Parkolóóra

parkoloora A Parkoló Óra amivel a legnagyobb városi zűrzavarban is nyomon követhető a parkolás. Az applikáció ingyenesen letölthető bármely androidos készülékre. Késésben vagyunk, alig találtunk egy gépjárműnyi helyet az utcában, már rohannunk is kell tovább? Ez a történet büntetőcédula nélkül is véget érhet. A Parkoló Óra ugyanis gyors és praktikus eszköz - a segítségével már 10 másodperc alatt elintézhető a parkolási díj. Az alkalmazás a gépjármű rögzített adatai alapján küldi el a parkolást igénylő SMS-t, így egyszerűsíti le az amúgy is forgalmas hétköznapokat.

Gyártó:
Megnevezés: Parkoló Óra
Frissítés:
Operációs rendszer:
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 232
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a Parkoló Óra?

Nem kell fejben tartanunk a parkolási díjakat sem. A ParkolóÓra nyomon követi az eltelt időt, és folyamatos visszajelzést ad arról, hogy ezért mennyit fizetünk majd távozáskor. Ez az összeg egy becsült érték, nem mindig egyezik meg a végső számmal. A parkolás indításáról és megállításáról is SMS-értesítést kapnak a felhasználók. A szolgáltatás visszajelzése hivatalos igazolásnak számít. A felületén használat közben sem tűnik el a reklám-sáv , ám, szerencsére, nem zavarja sem az igénylés, sem a leállítás folyamatát. A ParkolóÓrával valóban tervezhető és átlátható a parkolás. Megéri már most letölteni az ingyenes app-ot androidos készülékünkre!

Parkolóóra használata

Az ingyenes applikáció a letöltést követően automatikusan települ. Először az alapadatokat kell rögzítenünk: az autó rendszámát és saját telefonos szolgáltatónkat. A későbbiekben erre a lépésre már nem lesz szükségünk, mert a memória megőrzi az információkat. A parkolás indításához csak utasítást kell adnunk az applikációnak, az pedig adataink alapján el is küldi a parkolási igényünkről szóló SMS-t. Az applikáció elindításakor a készülék felajánlja az aktuálisan rögzített helyzetünkhöz tartozó parkoló zónát. A helyzetet bonyolítja, hogy sokszor utcafrontonként változnak meg ezek a beosztások. Minden esetben az autós felelőssége, hogy a helyes zónát használja! Mi magunk is begépelhetjük, ha biztosra szeretnénk menni.

parkoloora-1
parkoloora-2

A Parkolás indítását megelőzően a képernyőn visszaellenőrizhetjük adatainkat, vajon megfelelően rögzítettünk-e minden információt. További segítség, hogy a becsült parkolási pénzösszeget egy számláló követi nyomon. A kalkuláció a folyamat közben mutatja, nagyjából mennyit fizetünk majd. A végén statisztikát kapunk a parkolás adatairól. A költségek között az igénylő SMS díja is ott szerepel mint tranzit díj.

A Parkolóóra alkalmazás sajnos már nincs fent sem a Google Play-en, sem az Apple Store-on!

Jelenlévők

Oldalainkat 137 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura