Uber

uber Az Uber egy rugalmas, közösségi alapú taxis alkalmazás, ingyenesen letölthető bármely android és iphone telefonra. Az utazás teljesen új formája - elkerülhetjük a sorban állást és a foglalás körülményes folyamatát is. Elég csupán regisztrálni az Uber felületére, máris egy valóban pezsgő közösségbe csöppenünk, ahol az utazási igények és a szolgáltatások gyorsan egymásra találnak. Az út igénylését követően alig néhány percet kell várnunk a befutó járműre, hiszen valóban a hozzánk legközelebbi fuvart irányítják hozzánk.

Gyártó:
Megnevezés: Uber
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 4 306
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi az Uber?

Az Uber applikációval időt és kilométereket takaríthatunk meg. A térkép segítségével előre tájékozódhatunk arról, a járművek milyen irányban haladnak majd a városban. Az éjszakai tömegközlekedéshez kapcsolódó hosszú sétákat lecserélhetjük egy sokkal kényelmesebb fuvarra. Elég csak hátradőlnünk, és pontosan oda érkezünk meg, ahova szeretnénk. Ha számunkra ismeretlen környékről indulnánk el az Uberrel, nem gond, ha nem tudjuk a pontos címet. A felvételi helyet térképen is meg lehet adni, a hozzávetőleges információkból bármelyik ügyes sofőr megtalál bennünket. A térkép nyomon követi a regisztrált Uber-tagokat, így bárki láthatja az összes úton levő jármű irányát, valamint, hogy a megrendelt fuvar milyen távolságra van tőle. Illetve rápillanthat, ki jár épp a közelben, akihez pillanatok alatt csatlakozhat.

Uber használata

A letöltést követően Facebook-felhasználóként vagy Gmail-fiókkal tudunk belépni az Uber felületére. Sajnos, a bankkártyaszám megadása nélkül nem használhatjuk az applikációt. A lokalizációnak köszönhetően a térkép beazonosítja, hol is vagyunk. Pontos címet is megadhatunk, azonban nem kötelező. Ha térképes tájékozódásban jók vagyunk, nem fontos hogy utcaneveket gépeljünk, elég csupán a pozíció-jelző a megfelelő helyre tenni. A közvetlen közelünkben elhaladó járműveket nyomon követhetjük a térkép segítségével.

uber-1
uber-2

Ha többen is csatlakoznánk a sofőrhöz, mindenképp ellenőrizzük le, hány személynek biztosít helyet. A járművek tarifáját is megjeleníti az applikáció. Ha megfelelnek számunkra a feltételek, jelezhetjük is az útigényünket. A hivatalosan feltüntetett árak alapján az Uber pontosan kiszámítja, mennyit kell majd fizetnünk, illetve nyugtát is küld róla e-mailen keresztül.

A sofőröket pontozhatjuk és véleményezhetjük. Így a jó hír gyorsan terjed el, kivel érdemes együtt utazni. Az Uber egy nemzetközi hálózat, így nemcsak Magyarországon, de bárhol Európában nyugodtan fordulhatunk hozzá, például, ha laza és barátságos hazaútra vágyunk a bécsi éjszakában. A bal felső sarokból legördíthető gyorsmenüben pontos leírást találunk az applikáció használatáról, a fizetési feltételekről, az adatkezelésről is. Valószínűleg a pozitív tapasztalatok meggyőznek bennünket arról, hogy az Uber alkalmazás valóban egy jól működő közlekedést kínál a számunkra! Mindent tud, amit egy jó taxi, ám, mégis laza és barátságos környezetet biztosít!

Uber - Igényelj fuvart taxi alkalmazás, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 44 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura