Könnyű magyar billentyűzet

magyar-billentyuzet A Könnyű magyar billentyűzet ingyenes alkalmazással végre minden karakter szem előtt van, és bámulatosan gyorssá válik bármely Androidos telefon használata. A könnyített kezelési felülettel jól boldogulnak a friss okostelefon-tulajdonosok, de azoknak is praktikus megoldás, akik nagy mennyiségű szöveges üzenetet küldenek a nap mint nap. A gombok méretre állíthatók, a nehézkes bogarászást már el is felejtheti az ujjunk. A betűket a legmegfelelőbb helyen találjuk meg, hogy gyorsan végezhessünk a sorokkal.

Gyártó:
Megnevezés: Könnyű magyar billentyűzet
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 21 185
Kategória: Eszközök
Értékelés:
3.7 (24 értékelés)

Mi a magyar-billentyuzet?

A magyar fejlesztésű ingyenes applikáció népszerű a felhasználók körében. Testhezállóbbá tette a gépelést, a billentyűzet logikus felépítésével rövid időn belül belejöhet bárki a gyors pötyögésbe. Nem kell átváltani az ékezetes betűkre - ez az egyik lényegi pontja az app-nak. A kurzor funkcióval bejárható a képernyő, azonnal kijavíthatunk bármilyen gépelési hibát. A Könnyű magyar billentyűzet valójában az igényesség androidos megfogalmazása! Ne sajnáljuk az időt arra, hogy felhasználjuk az abc minden egyes karakterét. Sőt, ha a böngészőben kifejezetten magyar nyelvű oldalakra vadászunk, praktikus ékezettel írni a kereső szavakat, hogy a találatok jobban egybevágjanak az igényeinkkel.

Könnyű magyar billentyűzet használata

A Könnyű magyar billentyűzet ingyenes app-ot három lépésben telepíthetjük a mobilunkra. A Beállításokon belül a Terület és szöveg menüpontban ki kell választani a Könnyű magyar billentyűzetet - a használatát kell engedélyeznünk. Majd a Beviteli módnál szintén ezt az alkalmazást szükséges megjelölni. A megjelenítés előtt testre is szabhatjuk a felületet. A billentyűérintést hangok illetve rezgések jelzik vissza - ha már lankad a figyelmünk, ez kiváló segítség a használatban, mert érzékelteti a mozdulatainkat.

magyar-billentyuzet-1
magyar-billentyuzet-2

Nemcsak a billentyűzet, de a betűméret is állítható a felületen. Minél nagyobb a billentyű értéke, annál könnyebb pontosan becélozni. Viszont, ha már megnöveljük a méretet, a gombok túlságosan közel kerülhetnek egymáshoz. Tapasztaljuk ki, mi a legkényelmesebb az ujjunknak! A billentyűzet álló és fekvő módban egyaránt szabályozható. A magyar ABC minden elemét tartalmazza az alkalmazás. Így SMS-ben, Facebook üzenetben, e-mailezéskor sem kell megválnunk a hosszú magánhangzóktól. Hatalmas segítség a kurzor-funkció. Az írásjeleket az ALT-ot érintve hívhatjuk elő, és, ha hosszan nyomjuk meg, nem vált vissza azonnal a betű funkcióra.

Könnyű magyar billentyűzet telefon billentyűzet, tovább az Android letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 33 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura