Avast Antivirus

avastantivirus Az Avast Antivirus az egyik legnépszerűbb ingyenes víruskereső már magyar nyelven is, amely használható levelek valamint a külső adatforrások teljes ellenőrzésére. Időzíthetjük a számítógépünk átvizsgálását, a friss vírusinformációk letöltését, illetve megadhatjuk milyen mértékben és hatékonysággal védje rendszerünket az alkalmazás. Csak privát használatra 1 évig ingyenes a szoftver egy regisztrált e-mail címmel. A lejáratkor csupán egyetlen kattintással meghosszabbíthatjuk az ingyenes használati időt.

Avira Antivirus

aviraantivirus Az Avira Free Antivirus egy kitűnő vírusirtó program, melynek ingyenes verziójával állandó védelmet biztosíthatunk számítógépünkön. Otthoni felhasználásra tökéletes, folyamatosan frissíti magát és alig használ erőforrást. Gyorsan felderíti a fertőzött fájlokat, és blokkolja vagy törli azokat. Még a tömörített állományokban is keres. Egyszerűen használható állandó védelem a behatolások ellen.

Spyware Terminator

spywareterminator Az ingyenes Spyware Terminator alkalmas kémprogramok és számítógépes kártevő programok irtására! A Spyware Terminátor kémprogramok után kutat: átvizsgálja a memóriát, a vincsesztereket és a regisztrációs adatbázist. Használhatjuk spyware, adware, worm, hijack, keyloggerek, IE Toolbarok, bármilyen kártevők felismerésére és irtására. Vélemények szerint igen hatékony program, mely védelmet biztosít számítógépünk számára.

Avg Antivirus

avg_antivirus Az Avg Antivirus, teljes nevén az Anti-Virus Guard egy antivírus szoftvercsalád, amelynek célja, hogy minden káros szoftvertől megóvja a számítógépet. Az AVG Anti Virus kompatibilis a Microsoft Windows, Linux, Mac OS X és FreeBSD operációs rendszerekkel is, így ezeken a platformokon hatékonyan képes biztosítani a vírusok elleni védelmet. Az AVG a fentebb felsorolt operációs rendszereken felül okostelefonokra is elérhető, így mobileszközeinket is védhetjük vele.

Comodo Internet Security

comodointernetsecurity A Comodo Internet Security tűzfal és víruskereső program egyben, amely otthoni gépekre ingyen telepíthető. A tűzfal ellenőrzi az adatforgalmat minden irányban, továbbá a telepített programokat és szoftverkomponenseket, mindemellett van benne HIPS (HOST Intrusion Prevention System), ami vélemények szerint eredményesen megvédi számítógépünket az ismeretlen veszélyekkel szemben. A COMODO Antivirus rendszeres védelmet nyújt többféle károkozó, így a trójai, worm vagy más vírus ellen.

Malwarebytes

malwarebytes A Malwarebytes szoftver a rosszindulatú alkalmazások, kémprogramok, trójai szoftverek, vírusok és más káros elemek elleni hatékony védekezést biztosítja a számítógép számára. A programnak van ez az ingyenesen letölthető verziója, illetve a Malwarebytes Pro csomag teljesebb funkcionalitással, ami megvásárolható. A program a tesztek alapján kifejezetten hatékony a kártékony programok kiszűrésében, mind a meghajtók és a rendszer szkennelése, mind a telepítés meglehetősen gyors.

Microsoft Security Essentials

microsoft-security-essentials A Microsoft Security Essentials (MSE) egy antivírus szoftver, amelynek célja, hogy a különböző káros programokkal, vírusokkal, trójai szoftverekkel, malware és spyware programokkal szemben védelmet biztosítson a számítógép számára. A rendszer ellenőrzi nem csak a levelezéssel beérkező állományokat, de az internetes böngészés során keletkező fájlokat és a teljes rendszert. A szoftver, lévén Microsoft gyártmány, a Windows alapú rendszerek védelmét hivatott ellátni.

Spybot Search and Destroy

spybot A Spybot Search and Destroy egy freeware alkalmazás, amely a számítógépen felkutatja és eltávolítja a kártékony szoftvereket, kémprogramokat, vírusokat. A program nem csak több tízezer malware és spyware felismerésére és semlegesítésére képes, de a naplófájlok megtisztítására és a regsitry problémák kijavítására is. Felfedi a háttérben rejtve működő, adatokat lopó vagy állományokat módosító programokat és hatékony védelmet biztosít ellenük.

