rukkolt elő, ami új színt visz a mobil felhasználók hétköznapjaiba. Az app-nak köszönhetően a mobil eszközökön is egyszerűbbé és kényelmesebbé vált a YouTube csatornák figyelése és követése - gyorsan és egyszerűen elérhetjük kedvenc videóinkat, zenéinket, akár teljes filmeket is.

GIPHY for Facebook Messenger

giphy A GIPHY alkalmazással most ingyen juthatunk hozzá a világ egyik legnagyobb GIF-gyűjteményéhez. Az internet legjobb GIF-jei most mind egy helyen! Az animált képek uralják a közösségi oldalakat, nem véletlenül, hiszen kreatívvá és izgalmassá teszik a kommunikációt. Hatalmas mennyiségű és változatos tartalommal várja az app a felhasználókat. Töltsük le, hogy újabb és újabb darabokkal frissíthessük fel posztjainkat, chateléseinket! Keressük meg a kedvenc filmünk vagy a favorit showmanünk ihlette GIF-eket.

MinDig TV

mindigtv A MinDig TV ingyenes alkalmazással dőljünk hátra nyugodtan, mert már utazás közben is tévézhetünk bárhol Magyarországon. Androidos vagy iPhone készülékünkkel kapcsolódjunk be élő adásokba, lapozzunk bele a műsorújságba, vagy hallgassunk rádiót. Mozduljunk ki a négy fal közül, hiszen a tv élménye már bárhol megvalósulhat. Böngésszünk a csatornák és a műsorok között, állítsunk be emlékeztetőt – a MinDig TV app mindent megtesz azért, hogy ne maradjunk le kedvenc adásunkról. Töltsük le, mert nagyon okos!

GoPro App

gopro A GoPro Quik hasznos és fontos kiegészítője a népszerű GoPro felvevőnek: az android vagy iphone telefonnal ugyanis élőben követhetjük nyomon a folyamatot. Megváltoztatnák a beállítást? Elég csak az alkalmazást elővenni, hiszen a szinkronizálásnak köszönhetően már mobilról is átállíthatjuk a funkciókat. A rögzített anyagot pedig visszatekerhetjük, megállíthatjuk, képkockákat menthetünk el fotóként. Itt és most rakhatunk össze videókat, amelyeket közösségi oldalon posztolhatunk, vagy a saját GoPro Channel-ünkre tölthetjük fel.

Dubsmash

dubsmash A Dubsmash ingyenes applikációnál viccesebb videó alkalmazás aligha létezik! A leghíresebb zeneszámokhoz, a legvagányabb filmes idézetekhez készíthetünk saját felvételt. Bármilyen androidos vagy iPhone készülék megfelel ahhoz, hogy megalkossuk életünk legmókásabb videóit, majd elküldjük azokat chatüzenetben. Olyan jó csevegő, mint egy messenger, csak sokkal mókásabb! A Dubsmash app adja a slágerrészleteket, mi pedig az arcunkat! Vajon kié lesz a legviccesebb? Nevettünk már ma? Töltsük le!

VLC Mobile

vlc-mobil A VLC Mobile alkalmazással nemcsak a videó fájlokat kezelhetjük, igazi multimédia lejátszó ez a közösségi fejlesztésű program. Mindent megtalálunk az Androidra készült változatban, amit már megszerettünk a személyi számítógépen is. Filmezzünk, hallgassuk meg a kedvenc zeneszámaink – mindezt kifogástalan minőségben szolgáltatja a VLC Mobile. Kiválóan rendszerezi az elmentett tartalmakat, így gyorsan megtalálunk bármit.

News Republic

news-republicA News Republic alkalmazással mindig jól tájékozottak leszünk a világ dolgairól! Töltsük le ezt az okos és ingyenes appot bármilyen androidos vagy iPhone készülékre, és lépést tarthatunk a történésekkel. A News Republic saját érdeklődési körünkhöz igazítja a hírfolyamot, és így valóban a legfontosabb újdonságok kerülnek elénk. Kövessünk egyszerre több hírforrást, olvassunk hírszakértőket. Délután kikapcsolódáshoz, vagy a reggeli kávé mellé pörgessük át a rövid híreket! Töltsük le, hogy képben legyünk!

Flv Video Player

flv-player A Flv Video Player az FLV fájlok legjobb célirányos lejátszó ingyenes alkalmazása, amelynek ott a helye minden Android és iPhone eszközön. Az FLV fájlok lejátszásához olyan alkalmazásra van szükség, ami célirányos megoldást jelent. Ezt az igényt elégíti ki az FLV Video Player applikáció mobiltelefonokon és táblagépeken is. Az ingyenesen letölthető alkalmazás egyike a legkedveltebb videó programoknak. Az applikáció roppant egyszerű funkciókkal rendelkezik; tökéletesen alkalmas az FLV fájlok letöltésére és lejátszására.

Video Editor

video-editor A Video Editor megkönnyíti a videó szerkesztést ez a népszerű applikáció, okostelefonra vagy táblagépre telepítve egyszerűvé válik a videó fájlok kezelése. Ingyenesen letölthető bármilyen androidos készülékre. A videózás is legalább annyira népszerű, mint a fotózás, így természetes az igény: ha már elkészíthetjük telefonnal a felvételeket, legyen lehetőségünk a szerkesztésre is. A Video Editor applikációval ezt bárhol megtehetjük a mobilunk segítségével.

VivaVideo: Free Video Editor

vivavideo A VivaVideo: Free Video Editor ingyenesen kínálja a világ egyik legnépszerűbb video- és képszerkesztőjét. Töltsük le androidos vagy iPhone készülékekre, és máris profi eszközkészlettel vághatjuk meg a mozgóképeket. Készüljünk fel a teljesen újszerű szelfi-beállításokra és az érdekes effektusokra! Fényképezésben és szerkesztésben is nehéz kézhez állóbb appot találni. Megvan a fotó? Írjunk a felületére, vágjunk alá zenét, alakítsuk GIF-fé. Töltsük le a VivaVideot, mert vele élmény a fotózás!

VideoShow – Video Editor & Maker

videoshow A VideoShow – Video Editor & Maker alkalmazással profi és ötletes videókat készíthetünk. Telepítsük ingyenesen az Android készülékünkre, de már táblagéppel is tökéletesen használhatjuk. Különleges filtereket, 500+ matricát, kép- és videoillesztő eszközöket kínál az alkalmazás, amellyel már hanganyagot is vághatunk a mozgóképek alá. Mivel a közösségi oldalak a kisebb fájlokat részesítik előnyben – a VideoShow átalakítóját nagyon fogjuk szeretni! Töltsük le az appot, mert ezzel élmény lesz a videoszerkesztés!

Adobe Lightroom

adobe-lightroom Az Adobe Lightroom az egyik legjobb fotószerkesztő alkalmazása okostelefonokra. Ha olyan fotómanipulációs eszközre van szükség, ami bármikor bevethető, amin könnyedén szerkeszthetőek a képek és ahol rengeteg fotóeffektus áll rendelkezésre, akkor a Adobe Lightroom remek választásnak bizonyul. A Lightroom letölthető ingyen Android és iPhone rendszerre is. A telepítés után egy rövid regisztrációt követően már használható is az alkalmazás.