Ad-Aware

ad-aware Az Ad-Aware egy vírusirtó program, amely nagy hatékonysággal képes a rendszerben megkeresni és semlegesíteni a kártékony állományokat, programokat. A szoftver képes felismerni a különböző spyware, adware, malware, trójai, féreg, rootkit szoftvereket, kémprogramokat és vírusokat. Az Ad-Aware háromféle változatban is elérhető, ezek az ingyenes Ad-Aware Free Antivirus+, a személyes biztonsági funkciókra specializált Ad-Aware Personal Security, és a fizetős, bővített funkciókkal rendelkező Ad-Aware Pro Security.

HitmanPro

hitmanpro A HitmanPro egy biztonsági szoftver, amely segít megvédeni számítógépünket a trójai programoktól, férgektől, vírusoktól, spyware, adware és malware alkalmazásoktól és bármilyen kártékony programtól. A SurfRight által kifejlesztett program amolyan második védelmi vonal, amely nem akadályozza az elsődleges vírusirtó tevékenységét, de hatékonyan képes ellenőrizni a rendszert attól függetlenül is, és elcsípni azokat a károkozókat, amelyek esetleg átcsúsznak az ellenőrzésen.

IObit Malware Fighter

malwarefighter Az IObit Malware Fighter egy ingyenesen letölthető és telepíthető anti-malware alkalmazás, amely segítségével megvédhetjük számítógépünket a kártékony programok, kódok, vírusok támadásaitól. Elháríthatjuk a malware, spyware, adware, keylogger, trójai és féreg programok behatolási kísérleteit. Ezzel a programmal nem csak átfogó módon vizsgálhatjuk rendszerünket, de meghajtónként is, vagy akár azt is megadhatjuk, hogy csak a memóriát szkennelje.

ZoneAlarm

zonealarm A ZoneAlarm egy könnyen kezelhető antivírus és biztonsági program, amely segítségével a kártékony szoftverek és illetéktelen behatolások ellen alakíthatunk ki védelmet számítógépünkön. A Zone Alarm két legfontosabb funkciója, hogy azonnal értesíti a felhasználót, amikor behatolást észlel a rendszerbe, illetve hogy a segítségével egyszerűen testre szabhatjuk, mely programok hozhatnak létre kifelé irányuló kapcsolatokat.

Panda Free Antivirus

panda-free-antivirus A Panda Free Antivirus ingyenes vírusirtó, telepítsük, hogy helyettünk is figyeljen a számítógépünk és a személyes tartalmaink védelmére. Szinte el is felejthetjük, hiszen teszi a dolgát, ha pedig frissítésre van szüksége, automatikusan letölti a kiegészítéseket. Részleges és teljes körű vizsgálatot is indíthatunk vele, immunizálhatjuk az adathordozóinkat, és akkor is jelez, ha nem kompatibilis tartalmat talál a gépünkön. A Panda Free Antivirus felhő alapon működik. Magyar nyelvvel is támogatott, telepítsük most!

Hotspot Shield

hotspot shield A Hotspot Shield egy olyan fenyegetéssel szemben nyújt védelmet, amely napjainkban egyre nagyobb problémát jelent a hordozható eszközöket, laptopokat, netbookokat és hasonlókat használók számára. Felismeri és visszaveri a WiFi hálózatok felől érkező kártékony behatolókat. A Hotspot Shield emellett védelmet nyújt nyilvános WiFi hotspot-ok használatakor, mobilos felhasználók számára pedig adattömörítést is végez.

Emsisoft Anti-Malware Free

emsisoft-antimalware A Emsisoft Anti-Malware Free az egyike a piacon megtalálható jobb malware eltávolító programoknak. A program úgy van megtervezve, hogy minél kevesebb számítástechnikai erőforrást vegyen igénybe a maximális sebesség kihasználása mellett, biztosítva ezzel a számítógép optimális működését. Az Emsisoft Anti-Malware bármilyen rosszindulatú szoftvertől megvédi számítógépét, blokkolja a veszélyes honlapokat, és valós időben ellenőrzi a számítógépen található fájlokat.

Jelenlévők

Oldalainkat 16 vendég böngészi